1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Tribers

Tribers

What we say, we do

Werken bij Tribers

Hi, wij zijn Tribers. Een groep jonge mensen die geloven dat iedere organisatie, zowel groot als klein, een  innovator  kan zijn. 

“A tribe is a group of people connected to one another, connected to a leader, and connected to an idea.”

Onze aanpak is effectief en helder:
Wij vormen een startup cultuur binnen de corporate omgeving om de waarde voor de klant te maximaliseren. Kortom, wij activeren de startup mentaliteit, bijvoorbeeld door teams in hun kracht te zetten en voortdurend slim te organiseren.

Lijkt het jou leuk om meer te weten over ondernemen, IT en innovatie? En herken jij jezelf in waarden als: innovatief, ondernemend en communicatief? Dan is werken bij Tribers iets voor jou!

Ons DNA:
”What we say, we do”

Samen helpen we toonaangevende organisaties zoals KLM, Essent en ABN-AMRO bij het activeren van de agile mindset en de daarbij horende veranderingen in de organisatie. Dat maakt ons werk elke dag weer anders en altijd interessant. 

Tegelijkertijd bouwen we aan ons eigen bedrijf en zijn we gewoon een hele leuke club om bij te werken. Wij vinden dat je samen moet kunnen lachen. En dat vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid niet meer dan normaal zijn. Uiteindelijk leidt dit namelijk tot een hoog werkplezier en de beste resultaten. Kom dit vooral zelf ervaren. Of kom alvast proeven met een kop koffie of een Tribers biertje!

Werken bij Tribers

Contact

Tribers

Afdeling Recruitment

Nickeriestraat 46-I
1058 VZ Amsterdam
Nederlandwww.tribers.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden