Loading...

Bezig met laden...

Scrum Master Traineeship bij Tribers

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Tribers
Sluit: 23-12-2021

Tribers Scrum Master Traineeship

Ben jij (bijna) afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Of gooi jij het roer om, omdat je jezelf meer wilt uitdagen en wilt ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent?

Solliciteer dan voor het Tribers Scrum Master traineeship en ga samen met ons op missie om grote bedrijven in Nederland te laten denken en werken als een startup.

Startdatum traineeship: februari 2022
Selectiedag: 23 december 2021

Wat kan je verwachten tijdens het Tribers Scrum Master Traineeship?

Tijdens dit eenjarige programma staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met een groep andere trainees volg jij het Scrum Master Traineeship. Gezamenlijk worden jullie voorbereid op een succesvolle start in een rol bij grote opdrachtgevers in Nederland.

“Een programma boordevol trainingen, workshops en continue feedback voor HBO en WO afgestudeerden” Ellouise van Renselaar

Proef hoe het is om een Triber te zijn

Dit ga je leuk vinden😉. Bekijk uitnodiging

Hands-on ervaring opdoen én tegelijkertijd worden opgeleid

In de praktijk leer je het meest! Je doet dan ook vier dagen per week hands-on ervaring op in een agile omgeving bij één van onze opdrachtgevers. Onze opdrachten zijn vaak projecten binnen corporates om innovatie en IT te versnellen. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een ervaren Triber.

[Solliciteer]

Tribers Young Professional Program

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Eén dag in de week staat jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling op een andere manier centraal. Samen met je mede trainees volg je trainingen en workshops die je helpen bij de eerste stappen van een bijzondere en geslaagde carrière. Samen help je elkaar verder. Daarnaast wordt je intensief begeleid en gecoacht zodat je er nooit alleen voor staat.

“Bij elke opdracht moet je weer een nieuwe invulling aan innovatie geven: agile werken is geen ‘One Size Fits All’. Dat maakt het traineeship juist zo interessant.”Milan Israël

Méér dan 40 workshops en trainingen

Tijdens de trainingen leer je alles wat nodig is om een startup-mentaliteit neer te zetten binnen grote opdrachtgevers. Denk aan Agile, Scrum, DevOps, Lean Start-Up of Design Thinking. En ook trainingen en workshops over Time management, Zakelijk Tekenen, Creatief Denken, Leren Improviseren, Faciliteren en Creatief Schrijven. Zie hieronder het complete aanbod aan trainingen en workshops.

Workshops tribers

[Solliciteer]

Na het succesvol afronden van het Scrum Master Traineeship vervolg je jouw carrière op jouw manier:

Blijf in dienst bij Tribers en versterk ons team door samen nog meer impact te maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de kans om mee te bouwen aan een mooi, jong merk. En kun je uiteindelijk ook mede-eigenaar worden.

Heb je helemaal jouw plek gevonden bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om hier in dienst te treden in dezelfde rol of een nieuwe rol die past bij jouw ambities.

Heb je na een jaar veel geleerd en ook ontdekt dat dit niet is wat je wil blijven doen. Ook goed! Ga na een jaar vol ervaring en nieuwe inzichten je eigen weg. Wie weet waar we elkaar weer tegenkomen.

Waar we je mee verrassen 

 • Gezelligheid met veel uitjes, team evenementen en borrels;
 • €2400 bruto per maand, laptop en mobiliteitsvergoeding (OV-vergoeding);
 • Een eenjarig opleidingsprogramma boordevol trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling. Met aandacht voor hard- & soft skills;
 • Persoonlijke begeleiding en -coaching tijdens je eerste stappen van een bijzondere carrière;
 • Een opdracht bij één van onze opdrachtgevers;
 • Je ontvangt veel en frequent feedback;
 • Een groot netwerk met ingangen bij toffe organisaties;
 • Dé kans om jezelf te ontwikkelen als veelzijdige professional.

[Solliciteer]

Dit is wat je nodig hebt om mee te doen

Het allerbelangrijkste is ‘de klik’ met jou als persoon. Heb je één of meerdere onderstaande skills? Dan zijn dat alleen maar pluspunten.

 • Je bent recent HBO/WO afgestudeerd met een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, organisatiewetenschappen en/of change & strategic management;
 • Je hebt interesse in Innovatie, Entrepreneurship en IT;
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan;
 • Je wordt enthousiast van Agile, Scrum, Design Thinking en Lean Start Up;
 • Je wordt enthousiast van het faciliteren van een groep en samen te innoveren;
 • Je maakt waar wat je zegt;
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig.

Tribers Gym

Meld je aan voor de selectiedag op 23 december

Wij geloven dat je van beide kanten een goed gevoel moet hebben voordat je het ontwikkel programma samen aangaat. Daarom gaat er een selectieproces aan vooraf. We starten onze selectie op basis van jouw CV, motivatie en optioneel jouw introductiefilmpje. Daarna is er een persoonlijk gesprek en nodigen we je uit voor de selectiedag op 23 december. Is de klik nog steeds goed? Dan tekenen we zo snel mogelijk jouw contract. 

[Solliciteer]

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Tribers

Recruitment Team

Nickeriestraat 46-I
1058 VZ Amsterdam

+316 23 47 25 47
erik@tribers.nl
https://tribers.nl/werken-bij/

Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden