1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Salves

Salves

Start je IT-carrière met een voorsprong

Over Salves

Met innovatieve testoplossingen de IT-kwaliteit van onze klanten verhogen. Daar zijn wij bij Salves goed in. Met trots werken we in een hecht team van collega’s. Stuk voor stuk professionals die hun vak verstaan als geen ander. En dit doen we binnen de financiële sector, hightech-industrie, zorg, onderwijs en overheid. Van Quality Assurance, test tooling, artificial intelligence en mobile testen tot robotic process automation. Voor én met onze klanten, waaronder verschillende gemeentes en provincies, bijna alle Nederlandse ziekenhuizen, Eneco, Dela, Waternet, Rijkswaterstaat en vele andere organisaties. Klinkt goed hè?

Traineeship

Start je IT-carrière met een voorsprong.
Impact maken als Test Consultant; dé schakel tussen business en IT. En ondertussen razendsnel nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Niet in de schoolbanken, maar in de praktijk. Waarbij je ook nog eens heel veel leuke nieuwe mensen leert kennen. Mensen die net zo nieuwsgierig en gedreven zijn als jij. Dát is jouw traineeship bij Salves!

What’s next?

Jouw IT-traineeship.
Je hbo- of wo-diploma heb je (bijna) op zak. What’s next? Ga je werken of toch verder studeren? Met een 2-jarig traineeship bij Salves kies je voor het beste van beide werelden: intensieve training en opleiding gecombineerd met uitdagend werk bij toonaangevende klanten. Plus… werken en leren in de Spaanse zon!

Jouw route naar succes (visuele roadmap)

Benieuwd hoe het traineeship er dan precies uitziet? Check jouw route naar de Champions League. Natuurlijk kun je gedurende het hele traject rekenen op een goed salaris, laptop en leaseauto.

Salves jouw route naar succes

Basisopleiding
De eerste 2 maanden staan in het teken van jouw basisopleiding tot Test Consultant.

Barcelona
Met je medetrainees doe je 2 weken lang waardevolle kennis en ervaring op in Spanje.

Junior League
Je werkt als Junior Test Consultant aan interessante projecten en opdrachten.

Training & coaching
Met je mentor stel je jouw persoonlijke ontwikkelplan samen. Boordevol training en coaching op maat.

Champions League
Na 2 jaar stroom je door naar de Champions League van Test Consulting. Inclusief aantrekkelijke extra’s

Werken als Trainee bij Salves.

Werken.
Goede software is soms letterlijk van levensbelang. Jouw werk is dan ook onmisbaar. Samen met jouw regionale team werk je aan uitdagende opdrachten bij jou in de buurt.

Leren.
Bij Salves ben je nooit uitgeleerd. Je kunt rekenen op een onbeperkt opleidingsbudget zodat je tijdens én na je traineeship zowel professioneel als persoonlijk kunt blijven groeien.

Fun.
Inspanning en ontspanning gaan bij ons hand in hand. Wat dacht je van een gezellig weekendje weg met collega’s, gezamenlijke lunches en funmeetings?

Collega’s aan het woord

Weten hoe het is om bij Salves te werken? Dat laten we onze collega’s graag zelf vertellen. Laat je inspireren door onze manier van samenwerken, samen groeien en samen kennisdelen. Voor de beste kwaliteit voor onszelf en onze klanten. In een werksfeer waar plezier, vrijheid en persoonlijke aandacht vooropstaan.

Joyce van Voorthuizen, Test Automation Engineer
“Wat Salves uniek maakt is dat ze je meer bieden dan alleen een leuke, goedbetaalde baan. Ze vinden het belangrijk dat je naast je werk ook kunt genieten van het leven. Hierdoor voel je je snel thuis.”

Joyce van Voorthuizen Test Automation Engineer Salves

Kenny Manuhuwa, Test Consultant
“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, omdat Salves een hele open en eerlijke organisatie is. Ik werk niet elke dag op kantoor, maar ik ben er wel graag omdat het er zo leuk en gezellig is. Daarnaast heb ik zelf inspraak in de opdrachten die ik doe en maak ik als Test Consultant echt het verschil voor mijn klanten.”

Kenny Manuhuwa Test Consultant Salves

Hicham Oualgouh, Test Automation Engineer
“Mijn werk is uitdagend en afwisselend. Naast programmeren ben ik bezig met het verbeteren van processen, sparren met collega’s en bedenken van slimme testoplossingen.”

Hicham Oualgouh, Test Automation Engineer Salves

werken bij Salves

Contact

Salves

Léon Somers
Principal Consultant

Torenstraat 42
5268 AV Helvoirt
Nederland

0411 870 008

werken bij Salves

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden