Loading...

Bezig met laden...

Finance Traineeship bij ProRail

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: ProRail
Sluit: 15-11-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Finance Traineeship ProRail

ProRail vraagt

 • (Bijna) afgeronde wo-master Finance/Economie/Bedrijfskunde, max. 1 jaar werkervaring
 • Een gedreven ondernemer die vakkundig en kwalitatief werk levert
 • Een creatieve omdenker en een aanstekelijke teamvormer
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, lef en initiatief
 • Een actieveling met ervaring als bestuurs- of commissielid binnen een vereniging

ProRail biedt

 • Een omgeving vol kansen; om jezelf te ontwikkelen en je als professional verder te specialiseren
 • Meteen een vast contract bij de start van jouw traineeship
 • Een salaris van € 3.011 schaal 7 (bruto per maand, op basis van 36 uur per week)
 • Na elke opdracht krijg je een beoordeling en kun je een stap maken in je salaris
 • Uitgebreide/goede arbeidsvoorwaarden zoals individueel keuzebudget, pensioen/reisfaciliteiten en Railsport
 • De bedrijfseconomische prestaties van ProRail naar een hoger niveau, dankzij jouw frisse ideeën.

Direct bij de start van je traineeship zijn jouw ideeën meer dan welkom. Dus duik in de infrastructurele projecten en financiële ontwikkelingen die je op je bord krijgt en check waar het beter kan. Pak je rol als controller of financieel specialist en laat van je horen. Wij staan open voor jouw frisse inzichten. Waarom? Omdat we een belangrijke taak hebben: ProRail ontvangt namelijk jaarlijks 2,5 miljard euro van het ministerie van I&W. Met dat geld houden we het spoor mobiel. Het zo efficiënt en effectief mogelijk besteden van elke euro binnen een complex speelveld vol verschillende belangen en uitdagingen vraagt om een slimme aanpak. Jouw aanpak? 

We investeren vol in je persoonlijke ontwikkeling via coaching en uitdagende trainingen. Daar word jij blij van als leergierig en ambitieus trainee. Door 3 opdrachten van elk 8 maanden, binnen verschillende bedrijfseenheden, leer je ProRail snel kennen. Je kiest ze zelf en vult ze zelf ook in. Je eerste 2 opdrachten vervul je binnen Finance en 1 opdracht vervul je daarbuiten. Denk hierbij aan eigen projecten of volwaardig meedraaien in een functie. Het coachen en trainen gaat je hele traineeship door, met evaluaties tussendoor, om te zien na jaar 1 of we doorgaan. Ben je in voor een complexe financiële uitdaging, dan zit je goed bij ProRail. Traineeship afgerond? Dan is het tijd voor en vaste functie binnen ProRail. Wat dat wordt? Dat is aan jou.

Jij bent de regisseur van jouw traineeship. Jij bepaalt, ProRail faciliteert. 

Overtuigd? Solliciteer via de "solliciteren" button!

ProRail wil een organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Talent als basis, diversiteit als kracht om betere resultaten te behalen. Bij ProRail vinden wij het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent!

Ben jij degene die binnen ProRail zaken verder verbindt, verbetert en verduurzaamt? Solliciteer dan direct, in elk geval uiterlijk 15 november 2020 via de solliciteer-button. Want wij staan open voor aanpakkers die initiatief nemen. Maak in jouw motivatiebrief duidelijk hoe jij je onderscheid ten opzichte van andere kandidaten. Let op: bij voldoende sollicitaties zal de vacature voortijdig worden gesloten. Solliciteren is dan helaas niet meer mogelijk. 

Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Fabienne Jansen via fabienne.jansen@prorail.nl

Sollicitatieprocedure 

Kom je door de brief/cv-selectie, dan nodigen we je uit voor het maken van een e-assessment. Goed resultaat? Dan nodigen we je uit voor de selectiedagen op dinsdag 1 december (ronde 1) en donderdag 3 óf vrijdag 4 december 2020 (ronde 2).Afhankelijk van de situatie rondom het coronavirus zullen deze online of op kantoor in Utrecht plaatsvinden. De selectiedagen bestaan uit: een pecha kucha (een korte, creatieve presentatie), een treinspel en selectiegesprekken met het HR- en Traineemanagement en Recruitment. Heb je alle onderdelen tijdens de selectiedag doorlopen? Dan hoor je uiterlijk maandag 7 december of je 4 januari kunt starten met het traineeship. 

Online inhousedag

Eerst op informele wijze kennismaken met ProRail? Dat kan. Op woensdag 28 oktober 2020 organiseren wij een online inhousedag. Aanmelden hiervoor kan via de volgende link: https://werkenbijprorail.nl/evenement/inhousedag-traineeships-2020/ 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ProRail

Fabienne Jansen
Recruiter

Moreelsepark 3
3511 EP Utrecht

+31 638686788
fabienne.jansen@prorail.nl
www.werkenbijprorail.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden