Loading...

Bezig met laden...

Young Professionals Programme bij Venturn

Traineeship
Rotterdam
Bedrijf: Venturn
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties!

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

Venturn Young Professionals (VYP) Programme

Het Venturn Young Professionals (VYP) Programme is dé perfecte manier om je carrière in de maritieme supply chain een flinke boost te geven. Je ontdekt de sector en waar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten liggen. Je wordt uitgedaagd om gedurende 24 maanden in projecten, bij verschillende maritieme en logistieke bedrijven jouw bijdrage te leveren.

Je wordt in het diepe gegooid, treedt buiten je comfortzone en juist daarom heb je een steile leercurve. Je vergroot je kennis én je marktwaarde. Je kent de industrie inmiddels en weet waar jij past. Een succesvolle carrière in de maritieme sector is jouw toekomst.

Venturn versterkt Leiderschap

Venturn helpt organisaties bij het versterken van Leiderschap en realiseren van succesvolle verandering. We realiseren effectieve veranderingsstrategieën om samenwerking en prestaties in de Maritieme Supply Chain te verbeteren.

  • Learning & Development;
  • Change Advisory;
  • Executive Leaders;
  • Young Leaders.

FUNCTIE

Werk bij een toonaangevende organisatie in de Maritieme Supply Chain. Als Venturn Young Professional zal je in 24 maanden tijd 2 tot 4 verschillende soorten projecten voltooien, bij diverse organisaties in de maritieme supply chain. Onze VYP's zijn afwisselend werkzaam bij Terminal Operators, Shipping Lines, Port Authorities, Offshore bedrijven, en Logistiek Dienstverleners. Je kunt in korte tijd zo veel mogelijk van de sector zien. Ontdek waar jouw passie ligt!

Binnen het VYP programma bepaal jij je koers. We creëren de vrijheid waarin jij kunt aangeven welke bedrijven en type projecten bij jou passen.

Ontwikkeling

Ervaring opdoen is belangrijk maar je persoonlijke ontwikkeling staat centraal in het VYP programma. Je krijgt maandelijkse trainingen op het gebied van Project Management (IPMA-D, PRINCE2 en Lean Six Sigma), Personal Branding, Elevator Pitching en Leiderschap. Daarnaast wordt je gecoacht door zowel je begeleider in het project als de Young Professional Coach van Venturn. Als laatste heb je intervisiemomenten om te sparren met de overige VYP-ers. Samen met hen ontwikkel je jezelf van Young Professional tot Maritiem Professional.

Na het VYP programma

Na 24 maanden rond je het programma succesvol af, maar we laten je niet helemaal los! In overleg zoeken we naar een mooie volgende stap in je carrière. Vrijwel alle voormalig VYP-ers zijn nu werkzaam bij een van onze klanten. Ofwel, zij kennen je al door een eerder project, of wij introduceren je. Ook binnen Venturn zelf bieden we mogelijkheden in bijvoorbeeld Consulting en Executive Search.

 

FUNCTIE EISEN

Word jij VYP?
Word jij onze nieuwe Venturn Young Professional?

  • Je hebt een afgeronde WO diploma;
  • Je bent assertief;
  • Je spreekt vloeiend Nederland en Engels;
  • Extra curriculaire activiteiten worden gezien als een pré.

SOLLICITATIE

Selectieprocedure
Na het insturen van jouw CV en motivatiebrief begint de selectieprocedure. Indien je voldoet aan ons profiel zullen we je uitnodigen voor een kennismaking, individueel of tijdens een gezamenlijke recruitmentdag.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
-    Vakantiegeld;
-    Reiskostenvergoeding;
-    Vrijdagmiddagborrel;
-    Pensioen.

Opleiding:
-    WO Master (Vereist)

Taal:
-    Engels (Vereist)
-    Nederlands (Vereist)

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship informatie- en verandermanagement

Amsterdam
Bedrijf: BECIS | DIOR
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Venturn

Kirsten Winkel
Consultant Executive Search

Maaskade 119
3071NK Rotterdam
Nederland

(010) 304 20 70
[email protected]
https://vyp.venturngroup.com/nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden