1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Tribers

Tribers

Activating Agile

Werken bij Tribers?

Tribers staat voor  waardecreatie door samenwerking  op basis van verbondenheid en gedeelde waarden. Daarnaast geloven wij erin dat iedere organisatie een  innovator  kan zijn, zowel groot als klein. Wij helpen onze klanten op basis van deze principes om teams in hun kracht te zetten en slim te organiseren.

Ben jij een Scrum Master of Agile Coach met een goede dosis ambitie? En herken je jezelf in het Tribers DNA: innovatief, handig en communicatief? Dan is werken bij Tribers iets voor jou!

Samen helpen we toonaangevende organisaties zoals KLM, Essent en ABN-AMRO bij het activeren van de agile mindset en de daarbij horende veranderingen in de organisatie. Dat maakt ons werk elke dag weer anders. En altijd interessant. Als startup binnen het QWINC-netwerk is er altijd wel een collega om mee te sparren en je steeds verder te ontwikkelen.

Tegelijkertijd bouwen we aan ons eigen bedrijf en zijn we gewoon een hele leuke club om bij te werken. Wij vinden dat je samen moet kunnen lachen. En dat vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid niet meer dan normaal zijn. Uiteindelijk leidt dit namelijk tot een hoog werkplezier en de beste resultaten. Kom dit vooral zelf ervaren. Of kom alvast proeven met een kop koffie of een Tribers biertje!

Werken bij Tribers

Contact

Tribers

Afdeling Recruitment

Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag
Nederlandwww.tribers.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden