Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship bij Randstad Groep Nederland

Traineeship
Diemen
Sluit: 13-02-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Management Traineeship Randstad Groep in Amsterdam

In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager of specialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als trainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken. 

wat ga je doen?

Je doorloopt een intensief gefaseerd programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het traineeship vervul je drie verschillende rollen. Je start als intercedent bij Randstad, Tempo Team of Yacht, zodat je onze core-business goed leert kennen. De volgende twee rollen liggen nog niet vast. Jij staat namelijk zelf aan het roer. Wil je binnen Yacht een voortrekkersrol pakken om grote klanten verder uit te bouwen? Of kies je voor een rol als business developer waar je een app ontwikkelt voor Randstad Student? Wil je als operationeel manager verantwoordelijk worden voor een team binnen het uitzendbureau van Tempo Team? Of toch jouw verbeteranalyses loslaten op de HR-consultancytak van Randstad? Het kan allemaal. Ondertussen investeren we stevig in je ontwikkeling doordat je een dag per week in ‘de Denktank’ zit en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.  Hierdoor ben je na tweeënhalf jaar klaar om met jouw visie en ambitie hét verschil te maken voor onze klanten, flexwerkers en collega’s.

Rick van Noort (trainee) over het management traineeship bij Randstad Groep:
"Ik heb gekozen voor het management traineeship van de Randstad Groep voor de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en keuzevrijheid in de verschillende opdrachten die je naar een managementfunctie toe begeleiden. Ik was echter verrast door de aandacht en warmte van de organisatie. Er wordt ontzettend veel in je geïnvesteerd als trainee, zowel in het programma zelf, als daarbuiten. Persoonlijke ontwikkeling komt echt op één en je krijgt in een kleine drie jaar tijd een flinke rugzak mee met ervaring en kennis om uit te groeien tot de leider van de toekomst, ongeacht in welk onderdeel van de organisatie je uiteindelijk terecht komt. Daarnaast kan je een breed scala aan verschillende rollen bekleden. Zelf ben ik in mijn eerste opdracht bij de dochteronderneming Yacht terecht gekomen, hier was ik verantwoordelijk voor het plaatsen van onze IT professionals bij klanten als Heineken en ABN AMRO. Sinds december ben ik gestart bij Randstad Sourceright, via Randstad Sourceright, zit ik nu als consultant inhouse bij Aegon om daar alle externe inhuur te regelen, onwijs gaaf!"

waar werk je?

Het bijzondere aan dit traineeship is dat je in korte tijd ervaring opdoet in drie onderdelen van Randstad, Tempo Team en/of Yacht. Het is de ideale manier om te ontdekken hoe divers onze organisatie eigenlijk is en wat voor soort werkplek het beste bij jou past.

met wie werk je samen?

Natuurlijk werk je samen met een team van directe collega’s. Daarnaast heb je ook veel contact met junior en senior trainees en krijg je naast een buddy ook een mentor toegewezen die jou kan faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ongeveer negen maanden krijg je een plek in de Denktank. Hier zit je iedere woensdag met 25 trainees bij elkaar, onder begeleiding van een talentmanager en sociaal psycholoog. Je krijgt de ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen, en je werkt samen aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over een intern verandervraagstuk, het verbeteren van de website voor onze mkb-klanten, of het verrichten van marktonderzoek voor een nieuwe propositie.

Emilie de Haes (trainee) over het management traineeship bij Randstad Groep:
''In mijn traineeship staan twee dingen centraal: ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Vier dagen per week werk ik als sales consultant voor Randstad. Ik zit bij allerlei bedrijven aan tafel, van scale-ups tot multinationals en kijk hoe de dienstverlening van Randstad aansluit op hun behoefte. Hierbij is commercieel denken erg belangrijk: waar zitten nu de kansen? Ook moet je nieuwsgierig zijn: waar is de klant echt mee geholpen en doorzettingsvermogen hebben, want ik krijg vaak genoeg de deksel op mijn neus! Die ervaringen kan ik meenemen naar de denktank waar ik één dag per week, samen met de andere trainees, stilsta bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Na één denktank ben ik mij al veel bewuster geworden van mijn sterke punten, maar ook waarom ik telkens in dezelfde valkuilen loop. Ik kijk er naar uit om in de volgende denktanks te leren anticiperen op deze valkuilen, om er in de toekomst met een grote glimlach overheen te springen! ''

over jou

 • (bijna) afgeronde wo-master en bovengemiddeld academisch niveau.
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 • ambitie om een hogere (management)functie te vervullen.
 • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills.
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan.
 • ondernemend, geïnteresseerd in mensen, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering.

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en specialistfuncties binnen heel Randstad Groep, waar ook de labels Yacht en Tempo Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

 • een volle dag in de week gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling & opleiding in ‘de Denktank’ samen met je medetrainees. Dat is dus 20% van je werktijd!
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s, medetrainees en coaches die voor je klaarstaan.
 • direct een vast contract.
 • een startsalaris van € 32.400,- per jaar. Daarbovenop ontvang je maandelijks een zeer ruim Benefit-budget waarbij je zelf kunt kiezen tussen geld, vakantiedagen, sport of overige doelen. Én zijn er mogelijkheden bonussen te behalen.
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep.
 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Als trainee zet je in tweeënhalf jaar tijd snel een aantal stappen in je carrière. Dit zie je terug in je arbeidsvoorwaarden. Lees meer over werken bij Randstad en de arbeidsvoorwaarden.

start jouw carrière bij ons

Wil jij je ambities waarmaken als trainee bij Randstad Groep? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Of bezoek onze traineepagina met meer inhoudelijke informatie over de sollicitatiedeadlines en een filmpje van onze trainees. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist voor het management traineeship: Nanne Uittenbogaard via 06-30277693 of nanne.uittenbogaard@randstadgroep.nl.

sollicitatierondes. 

Helaas grijpt het COVID-19 virus om zich heen en is de impact daarvan op ons dagelijks leven zeer groot. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van jou en onze medewerkers te waarborgen en volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de invulling van de sollicitatierondes aan verandering onderhevig kan zijn. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. 

Sollicitatierondes 2022
cv insturen uiterlijk: 13 februari 2022
deadline online assessment: 23 februari 2022 
selectiedagen: 7 en 8 maart 2022

solliciteren: zo werkt het

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit vijf rondes. We streven ernaar om die in zes weken te doorlopen. Na elke ronde krijg je een go of no go.
 • Je uploadt je cv via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Na de sollicitatiedeadline krijg je een reactie van ons.
 • Je maakt een online assessment. Dit begint met een capaciteitentest. Behaal jij een bovengemiddelde score ten opzichte van de normgroep, dan krijg je automatisch toegang tot de videopitch en competentievragenlijst.
 • Je wordt uitgenodigd voor een selectieochtend op ons hoofdkantoor. Hier maak je kennis met ons bedrijf en voer je een gesprek met een HR-specialist of oud-trainee.
 • Je wordt uitgenodigd voor een extern assessment. Dit duurt een halve dag.
 • Je voert een eindgesprek op directieniveau. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Renee Feijnen Randstad
Het verhaal van Renée Feijen - Trainee bij Randstad
Gustaaf van Oosterom Randstad
Het verhaal van Gustaaf van Oosterom trainee bij Randstad

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Randstad Groep Nederland

Nanne Uittenbogaard
Talent Acquisition Specialist

Diemermere 25
1112TC Diemen
Nederland

06-30277693
nanne.uittenbogaard@randstadgroep.nl
https://www.werkenbijrandstad.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden