1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Antea Group

Antea Group

Understandig today. Improving tomorrow.

Werken bij Antea Group

Techniek, maatschappelijke vraagstukken, wetten en regels: ze veranderen sneller dan ooit. Als advies- en ingenieursbureau zijn wij daarom continu in beweging. Dit vraagt om flexibiliteit, innovatie en ondernemerschap. Bij Antea Group krijg je de vrijheid en de verantwoordelijkheid om hierin je eigen koers te bepalen. Daarnaast bieden we afwisselend werk in een informele organisatie waar jij je snel thuis voelt.

Over Antea Group

Van stad tot land, van water tot lucht; de ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. Door hoogwaardige kennis te combineren met een pragmatische aanpak maken we oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. Doelgericht, met oog voor duurzaamheid. Op deze manier anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 60 jaar. 

Facts & Figures

  • Bij Antea Group werken wereldwijd 3500 medewerkers
  • Alleen al in Nederland zijn wij elk jaar betrokken bij 17.000 projecten
  • In Nederland vind je vestigingen van Antea Group in Almere, Capelle a/d IJssel, Deventer, Geleen, Goes, Heerenveen en Oosterhout
  • Antea Group is een groen bureau: we zijn gecertificeerd voor het hoogste niveau van de CO2-Prestatieladder
werken bij Antea Group

Contact

Antea Group

Judith van Tongeren
Human Resources

Zutphenseweg 31D
7418 AH Deventer
Nederland

06 22698987

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden