Loading...

Bezig met laden...

Technisch Traineeship bij ProRail

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: ProRail
Sluit: 15-11-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

ProRail Technisch Traineeship

ProRail vraagt

  • (Bijna) afgeronde technische wo-master en maximaal 1 jaar werkervaring
  • Een gedreven ondernemer die vakkundig en kwalitatief werk levert
  • Een creatieve omdenker en een aanstekelijke teamvormer
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, lef en initiatief
  • Een actieveling met ervaring als bestuurs- of commissielid binnen een vereniging 

ProRail biedt

  • Een omgeving vol kansen; om jezelf te ontwikkelen en je als professional verder te specialiseren
  • Meteen een vast contract bij de start van jouw traineeship
  • Salaris van € 3.011 op basis van 36 uur per week
  • Na elke opdracht krijg je een beoordeling en kun je een stap maken in je salaris
  • Een uitgebreide keuze aan arbeidsvoorwaarden, zoals verlof, pensioen, decemberuitkering, enz. Wil je hier alles van weten?

Het spoor nog verder verbeteren met jouw frisse inzichten en ondertussen jezelf ontwikkelen tijdens dit technisch traineeship. Wat wil je nog meer?

Wij regelen je eerste opdracht: een boeiend project, bijvoorbeeld als Bouwmanager binnen de afdeling Bouwmanagement, Projecten. Je eerste opdracht is in Utrecht. Na deze 8 maanden vol in het project te hebben meegewerkt, kies je zelf je tweede opdracht. Tijdens je hele traineeship ontwikkel je jezelf volop, denk bijvoorbeeld aan vaardigheden als situationeel leiderschap, zelfmanagement en conflicthantering. Het coachen en trainen gaat je hele traineeship door, met evaluaties tussendoor, om te zien na jaar 1 of we doorgaan.

Al gedurende je traineeship ontrafel je alle geheimen van het spoor. Zo kun je bijvoorbeeld bij je tweede opdracht aan de slag als Tracémanager, waarbij je nauw samenwerkt met aannemers voor het onderhoud van het spoor. Of in je derde opdracht word je Projectleider Railtechniek of Life Cycle Management. Alles kan. Ben je in voor een complexe technische uitdaging, dan zit je goed bij ProRail. Traineeship afgerond? Dan is het tijd voor een vaste functie binnen ProRail. Wat dat wordt? Dat is aan jou.

Jij bent de regisseur van jouw traineeship. Jij bepaalt, ProRail faciliteert.

Overtuigd? Solliciteer dan via de "solliciteren" button!

ProRail wil een organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Talent als basis, diversiteit als kracht om betere resultaten te behalen. Bij ProRail vinden wij het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent!

Ben jij degene die binnen ProRail zaken verder verbindt, verbetert en verduurzaamt? Solliciteer dan direct, in elk geval uiterlijk 15 november 2020 via de solliciteer-button. Want wij staan open voor aanpakkers die initiatief nemen. Maak in jouw motivatiebrief duidelijk hoe jij je onderscheid ten opzichte van andere kandidaten. Let op: bij voldoende sollicitaties zal de vacature voortijdig worden gesloten. Solliciteren is dan helaas niet meer mogelijk. 

Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Fabienne Jansen via fabienne.jansen@prorail.nl

Sollicitatieprocedure 

Kom je door de brief/cv-selectie, dan nodigen we je uit voor het maken van een e-assessment. Goed resultaat? Dan nodigen we je uit voor de selectiedagen op dinsdag 1 december (ronde 1) en donderdag 3 óf vrijdag 4 december 2020 (ronde 2). Afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus zullen deze online of op kantoor in Utrecht plaatsvinden. De selectiedagen bestaan uit: een pecha kucha (een korte, creatieve presentatie), een treinspel en selectiegesprekken met het HR- en Traineemanagement en Recruitment. Heb je alle onderdelen tijdens de selectiedag doorlopen? Dan hoor je uiterlijk maandag 7 december of je 4 januari kunt starten met het traineeship. 

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ProRail

Fabienne Jansen
recruiter

Moreelsepark 3
3511 EP Utrecht

+31 638686788
fabienne.jansen@prorail.nl
http://werkenbijprorail.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden