Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship bij Randstad Groep Nederland

Traineeship
Diemen
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Management Traineeship Randstad Groep

In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager of specialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als trainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken. 

wat ga je doen?

Je doorloopt een intensief gefaseerd programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het traineeship vervul je drie verschillende rollen. Je start als intercedent bij Randstad, Tempo Team of Yacht, zodat je onze core-business goed leert kennen. De volgende twee rollen liggen nog niet vast. Jij staat namelijk zelf aan het roer. Wil je binnen Yacht een voortrekkersrol pakken om grote klanten verder uit te bouwen? Of kies je voor een rol als business developer waar je een app ontwikkelt voor Randstad Student? Wil je als operationeel manager verantwoordelijk worden voor een team binnen het uitzendbureau van Tempo Team? Of toch jouw verbeteranalyses loslaten op de HR-consultancytak van Randstad? Het kan allemaal. Ondertussen investeren we stevig in je ontwikkeling doordat je een dag per week in ‘de Denktank’ zit en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.  Hierdoor ben je na tweeënhalf jaar klaar om met jouw visie en ambitie hét verschil te maken voor onze klanten, flexwerkers en collega’s.

Joren Lier (trainee) over het traineeship bij Randstad Groep
“Een leidinggevende functie vervullen, die ambitie heb ik al langer. Waarom ik voor het Traineeship bij Randstad Groep ben gegaan? De vrijheid die je hebt in het kiezen van je opdrachten. En de Denktank, daar was ik ook door getriggerd. Een dag in de week aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en strategische opdrachten. Veel initiatieven die door trainees bedacht zijn in de Denktank worden daadwerkelijk uitgevoerd in de praktijk. Vorige week hebben we nog een voorstel aan de directie gepresenteerd; een oplossing waardoor we nog slimmer omgaan met vacatures die online worden geplaatst. Ons voorstel wordt nu geïmplementeerd.”

waar werk je?

Het bijzondere aan dit traineeship is dat je in korte tijd ervaring opdoet in drie onderdelen van Randstad, Tempo Team en/of Yacht. Het is de ideale manier om te ontdekken hoe divers onze organisatie eigenlijk is en wat voor soort werkplek het beste bij jou past.

met wie werk je samen?

Natuurlijk werk je samen met een team van directe collega’s. Daarnaast heb je ook veel contact met junior en senior trainees en krijg je naast een buddy ook een mentor toegewezen die jou kan faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ongeveer negen maanden krijg je een plek in de Denktank. Hier zit je iedere woensdag met 25 trainees bij elkaar, onder begeleiding van een talentmanager en sociaal psycholoog. Je krijgt de ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen, en je werkt samen aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over een intern verandervraagstuk, het verbeteren van de website voor onze mkb-klanten, of het verrichten van marktonderzoek voor een nieuwe propositie.

Hélène Bevort (oud-trainee) over de cultuur binnen Randstad Groep
“De organisatiecultuur is een belangrijke reden waarom ik specifiek voor het traineeship bij Randstad Groep heb gekozen. Hier werken heel veel sociale, maar tegelijkertijd ambitieuze en gedreven mensen. Wat heeft bijgedragen aan het leren kennen van collega’s is Young Randstad Groep; een intern bedrijfsnetwerk dat ongeveer 25 verschillende informele activiteiten per jaar organiseert. Zo gaan we jaarlijks met een groep van 70 mensen op wintersport, vieren we een gala en worden er hockey- en voetbaltoernooien georganiseerd. Daarnaast is er veel ruimte voor kennisuitwisseling. Laatst was ik bijvoorbeeld bij een College Tour, waar de CEO van Randstad uit de VS kwam vertellen over haar carrière. Erg inspirerend!”

over jou

 • (bijna) afgeronde wo-master en bovengemiddeld academisch niveau.
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 • ambitie om een hogere (management)functie te vervullen.
 • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills.
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan.
 • ondernemend, geïnteresseerd in mensen, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering.

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en specialistfuncties binnen heel Randstad Groep, waar ook de labels Yacht en Tempo Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

 • een volle dag in de week gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling & opleiding in ‘de Denktank’ samen met je medetrainees. Dat is dus 20% van je werktijd!
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s, medetrainees en coaches die voor je klaarstaan.
 • direct een vast contract.
 • een startsalaris van € 31.764,- per jaar. Daarbovenop ontvang je maandelijks een zeer ruim Benefit-budget waarbij je zelf kunt kiezen tussen geld, vakantiedagen, sport of overige doelen.
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep.
 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Als trainee zet je in tweeënhalf jaar tijd snel een aantal stappen in je carrière. Dit zie je terug in je arbeidsvoorwaarden. Lees meer over werken bij Randstad en de arbeidsvoorwaarden.

start jouw carrière bij ons

Wil jij je ambities waarmaken als trainee bij Randstad Groep? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Of bezoek onze traineepagina met meer inhoudelijke informatie over de sollicitatiedeadlines en een filmpje van onze trainees. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist voor het traineeship: Fabienne Renes, via 0646427671 / fabienne.renes@randstadgroep.nl.

solliciteren: zo werkt het

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit vijf rondes. We streven ernaar om die in zes weken te doorlopen. Na elke ronde krijg je een go of no go.
 • Je uploadt je cv via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Na de sollicitatiedeadline krijg je een reactie van ons.
 • Je maakt een online assessment. Dit begint met een capaciteitentest. Behaal jij een bovengemiddelde score ten opzichte van de normgroep, dan krijg je automatisch toegang tot de videopitch en competentievragenlijst.
 • Je wordt uitgenodigd voor een selectieochtend op ons hoofdkantoor. Hier maak je kennis met ons bedrijf en voer je een gesprek met een HR-specialist of oud-trainee.
 • Je wordt uitgenodigd voor een extern assessment. Dit duurt een halve dag.
 • Je voert een eindgesprek op directieniveau. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

sollicitatierondes

Helaas is het momenteel nog niet helemaal duidelijk wanneer we starten met de volgende ronde van het traineeship. Blijf op de hoogte door je aan te melden voor de Jobagent of door onze kanalen goed in de gaten te houden!

Medewerkers aan het woord
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Renee Feijnen Randstad
Het verhaal van Renée Feijen - Trainee bij Randstad
Gustaaf van Oosterom Randstad
Het verhaal van Gustaaf van Oosterom trainee bij Randstad
Hoe is het om te werken als management trainee
Merle van den Heuvel - management trainee Randstad

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Randstad Groep Nederland

Fabienne Renes
Talent Acquisition Specialist

Diemermere 25
1112 TC Diemen

06 46 42 76 71
fabienne.renes@randstadgroep.nl
https://www.werkenbijrandstad.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden