Loading...

Bezig met laden...

IT Traineeship Testconsultant bij Salves

Traineeship
Landelijk
Bedrijf: Salves
Sluit: 24-03-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

IT Traineeship Testconsultant Salves

Weet jij al wat je ‘later’ wilt worden? Nee? Mooi! Van ons hoeft dat ook helemaal niet. Wat we wel belangrijk vinden? Een flinke dosis ambitie, lef, nieuwsgierigheid en interesse in IT. Dat zijn de ingrediënten waarmee je jouw IT-traineeship bij Salves tot een succes maakt. En om er zeker van te zijn dat jij er alles uithaalt wat erin zit, toppen wij deze mix af met onbeperkte opleidingsmogelijkheden. Zodat jij volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat krijg je van ons?

Met dit traineeship leg jij de basis voor de rest van jouw carrière als Test Consultant. Een superinteressante en onmisbare rol waarbij je de verbinding maakt tussen business en IT. Ben jij klaar voor een bak aan nieuwe kennis, vaardigheden en waardevolle ervaring? Bij ons kun je rekenen op de beste trainingen en opleidingen, uitdagende projecten en heel veel fun! En dit maakt de vacature voor IT-trainee Test Consultant nog meer de moeite waard:

 • een brutomaandsalaris van minimaal € 2.750 
 • een onbeperkt opleidingsbudget (ja echt!).
 • 27 vakantiedagen.
 • een leaseauto met tankpas of een mobiliteitsregeling.
 • een netto-onkostenvergoeding.
 • een laptop.
 • kennissessies over de laatste trends.
 • gave teamuitjes en weekendjes naar het buitenland.

En wat nog meer?

Wat vind je van Barcelona? Het is een echte wereldstad. Omdat werkgeluk veel voor ons betekent, bieden we onze medewerkers de kans om 4 weken lang, helemaal betaald, vanaf deze fantastische plek te werken en leren. Ieder jaar als je wilt! Wonen en werken in Spanje. Even een andere omgeving, vol nieuwe indrukken. Geniet van meer focus, inspiratie en creativiteit in je werk. En natuurlijk van de uitstapjes en terrasjes met je collega’s.

Kenny Manuhuwa Test Consultant bij Salves

Dit ga je doen

In 2 jaar tijd stomen wij je klaar voor een veelbelovende carrière als Test Consultant. Samen met nog 7 andere trainees start je de eerste 2 maanden met een basisopleiding. Als vervolgens hier de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, vertrekken jullie naar Barcelona. In een ontspannen setting doe je hier nog meer kennis en ervaring op. Zo begin je vol energie en inspiratie aan je eerste opdracht. Je krijgt direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk zelf in te richten, maar we laten je natuurlijk niet aan je lot over. Je kunt altijd terugvallen op een ervaren collega die je met raad en daad bijstaat. Wat je precies gaat doen en waar je aan de slag gaat, bepalen we samen. Misschien test je straks net als Karan de software bij Rijkswaterstaat. Of zet je jouw kennis in voor de zorgsector. Wat je ook gaat doen, jij bent de schakel tussen de business en IT op het gebied van testen. Daarbij houd jij je bezig met het:

 • voorbereiden en plannen van detailtestplannen voor verschillende testsoorten.
 • uitwerken van de testaanpak.
 • verbeteren van testautomatiseringsdiensten.
 • fungeren als aanspreekpunt voor de klant en andere betrokkenen.
 • samenwerken in multidisciplinaire scrumteams en het actief meedenken in oplossingen.

Waar ga je werken?

Samen de kwaliteit van IT-systemen verbeteren. Daar staan we voor bij Salves. We werken agile en helpen onze klanten in meerdere sectoren bij hun doelen. Als trainee werk je vanuit een van onze regiokantoren in Helvoirt, Rotterdam of Hilversum. Ook kun je landelijk aan de slag voor ons Team Zorg. Waar je ook woont, we vinden altijd een interessante opdracht bij jou in de buurt.

Werken bij Salves

Wat zien we graag bij jou?

Jij gaat niet voor half werk. Dat geldt voor alles wat je doet. Of het nu gaat om je werk of je persoonlijke ontwikkeling, jij pakt de regie en zorgt voor topkwaliteit. Ook ben je sociaal vaardig en beschik je over een brede interesse. Dit komt je goed van pas in het contact met klanten en collega’s. Zij zien in jou een prettige sparringpartner, die op een open manier communiceert. Verder neem jij mee:

 • een hbo- of wo-diploma of je studeert bijna af een voorliefde voor IT, technologie en het uitvogelen van uitdagende vraagstukken.
 • goede communicatie-skills. Jij weet hoe je jezelf en je werk moet presenteren.

Denk jij nu ‘Yes, dit toffe bedrijf past bij mij’?

Hup, gelijk solliciteren op deze vacature IT-trainee Test Consultant dan! Doe dat zo snel mogelijk. Het traineeship start in maart, maar zodra we alle trainees aan boord hebben sluiten we de vacature. Vervolgens kijken we meteen wanneer je kan komen kennismaken. En klikt het, dan hoef je alleen nog even een analytische test te maken, voordat je jouw handtekening zet onder een mooi aanbod. Lekker pragmatisch. Daar houden wij van.

Eerst meer weten? Léon Somers beantwoordt je vragen met plezier. Bel hem op 06 – 52 07 12 52 of mail naar [email protected].

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship

Hoogeveen
Bedrijf: TVM Verzekeringen
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Salves

Léon Somers
Principal Consultant

Torenstraat 42
5268 AV Landelijk
Nederland

06 52071252
[email protected]
https://www.werkenbijsalves.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden