Loading...

Bezig met laden...

International Management Traineeship bij Meltwater

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Meltwater
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

International Management Traineeship

Heb jij recent jouw universitaire masteropleiding afgerond en kun je niet wachten om jouw carrière te kick starten? Zijn jouw ambities torenhoog, ben je klaar voor een internationale uitdaging en wil jij je 'leadership skills' in razendsnel tempo verder ontwikkelen? Wacht dan niet langer en join Meltwater: als onze nieuwe International Management Trainee!

Wat ga ik als Trainee doen?

Ons traineeship is intensief en erop gericht jou zo snel mogelijk, zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid te geven. In de 1e maanden leer je alles over de Meltwater producten en oplossingen. Je ontwikkelt je dan met name op commercieel vlak. Vanaf moment 1 beheer je van A tot Z je eigen processen: van het zoeken en benaderen van potentiële klanten tot de contractonderhandeling en account set up.

Bekijk hier de visuele vacature met agenda van de week, met de leukste én minst leuke dag. Alle teksten zijn gemaakt op basis van interviews met onze werknemers die echt de baan hebben. Op deze manier krijg jij een eerlijk beeld van het dagelijkse werk omdat we niet willen dat je voor verrassingen komt te staan.

Razendsnel je eigen team managen?

Met voldoende commerciële resultaten en ervaring krijg je heel snel de kans om je eigen team te managen. Vervolgens kun je doorgroeien tot managing director van je eigen business unit. Ook zijn er allerlei internationale mogelijkheden, mocht daar je ambitie liggen.

Naast de ontwikkeling van jouw management vaardigheden staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel: wie ben jij en wat zijn jouw unieke talenten? In het Learning & Development programma van ons traineeship wordt dan ook uitgebreid aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij Meltwater bieden we een internationale en jonge werkomgeving waarin onze kernwaarden dagelijks centraal staan: funwinnaarsmentaliteit en respect voor elkaar en de omgeving.
Daarnaast biedt ons IMT het volgende: gericht op jouw ontwikkeling als individu, goede begeleiding, werken in zowel individueel als teamverband en impact vanaf dag 1!

Het recruitment proces ziet er als volgt uit:

 • CV Screening
 • Intake door recruitment
 • Deelname Meet Meltwater
 • Deelname Group Interview
 • Final Interview
 • Start asap of in overleg met jou

Vaardigheden en vereisten

 • Afgeronde universitaire studie (maakt niet uit in welke richting)
 • Sterk ontwikkelde sociale & communicatieve vaardigheden
 • Bewezen winnaarsmentaliteit: de wil om te winnen, de drive om de beste te zijn
 • Sterk in het bouwen en onderhouden van relaties
 • Interesse in de tech industry
 • Vloeiend in Nederlands en Engels (overige talen zijn een grote plus)

Over het bedrijf

Meltwater is internationaal marktleider in media intelligence. Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren en analyseren van online en social media, waarmee we wereldwijd meer dan 20.000 klanten waardevolle inzichten bieden. We zijn één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa, gebaseerd op ambitieuze, intelligente en energieke werknemers. In de woorden van de oprichter en CEO van Meltwater Jørn Lyseggen: “Investeren in uitzonderlijke mensen is de sleutel tot het internationale succes van Meltwater”.

Beschik jij over de potentie en ambitie om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Dan kun jij met ons meegroeien!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Meltwater

Amber Frijters Meltwater

Amber Frijters
Talent Acquisition Manager

Singel 250
1016 AB Amsterdam
Nederland

[email protected]
https://www.meltwater.com/
Ga naar LinkedIn profiel

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden