Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij Zorg en Zekerheid

Traineeship
Leiden
Sluit: 31-05-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Traineeship Zorg en Zekerheid

Een uitdaging, drie toffe opdrachten die aansluiten bij jouw wensen en alle ruimte om jezelf te mogen ontwikkelen. Dat is wat jou te wachten staat als je kiest voor een traineeship bij Zorg en Zekerheid!

Hoe ziet je traineeship eruit?

Tijdens deze twee jaar durende traineeship ga je jezelf ontdekken, ons bedrijf leren kennen en uitzoeken van welke functie jij gelukkig wordt. Het traineeship start met een meeloopperiode waarin je telkens wisselt van afdeling om zo een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Een traineeship richt zich bij ons op de gehele organisatie, je kan echt zelf kiezen naar welke afdelingen je interesse uitgaat. Is dit IT, Zorg, Commercie of juist Beheer? Na de meeloop periode organiseren wij een opdrachtenmarkt. Op deze markt presenteren meerdere interne opdrachtgevers hun opdrachten. Je kan het gesprek aangaan over deze opdrachten en mag daarna je voorkeur aangeven. Na het aangeven van je voorkeuren ga je in ongeveer 14 maanden tijd op drie verschillende afdelingen aan de slag. 

Hester (huidig trainee) neemt je graag mee in de opdrachten die ze zelf heeft gekozen:
‘Tijdens mijn eerste opdracht heb ik mij gefocust op een strategieontwikkeling rondom ouderen. Mijn doel was om overstijgend te kijken naar alle facetten van zorg en hierin raakvlakken en verbeterpunten te ontdekken. Na deze opdracht wilde ik graag als zorginkoper aan de slag om zo een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het primaire proces. En ik heb mijn traineeship afgesloten met een opdracht voor het bestuurssecretariaat, tijdens deze opdracht lag mijn focus op het verbeteren van het aanvraagproces voor de stichting van Zorg en Zekerheid. Met deze stichting steunt Zorg en Zekerheid goede doelen in de regio.’

Tijdens het traineeship sta jij als persoon centraal, wij bieden groepscoaching aan met de andere trainees en ook persoonlijke coaching sessies. Om jou te helpen je talenten en je passie te ontdekken. In het laatste half jaar van het traineeship gaan wij ons richten op de toekomst, heb je nog belangrijke ontwikkelingspunten of wil je misschien nog meer verdieping opzoeken? En natuurlijk de belangrijkste vraag: op welke functie wil je graag terecht komen?

Op donderdag 25 mei organiseren wij een informatiebijeenkomst, zo kan je laagdrempelig kennis maken met onze organisatie. Meer weten over deze informatieochtend? Klik hier: https://werkenbijzorgenzekerheid.nl/starters/traineeship

Waar ga je werken? 

Tijdens het traineeship kom je dus op verschillende afdelingen terecht, hierdoor leer je onze organisatie snel kennen. Samen met de andere trainees wissel je ervaringen uit of ga je gezellig lunchen. Op iedere afdeling word je volledig onderdeel van het team en krijg je ook een begeleider toegewezen. Daarnaast is er ook veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling! 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Zorg en Zekerheid. Dé regionale zorgverzekeraar waar zo’n 500 collega’s zich dagelijks inzetten voor onze verzekerden. Vanuit onze Leidse thuisbasis staan we letterlijk dicht bij de verzekerden, zorgaanbieders, cliëntenorganisaties, gemeenten én werkgevers. Zo schakelen we snel en leggen we nog meer de nadruk op onze persoonlijke benadering. En dat allemaal zonder winstoogmerk. Ons doel is om in 2030 de gezondste regio van Nederland te zijn. 

Om onze ambities voor de komende jaren te realiseren, zoeken wij enthousiaste trainees die zichzelf verder willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de toekomst van Zorg en Zekerheid. 

Wat krijg je?

Wij zijn een energieke zorgverzekeraar voor onze klanten en voor onze collega’s; jouw welzijn is belangrijk voor ons. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken bij Zorg en Zekerheid. Bij Zorg en Zekerheid geven we je graag waardering voor al jouw harde werken. Op basis van een fulltime werkweek van 34 uur kun je rekenen op een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:  

 • een traineeship voor 34 uur per week; 
 • een marktconform salaris van €2.627 tot €2.855,- (op basis van een fulltime werkweek); 
 • een laptop; 
 • een goede pensioenbijdrage; 
 • een dertiende maand; 
 • 5 en halve week aan vakantiedagen, bovendien heb je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen; 
 • 8% vakantietoeslag; 
 • mogelijkheden om op onze kosten cursussen en opleidingen te volgen. Je kan ook gebruikmaken van onze e-learning omgeving; 
 • de mogelijkheid om 50% thuis te werken inclusief thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek. 
 • alles weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.

Wat breng je mee?

Je bent leergierig ingesteld, wilt jezelf graag ontwikkelen en je levert graag een bijdrage aan een maatschappelijk betrokken organisatie.

 Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde hbo- of wo-studie (je bent maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd);
 • affiniteit met de zorgverzekeraars wereld;
 • een enthousiaste en energieke houding. Je ziet dit traineeship als een mooie kans om Zorg en Zekerheid te leren kennen. 

Zin om impact te maken? 

Leuk! Je kan tot donderdag 1 juni solliciteren. Op dinsdag 6 juni organiseren wij een selectie dag. Wij streven ernaar om vrijdag 2 juni te laten weten of je bent uitgenodigd voor onze selectiedag. op Heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een appje of neem contact op met Merel Luiten (Recruiter) via 06-53103820. Wij maken graag kennis met je!  

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

OWM Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Merel Luiten
Recruiter

Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden
Nederland

06-53103820
[email protected]
https://www.zorgenzekerheid.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden