Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Expert Schadeverzekeringen bij MoneyView

Traineeship
Assen
Bedrijf: MoneyView
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

MoneyView is op zoek naar een

Traineeship - expert schadeverzekeringen (32 – 40 uur)

Wil jij je ontwikkelen tot een productexpert op het gebied van schadeverzekeringen? Lijkt het je wat om ervaring op te doen bij de spin in het web binnen de financiële sector? Spreekt het je aan om bij te dragen aan dé bron van onafhankelijke kennis en informatie over de markt voor schadeverzekeringen? Wil je contacten leggen en onderhouden met alle stakeholders in de financiële wereld en zo een ijzersterk netwerk opbouwen? Dan is dit traineeship bij MoneyView wat voor jou!

Omdat wij als toonaangevend bureau voor vergelijkend onderzoek naar financiële producten een sterke groei doormaken, zijn wij op zoek naar aanstormend talent dat gedurende een traject van twee jaar wil uitgroeien tot productexpert schadeverzekeringen. Met onze informatie- en kennissystemen ondersteunen wij onze klanten (banken, verzekeraars, adviseurs en internetvergelijkers) bij hun concurrentieanalyse, benchmarking en advisering aan de consument. Een dynamisch werkveld dat volop in ontwikkeling is!

Wat ga je doen?

Gedurende een traject van twee jaar word je opgeleid tot Productexpert Schadeverzekeringen. Tijdens dit traject word je ingewijd in alle facetten van het werk bij MoneyView:

  • Je draait mee in verschillende teams om zo kennis te maken met de inhoudelijke ins en outs van de markten waarop MoneyView actief is.
  • Je draagt bij aan de kwaliteit van onze database door scherp te zijn op de volledigheid, consistentie en actualiteit.
  • Je draagt bij aan het doorontwikkelen van onze kennissystemen door mee te denken over innovaties en verbeteringen.
  • Je gaat op den duur jouw kennis delen met verzekeraars en vergelijkers door middel van het geven van presentaties, trainingen en workshops.

Waar kom je dan uit?

Als je het traineeship met succes hebt doorlopen, ben je een volwaardig productexpert. Je krijgt dan de eindverantwoordelijkheid over één van de aandachtsgebieden van MoneyView, inclusief de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de doorontwikkeling van de onderliggende kennissystemen en het onderhouden van jouw eigen klantcontacten.

Wat wij van je vragen?

Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau. Daarnaast ben je communicatief vaardig, ben je analytisch sterk en stel je de klant centraal. Je bent in staat zelfstandig te werken binnen teamverband, autonoom in je denken en positief van aard. Je bent bereid ver te gaan wanneer zich een probleem voordoet.

Wat wij je bieden?

Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima startsalaris van € 2.500,- bruto per maand en een uitstekende regeling voor studiekosten. Na een proefperiode kun je rekenen op een contract van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt te werken in een informeel team dat veel waarde hecht aan borrels, diners en uitjes; vaak ook samen met de collega’s van de vestiging Amsterdam. Vier dagen werken, waarvan (op termijn) twee dagen vanuit huis, behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Wij kijken ernaar uit jou te leren kennen!

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Upload dan je sollicitatie via deze sollicitatielink of -button. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel gerust naar Anton Tempelaar, recruiter, 06 - 24878542.
 
Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MoneyView Schade & Zorg BV
Borgstee 25B
9403 TS Assen

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

MoneyView Schade & Zorg

Anton Tempelaar
Recruiter

Borgstee 25B
9403 TS Assen
Nederland

06 - 24878542
a.tempelaar@moneyview.nl
https://www.moneyview.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden