Loading...

Bezig met laden...

Finance Traineeship bij Randstad Groep Nederland

Traineeship
Diemen
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Finance Traineeship bij Randstad Groep Nederland in Amsterdam

In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot financiële vakspecialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als finance trainee bij Randstad Groep Nederland. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om actief bij te dragen aan het vinden van oplossingen voor actuele strategische vraagstukken.  

wat ga je doen?

Je doorloopt een intensief gefaseerd programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het traineeship vervul je drie verschillende rollen. Je start een half jaar als intercedent of consultant bij Randstad, Tempo Team of Yacht, zodat je onze core-business goed leert kennen. De volgende twee rollen liggen nog niet vast. In dit traineeship, specifiek gericht op Finance, zal je namelijk na deze rol als intercedent richting de finance afdeling gaan om dan op die afdeling door te groeien. Dit kan zijn in een business- of financial control rol. Het kan allemaal.

Ondertussen investeren we stevig in je ontwikkeling doordat je een dag per week in ‘de Denktank’ zit en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je na tweeënhalf jaar klaar om met jouw visie en ambitie hét verschil te maken binnen Finance, en uiteindelijk voor onze klanten, flexwerkers en collega’s. 

Stijn Lichtenberg (finance trainee) over het finance traineeship bij Randstad Groep:
"Het finance traineeship van Randstad biedt mij de perfecte balans tussen de management ervaring opdoen en mijn finance expertise. In veel aspecten is dit traineeship namelijk gelijk aan het management traineeship. Zo is mijn eerste opdracht ook in de operatie en stroom ik zometeen gewoon met alle management trainees in de denktank in. Ook word je in dit traineeship klaargestoomd voor een leidinggevende functie. Wat het finance traineeship zo bijzonder maakt is dat je voor de vervolgopdrachten naar de finance afdeling mag. Hier kan ik vier dagen in de week mijn finance kennis verbreden, en één dag in de week mijn persoonlijke ontwikkeling in de denktank. Door deze combinatie weet ik dat ik mij binnen dit traineeship zo goed mogelijk kan blijven ontwikkelen."

"Naast het werken kon ik door middel van de denktank blijven doorleren. Eén (standaard) dag in de week mocht ik deelnemen aan de denktank, waarbij ik me als trainee bezig mocht houden met een project binnen de organisatie, en waarbij de voortgang van mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen continu besproken werd en ik wekelijks feedback ontving over mijn functioneren. Doordat hier de focus op ligt, kun je als professional snel groeien”. 

waar werk je?
Het bijzondere aan dit traineeship is dat je in korte tijd ervaring opdoet in verschillende onderdelen van Randstad, Tempo Team, Yacht en/of op ons hoofdkantoor in Diemen (waar onze finance afdeling zich bevindt). Het is de ideale manier om te ontdekken hoe divers onze organisatie eigenlijk is en wat voor soort werkplek het beste bij jou past. De Finance afdeling binnen Randstad Groep Nederland bestaat uit +/- 45 ambitieuze financials, opgesplitst in verschillende teams. De verschillende teams werken nauw met elkaar samen om het beste resultaat te behalen.

met wie werk je samen?
Natuurlijk werk je samen met een team van directe collega’s. Daarnaast heb je ook veel contact met junior- en senior trainees en krijg je naast een buddy ook een mentor toegewezen die jou kan faciliteren bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ongeveer tien maanden krijg je een plek in de Denktank. Hier zit je iedere woensdag met 25 trainees bij elkaar, onder begeleiding van een talentmanager en sociaal psycholoog. Je krijgt de ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen, en je werkt samen aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over een intern verandervraagstuk, het verbeteren van de website voor onze mkb-klanten, of het verrichten van marktonderzoek voor een nieuwe propositie.

Gineke Jager (oud-trainee) over het finance traineeship bij Randstad Groep
“Tijdens mijn traineeship heb ik geleerd het maximale uit mezelf te halen, wekelijks aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt, buitenland ervaring opgedaan (specifiek voor het finance traject), 4 verschillende functies mogen uitoefenen (bij verschillende Randstad onderdelen waaronder Randstad India) en een groot (intern) netwerk opgebouwd. Aan het eind van mijn traineeship wist ik precies waar mijn uitdagingen en sterktes lagen".

over jou

 • (bijna) afgeronde finance wo-master en bovengemiddeld academisch niveau.
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 • ambitie om jezelf te ontwikkelen als finance specialist.
 • commercieel inzicht.
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan.
 • ondernemend, geïnteresseerd in mensen, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering.

toekomstig leiderschap

Voor onze leiders (van de toekomst) zoeken wij naar een combinatie van EQ + IQ + lef. Je maakt bij ons het onderscheid door een hoge mate van 'learning agility'; door veerkrachtig, wendbaar en doortastend te zijn in de continu veranderende wereld. Wij geloven dat je leiderschapskills het beste ontwikkelt door het veelvuldig opdoen van nieuwe/andere ervaringen. Daarom zijn leiders bij ons succesvol die onder verschillende omstandigheden en binnen diverse vakgebieden leiding hebben gegeven. Voor het bereiken van de (financiele) top binnen Randstad Groep Nederland is daarmee het opdoen van business ervaring van onschatbare waarde. 

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en finance functies binnen heel Randstad Groep, waar ook de labels Yacht en Tempo Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 

dit bieden we jou

 • een volle dag in de week gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling & opleiding in ‘de Denktank’ samen met je medetrainees. Dat is dus 20% van je werktijd!
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaarstaan.
 • direct een vast contract.
 • een startsalaris van € 32.400,- per jaar. Daarbovenop ontvang je maandelijks een zeer ruim Benefit-budget waarbij je zelf kunt kiezen tussen geld, vakantiedagen, sport of overige doelen. Én zijn er mogelijkheden bonussen te behalen.
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep.
 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Als trainee zet je in tweeënhalf jaar tijd snel een aantal stappen in je carrière. Dit zie je terug in je arbeidsvoorwaarden. Lees meer over werken bij Randstad en de arbeidsvoorwaarden.

start jouw carrière bij ons

Wil jij je ambities waarmaken als finance trainee bij Randstad Groep? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist voor het traineeship: Nanne Uittenbogaard via 06-30277693 of nanne.uittenbogaard@randstadgroep.nl.

sollicitatierondes. 

Helaas grijpt het COVID-19 virus om zich heen en is de impact daarvan op ons dagelijks leven zeer groot. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van jou en onze medewerkers te waarborgen en volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de invulling van de sollicitatierondes aan verandering onderhevig kan zijn. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. 

Sollicitatierondes 2022
cv insturen uiterlijk: 13 februari 2022
deadline online assessment: 23 februari 2022 
selectiedagen: 7 en 8 maart 2022

solliciteren: zo werkt het

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit vijf rondes. We streven ernaar om die in zes weken te doorlopen. Na elke ronde krijg je een go of no go
 • Je uploadt je cv via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Na de sollicitatiedeadline krijg je toegang tot het online assessment
 • Je maakt een online assessment. Dit begint met een capaciteitentest. Behaal jij een bovengemiddelde score ten opzichte van de normgroep, dan krijg je automatisch toegang tot de resterende onderdelen
 • Je wordt uitgenodigd voor een selectieochtend op ons hoofdkantoor. Hier maak je kennis met ons bedrijf en voer je een gesprek met twee collega's: een HR-specialist, oud-trainee en/of finance specialist.
 • Je wordt uitgenodigd voor een extern assessment. Dit duurt een halve dag
 • Je voert een eindgesprek op directieniveau vanuit finance. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature
Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Pieter Dieckman - Trainee bij Randstad
Renee Feijnen Randstad
Het verhaal van Renée Feijen - Trainee bij Randstad
Gustaaf van Oosterom Randstad
Het verhaal van Gustaaf van Oosterom trainee bij Randstad

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Randstad Groep Nederland

Nanne Uittenbogaard
Talent Acquisition Specialist

Diemermere 25
1112TC Diemen
Nederland

06-30277693
nanne.uittenbogaard@randstadgroep.nl
https://www.werkenbijrandstad.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden