1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Stedin

Stedin

Voor de nieuwe energiegeneratie

WERKEN AAN EEN LEEFWERELD VOL ENERGIE. DOE JE MEE?

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

SAMEN WERK MAKEN VAN
EEN LEEFWERELD VOL NIEUWE ENERGIE

Ruim 2,3 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Dat wij, als onderdeel van Stedin Groep, via onze netten zorgen dat zij het hele jaar door energie hebben. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. Het is heel vanzelfsprekend dat er altijd energie is en we gebruiken er steeds meer van. Thuis, onderweg en op het werk. 

Omdat we willen dat ook de komende generaties altijd energie hebben, gaan we samen over op schone energie. Uit bronnen die niet opraken en die de planeet niet uitputten of vervuilen. Dit vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij onze energievoorziening. 

Als we samen, met veel energie, de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Politiek, gemeenten, marktpartijen, klanten en wij. Want alleen dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag. Daarom is onze missie: samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. 

ZO KRIJG JE NIEUWE ENERGIE

  • We verstevigen in 2022 ons elektriciteitsnet met meer dan 900 kilometer kabels...
  • Sluiten bijna 10.000 laadpalen aan...
  • En zorgen ervoor dat ruim twee miljoen zonnepanelen de opgewekte energie kunnen terugleveren aan het net.
  • Zo krijg je nieuwe energie!

Bekijk onze projecten 

Toekomstmakers bij Stedin

Contact

Stedin

Silvie van Steensel
Senior Corporate Recruiter

Blaak 8
3011 TA Rotterdam
Nederland

0615435472

Stedin

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden