1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Meltwater

Meltwater

Explore Your Limits. Expand Your Career.

Werken bij Meltwater

Meltwater is internationaal marktleider in media intelligence. Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren en analyseren van online en social media, waarmee we wereldwijd meer dan 20.000 klanten waardevolle inzichten bieden. We zijn één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa, gebaseerd op ambitieuze, intelligente en energieke werknemers. In de woorden van de oprichter en CEO van Meltwater Jørn Lyseggen: “Investeren in uitzonderlijke mensen is de sleutel tot het internationale succes van Meltwater”.

Beschik jij over de potentie en ambitie om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Dan kun jij met ons meegroeien!

Waarom kiezen voor Meltwater

  • Je werkt met gepassioneerde collega's. En we gaan altijd voor het beste, maar altijd met plezier en respect.
  • Je krijgt de mogelijkheid jezelf internationaal te ontwikkelen en te reizen. We hebben meer dan 50 kantoren wereldwijd.
  • Je werkt met baanbrekende technologie, het resultaat van grote investeringen en voortdurende innovatie.

Een internationaal netwerk

Wanneer je bij Meltwater komt werken, sluit je je aan bij een internationaal bedrijf met enthousiaste, getalenteerde en ambitieuze mensen. Of je nu ons kantoor in Singapore binnenstapt of een Zoom-gesprek voert met een teamlid in New York, je wordt gegarandeerd begroet met een grote “Hallo!” en een nog grotere glimlach. Hoewel onze kantoren over de hele wereld verspreid zijn, opereren we intern als een wereldwijd team omdat we onze doelen alleen kunnen bereiken door samen te werken.

Een geloof in onze mensen

Wij geloven dat wanneer je de juiste mensen in de juiste werkomgeving neerzet, er geweldige dingen gebeuren. Daarom zoeken we naar potentieel, niet alleen naar diploma’s en certificeringen. We streven ernaar om onze medewerkers kansen te bieden die passen bij hun loopbaanambities. Vaak betekent dit dat we erop moeten vertrouwen dat onze medewerkers de uitdaging aankunnen, en dat risico nemen we graag. Onze mensen zijn onze passie en we zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent.

Werken bij Meltwater

Contact

Meltwater

Amber Frijters
Talent Acquisition Manager

Singel 250
1016AB Amsterdam
NederlandMeltwater

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden