1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Antea Group
  4. Antea Group carrière informatie

Antea Group

Understandig today. Improving tomorrow.
Wie zoeken wij?

Het werk van Antea Group is enorm veelzijdig. We tekenen en rekenen, onderzoeken en adviseren, organiseren en realiseren. Dit doen we binnen verschillende werkvelden en zoeken hbo’ers en WO-ers met passie voor hun werk. Mensen die oog hebben voor de wereld om hun heen en die graag willen samenwerken.

Waarom kiezen starters voor ons?

Antea Group staat voor innovatieve kennis en ondernemerschap. Om nieuwe horizonnen te verkennen hebben we ambitieuze professionals nodig. Mensen met visie, mensen die niet alleen oog hebben voor zichzelf, maar ook voor de wereld om ons heen. Ambities maak je waar bij Antea Group. We stellen je in staat om kennis en vaardigheden te vergroten. Je kunt hierbij denken aan in- en externe trainingen, het volgen van een opleiding of het bezoeken van symposia en congressen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan bepaal je hierin je eigen koers. Onder deskundige begeleiding kun je dit traject vasthouden en waar nodig bijsturen.

Doorgroeimogelijkheden

Ambities maak je waar bij Antea Group. We stellen je in staat om kennis en vaardigheden te vergroten. In Nederland, maar ook over de landsgrenzen heen.

Je kunt hierbij denken aan in- en externe trainingen, het volgen van een opleiding of het bezoeken van symposia en congressen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan bepaal je hierin je eigen koers. Onder deskundige begeleiding kun je dit traject vasthouden en waar nodig bijsturen.

Opleidingen en cursussen

Ons werkveld is dynamisch. We doen er dan ook alles aan om de vakkennis en vaardigheden van onze medewerkers up to date te houden. Binnen de Antea Group Academy hebben we een divers aanbod aan opleidingen, cursussen en workshops. Of je nu starter bent of senior, specialist of manager: we bieden trajecten op maat. Denk hierbij aan leiderschapsprogramma’s voor managers, ontwikkeltrajecten voor jonge medewerkers of verdieping voor teammanagers en projectleiders.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Antea Group biedt een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden dat je aan kunt passen aan je eigen wensen. Naast een concurrerend salaris, vakantiedagen, vakantietoeslag, een vaste eindejaarsuitkering en een pensioenregeling biedt Antea Group onder meer ouderschapsverlof, een autoleaseregeling of reiskostenvergoeding en korting op diverse verzekeringen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Flexibel aanpassen - Toch die wereldreis maken, opgroeiende kinderen, je pensioen in zicht? Antea Group heeft een flink deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden vertaald in geld.

Je kunt dat naar eigen keuze aanwenden voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of pensioenopbouw. Dit kun je altijd aanpassen aan je wensen en behoeften van dat moment.

Antea Group

Human Resources
Zutphenseweg 31D
7418 AH Deventer
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden