Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship bij ManpowerGroup

Traineeship
Diemen
Bedrijf: ManpowerGroup
Sluit: 04-06-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Management Traineeship ManpowerGroup

Wil jij over 2 jaar onze nieuwe manager, sales manager of projectmanager zijn? Lees dan snel verder, want dit is jouw kans om het werkelijkheid te laten worden! Ons Management Trainee programma start in september 2023.

Het Management Trainee Program

ManpowerGroup biedt jou de kans om te starten in het Management Trainee Program. In twee jaar tijd bekleed je drie verschillende rollen binnen onze organisatie, waarbij je per rol steeds meer verantwoordelijkheid krijgt. Tegelijkertijd staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, waar jij samen met jouw mentor en leidinggevende actief mee aan de slag gaat. Met jouw medetrainees neem je deel aan een centraal programma vol trainingen, gastcolleges en intervisies en krijg je de kans om een rol te pakken binnen onze  partnerships. 

Op deze manier stomen wij jou klaar om een leidersrol te bekleden binnen onze ambitieuze en vernieuwende organisatie!

Toen ik net mijn master in Management had afgerond, wist ik nog niet precies welke functie goed bij mij zou passen. Binnen het Traineeship programma bij ManpowerGroup heb ik de kans gekregen om in twee jaar tijd drie verschillende functies te bekleden. Ik ben begonnen als recruiter, heb daarna een sales rol gehad en mag nu een team aansturen dat werkzaam is voor een van onze grote klanten. Doormiddel van trainingen omtrent leiderschap, business cases, zelfreflectie en veel contact met mede-trainees heb ik mezelf én de organisatie goed leren kennen. Het Management Traineeship biedt een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd te ontdekken waar jij het meeste energie uithaalt! ” (Noortje van Mierlo – Trainee)

Wat bieden wij jou?

Wij vragen veel van je, maar zetten daar ook iets tegenover! Werken als management trainee bij ManpowerGroup betekent dat jouw leerdoelen en ontwikkeling voorop staan. Je kunt daarnaast de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

 • Een startsalaris van € 2.850,- bruto per maand; 
 • Een salarisverhoging van € 100,- bij de volgende twee rollen;
 • Een leaseauto die je ook privé mag rijden of NS-businesscard;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om jouw vakantiedagen uit te breiden van 20 naar 35 per jaar via jouw persoonlijke Benefit Budget (€ 366,66 per maand in het eerste jaar). Geen behoefte aan extra vrije dagen? Geen probleem, je  kunt er nog veel meer leuke dingen mee doen;
 • Een laptop voor zakelijk gebruik;
 • Geen baan, maar een loopbaan!

Waar zijn wij naar op zoek?

Jij durft kritisch te zijn, door te vragen en je bent niet bang om jouw mening te geven. 
Je voelt je thuis in een organisatie die gekenmerkt wordt door ondernemerschap, commercie en betekenisvol werk. Daarnaast kan jij de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden:

 • Heb je een hbo/wo diploma of verwacht je binnenkort af te studeren?
 • Ben jij fulltime beschikbaar?
 • Beheers jij zowel Nederlands als de Engelse taal uitstekend? 
 • Wil jij jezelf graag in versneld tempo ontwikkelen en ontdekken wat jouw talenten zijn?


“ruim 1 jaar geleden heb ik ons management traineeship afgerond. Gedurende de drie rollen heb ik geleerd over onze organisatie, de branche en mijzelf, en ben ik vanuit verschillende invalshoeken begeleidt in mijn ontwikkeling. Het was een unieke kans om in twee jaar tijd drie verschillende rollen te bekleden. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor een recruitmentteam op onze centrale recruitment afdeling en ook hier ontwikkel ik mij dagelijks!" (Pascal de Ridder - (oud) Trainee)

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Super, dan is de eerste stap alvast genomen! Nog een aantal stappen te gaan voordat jij jezelf mag benoemen tot Management Trainee:

 • Solliciteer met jouw cv en een motivatie;
 • online assessments gericht op het toetsen van capaciteiten, competenties, lerend vermogen en management potentieel;
 • een kennismaking via Teams met een van de corporate recruiters;
 • een live sollicitatiegesprek met een huidige trainee;
 • een live assessment (deze dag zal plaatsvinden in de laatste week van juni);
 • aanbieding!

Mocht tijdens deze procedure blijken dat het Management Trainee Program niet de juiste match is voor jou, dan wil dat zeker niet het einde van jouw ManpowerGroup avontuur betekenen. Sterker nog, misschien is het juist het begin van een nieuw avontuur! We kijken dan ook graag met jou verder naar de andere carrièremogelijkheden binnen onze organisatie.

Meer weten over deze vacature?

Enthousiast geworden over de functie van Management Traineeship ManpowerGroup bij ManpowerGroup in Diemen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Suzanne Gabrielse! Dit kan via de e-mail naar [email protected] of stuur een sms, app of bel op 0643483540.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Test & Quality Consultant

De Meern
Bedrijf: Superp
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ManpowerGroup

Suzanne Gabrielse
Corporate Recruiter

Diemerhof 16
1112 XN Diemen
Nederland

0643483540
[email protected]
https://manpowergroup.nl/vacatures/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden