Loading...

Bezig met laden...

Supply Chain Traineeship bij Smurfit Kappa

Traineeship
Eerbeek
Bedrijf: Smurfit Kappa
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Supply Chain Traineeship Smurfit Kappa MNL Golfkarton

Smurfit Kappa MNL Golfkarton BV is onderdeel van Smurfit Kappa Group, een internationaal leverancier van paper-based verpakkingen en displays. Wereldwijd werken er ruim 48.000 mensen in 350 verschillende fabrieken voor Smurfit Kappa. Onze mensen zijn ons sterkste punt. Omdat we, op ieder niveau, heel veel in de training en ontwikkeling van ons personeel investeren, hebben we de beste en meest ervaren werknemers. Deze combinatie van ervaring en expertise vertaalt zich in betere verpakkingsoplossingen, hogere waarde en betere doorlooptijden voor onze klanten.

Smurfit Kappa MNL Golfkarton - of in het kort, Smurfit Kappa MNL – is gevestigd in Eerbeek (GE), Loenen (GE) en Soest (UT), en produceert hoogwaardige verpakkingen van golfkarton. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in o.a. de FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Met name de segmenten voeding, dranken, bloemen, planten, medisch en persoonlijke en huishoudelijke verzorging vallen hieronder. Daarnaast zorgt de opkomende e-commerce markt voor een groeiend aandeel in onze business.

Smurfit Kappa MNL Traineeship

Wij bieden in deze traineeship naast inhoudelijke training verschillende ontwikkelprogramma's aan, zoals een Smurfit Kappa eigen programma, het Smurfit Kappa Young (SKY) platform met like-minded collega's, een intern mentorship en individuele trainingen op basis behoefte om verder door te groeien in de organisatie of je verder te verdiepen in de functie. Daarnaast kan je altijd gebruik maken van onze online opleidingscatalogus Talentsoft met heel veel GoodHabitz content.

De job – Supply Chain Traineeship

Voor onze locatie in Eerbeek zijn wij op zoek naar een Supply Chain Trainee. De Supply Chain Trainee maakt deel uit van het Supply Chain Team bestaande uit zes medewerkers. Dit team heeft drie hoofdtaken, namelijk demand management, order replenishment en capaciteit management. Ter ondersteuning van deze drie taken zoeken wij een trainee die de fijne kneepjes van het vak wil leren.

De trainee krijgt alle mogelijkheden zich verder te ontwikkelen in de supply chain middels training on the job. Daarnaast krijg je diverse en brede verantwoordelijkheden middels een aantal kerntaken aangevuld met het initiëren en/of participeren in continue en projectmatige verbeterprocessen.

Belangrijkste taken en/of verantwoordelijkheden

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Capaciteitsbeheer: het ondersteunen en volwaardig vervangen bij afwezigheid van de capaciteits-beheerders. Hierbij waken voor een juiste belading van machines en locaties tot aan het moment van order release, afgeven gerelateerde levertijden, evalueren orderintake op risico’s / mogelijkheden, en adviseren organisatie over capaciteitsvraagstukken.
 • Support / back up van Make-to-stock (MTS): Je draagt de verantwoordelijkheid voor het samen met de 2 collega's ondersteunen van MTS trajecten met klanten, waarbij hun forecast /onze historische data wordt omgezet naar ordervoorstellen en orders. Je doet zowel de operationele uitvoering als wel het samen met collega's voorbereiden en inregelen van nieuwe klant trajecten.
 • Het ondersteunen en uitbouwen van digitalisering van klant gerelateerde replenishment processen waarbij wij o.a. gebruik maken van EDI obv GUSI standaarden, ESKER en tevens eigen standaard applicaties inzetten.
 • Voorraadbeheer: het vervullen van de expertiserol in het operationele en tactische voorraadbeer van ons gereed product. Hierbij is het vinden van een optimale balans tussen voorraad- en productiekosten bij een gesteld service level leidend.
 • Support op demand management via o.a. PowerBI software en tevens projectmatig ondersteunen van de Supply Chain Manager.

Competenties/kwalificaties/eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Achtergrond o.a. Supply Chain, technische bedrijfskunde of logistiek;
 • Je hebt affiniteit bij voorkeur met data uitwisseling, ERP-systemen en verkoopprocessen;
 • Je hebt kennis en/of je wil graag meer leren over projectmanagement;
 • Je hebt kennis en/of je wil graag meer leren over Green Belt/Lean Six Sigma;
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Als Supply Chain Trainee geef je invulling aan een starters functie binnen onze organisatie. Hierbij is het beschikken over een assertief, constructief, gedreven en stressbestendig karakter van essentieel belang voor het succesvol en maximaal kunnen bijdragen aan ons bedrijfsresultaat;
 • Je beschikt over de geselecteerde basiscompetenties klantgerichtheid, professionaliteit, discipline, kwaliteitsbewustzijn, plannen en organiseren op passend niveau en je bent een teamplayer;
 • Je beschikt over kennis, of wil meer leren over de werking, toepassing en ontwikkelingen van onze productie- en logistieke processen, softwarepakketten en tools (o.a. PowerBI, SAP, OMP, OTC systeem COBIS). Dit mede middels on-the-job training, werkinstructies, digitale training en eigen initiatief / verdieping;
 • Je hebt affiniteit met proces industrie en denken in processen;
 • Je bent bereid om incidenteel en flexibel ingezet te worden op de locaties Loenen en Soest;
 • Je bent bereid om je kennis te blijven vergroten middels het Smurfit Kappa MNL traineeship programma, individuele cursussen en trainingen en proactief delen.

Voorwaarden

 • Een competitief salaris tussen de EUR 2.750,- en EUR 3.100,- op basis van leeftijd, ervaring en opleiding;
 • Mooie extra financiële benefits, zoals een 13e maand, 8% vakantiegeld, een resultaat afhankelijke beloning en een pensioenfonds waarbij de werkgever een groot deel van de premie betaald.
 • Genoeg vakantie uren om leuke dingen te doen;
 • Een helder inwerkprogramma en aansluitend kansen om je verder te ontwikkelen via een Persoonlijk Ontwikkeling Plan en onze online opleidingscatalogus Talentsoft met heel veel GoodHabitz content;
 • Een speciaal voor ons traineeship ontwikkeld traineeprogramma die je samen met andere trainees en young professionals vanuit onze organisatie volgt;
 • En daarnaast nog aanvullende extra's, zoals een fietsplan, fitnessplan, fruit op het werk, prima koffie en nog meer.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor het traineeship bestaat uit minstens twee gesprekken: 1 met de afdelingsmanager en HR Manager, waarna een vervolggesprek zal volgen met nader te bepalen collega's. Een PPA (Persoonlijkheid Profiel Analyse) maakt onderdeel uit van de procedure. Deze Analyse geeft inzicht in jouw persoonlijkheid en verdere handvatten voor een verdiepend gesprek.

Contactpersoon voor informatie en/of sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ronald Benedictus (Supply Chain Manager) via [email protected] of 06-22441364.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Smurfit Kappa MNL Golfkarton

Ronald Benedictus
Supply Chain Manager

Coldenhovenseweg 122
6961 EH Eerbeek
Nederland

06-22441364
[email protected]
https://www.smurfitkappa.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden