Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Toekomstmakers bij Stedin

Traineeship
Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Sluit: 26-05-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties!

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

Traineeprogramma Toekomstmakers 

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Met jouw deelname aan ons traineeship Toekomstmakers, zorg jij samen met Stedin voor een leefwereld vol nieuwe energie. Ruim 2,2 miljoen klanten vertrouwen op ons en jij zal hier een belangrijke rol in spelen. De overgang naar duurzame energiebronnen vereist flinke aanpassingen van ons energiesysteem, waaronder de implementatie van vernieuwende technieken en slimmer gebruik van de bestaande netten.

Daarom kunnen we aanpakkers zoals jij goed gebruiken, die bereid zijn om een voortrekkersrol op te nemen en het verschil te maken door mensen met elkaar in contact te brengen. Ben jij klaar om ons te helpen bij het versnellen en relevant blijven in deze veranderende wereld? Word dan één van onze Stedin Toekomstmakers.

Wat je bij Stedin gaat doen als Toekomstmaker?

Tijdens het tweejarige traineeship ontdek jij wat er allemaal komt kijken bij de energietransitie en welke rol Stedin hierin speelt. Je werkt aan vier verschillende projecten/opdrachten en maakt hier direct verschil Je maakt impact binnen Stedin en draagt bij aan (het versnellen van) de energietransitie. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal en je wordt intensief begeleid met een innovatief en uitdagend ontwikkelprogramma, zodat jij het maximale uit jezelf haalt en een vliegende start aan jouw carrière en ambities maakt.

Bij Stedin is er genoeg te doen, met diverse opdrachten die je op basis van jouw interesses of ontwikkelpunten zelf kunt kiezen. Voorbeelden van opdrachten zijn:

 • het analyseren van gasnetten om een strategisch inzicht te geven waar warmtenetten zullen ontstaan; 
 • innovatieve oplossingen bedenken om klanten in congestiegebieden tóch aan te sluiten op het elektriciteitsnet; 
 • het leiden van een project met een multidisciplinair team om een bijdrage te leveren aan de energietransitie/efficiënte bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld een project waar je d.m.v. pilots onderhoudswerkzaamheden slimmer plant; 
 • onderzoeken wanneer grote bedrijven overschakelen naar elektrisch transport en wat dit betekent voor de investeringen in ons elektriciteitsnet;
 • het maken van een ombouwplan voor hoe we wijken kunnen ombouwen van aardgas naar waterstof;
 • het leiden van een team om in samenwerking met gemeentes autonome netten inhoudelijk vorm te geven.

Naast je opdracht is er ook ruimte om je tijd zelf vorm te geven door het oppakken van nevenactiviteiten of door mee te gaan op rondgangen. Ga langs bij een hoogspanningsstation, denk mee over een nieuwbouwproject voor de Bedrijfsschool, werk een innovatief idee uit dat Stedin vooruit helpt of ben actief in het bestuur van Jong Stedin!

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Als Toekomstmaker binnen Stedin maak jij deel uit van de discussies over de energietransitie en laat je je stem horen. Je hebt een eigen visie op de rol van verschillende partijen en bedenkt praktische oplossingen voor uitdagingen die we tegenkomen. Je houdt van samenwerken en aanpakken. De diversiteit van je werk, zowel in werkzaamheden als in stakeholders, maakt het extra uitdagend en interessant.

 • Je hebt net een wo-masterdiploma op zak (of behaalt deze binnenkort) met bij voorkeur technische affiniteit en/of link met de energiesector, bijvoorbeeld door relevante (werk)ervaring, studie of extracurriculaire activiteiten. Denk aan opleidingen als sustainable energy technology, (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, elektrotechniek, energietechniek of een andere relevante studierichting. 
 • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring. 
 • Je bent bevlogen en vasthoudend om het verschil te maken in de energietransitie. Bouwen aan duurzame innovaties en beter netbeheer, dat is wat jij wil! 

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Een goed team. Daar hoor je bij.

Je start samen met andere Toekomstmakers aan het traineeship. Hiermee bouw je snel een hechte band op en doe je veel activiteiten samen zowel binnen als buiten Stedin. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd door bijvoorbeeld Jong Stedin, de jongerenvereniging van Stedin. Denk hierbij aan borrels en feesten, maar ook workshops en sportactiviteiten. Kortom, genoeg mogelijkheden om snel te integreren en je thuis te voelen!

Meet the trainee events

Wil je voordat je solliciteert meer weten over Stedin, het programma of alvast kennismaken met huidige trainees en je toekomstige manager? Meld je dan aan voor één van de drie ‘Meet the trainees’- events op dinsdag 9 mei of maandag 22 mei fysiek in Rotterdam. Of digitaal op dinsdag 16 mei. Aanmelden voor deze events kan tot uiterlijk donderdag 4 mei om 23:59.  Hoe je dat doet?

Meld je aan door te mailen naar onze Campus Recruiter Isabelle Bal – van Duijn via [email protected].

Stuur jouw CV of link naar je LinkedIn profiel mee.

Wat jij uit het ‘meet the trainee’ event wil halen zijn we natuurlijk heel benieuwd naar. Stuur je dat mee?

Net als welke datum jouw voorkeur heeft.

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben. 

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een salaris van € 3283,- gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris (zo kun je ook € 4070 salaris inclusief persoonlijk budget verdienen)? Of misschien meer verlofdagen?
 • Je leert de organisatie en de energietransitie over de hele breedte kennen. Je wordt intensief begeleid door professionals binnen én buiten Stedin. Jouw coach en onze partner op het gebied van talentontwikkeling (Ormit) helpt jou om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen, zodat jij je ontwikkelt tot een zelfbewuste young professional.
 • Samen met ons maak je werk van een leefwereld vol nieuwe energie. Na het tweejarige programma is het uitgangspunt dat je doorgroei in een passende functie binnen Stedin. Welke functie dit uiteindelijk wordt, is aan jou.

Daar komt dit nog bovenop:

 • Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer.
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?
 • Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen!
 • Jong Stedin, de jongerenvereniging van Stedin, die veel leuke activiteiten organiseert.

Nu reageren. Laat zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

Wil je eerst nog wat meer informatie, bel dan met Tamara Pols, campus recruiter, via 06 15 29 80 16 of [email protected]. 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure uit? Alles op een rijtje:

 • De deadline voor het insturen van je cv en motivatie is vrijdag 26 mei om 09:00.
 • Uiterlijk vrijdag 26 mei hoor je of je door bent naar de volgende ronde: het online assessment. De deadline van dit assessment is maandag 29 mei om 17:00.
 • Uiterlijk dinsdag 30 mei hoor je of je op basis van je assessment door bent naar de speeddate interviews die plaatsvinden op donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni.
 • Uiterlijk woensdag 7 juni hoor je of je op basis van de speeddate interviews door bent naar de selectiedag. Deze vindt plaats op donderdag 15 juni. Houdt deze dag dus alvast vrij in je agenda! 
 • Uiterlijk vrijdag 23 juni hoor je of je bent aangenomen als Toekomstmaker. 
 • Het talentenprogramma Stedin Toekomstmakers start op 1 september 2023

Een pre-employment screening en assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Projectmanager Digitalisering

Lelystad
Bedrijf: Karmac I&I
Bekijk deze vacature
Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Stedin

Isabelle Bal – van Duijn
Campus Recruiter

Blaak 8
3011 TA Rotterdam
Nederland

06 11 921 919
[email protected]
www.stedin.net
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden