1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ManpowerGroup

ManpowerGroup

we Care, we Share, we Dare

Werken bij ManpowerGroup

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Onze bedrijfscultuur

Werken bij ManpowerGroup betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij willen de beste zijn in wat we doen. Dat voel je in elke vezel van de organisatie. Dat betekent in de praktijk dat we altijd een stapje meer zetten , en dat wát we ook doen, het onderdeel moet zijn van ons gezamenlijke succes. Samenwerken is een vanzelfsprekendheid en dat geldt voor alles en iedereen. Werken bij ManpowerGroup betekent voorop willen lopen. Creativiteit en originaliteit zijn een must om elke dag opnieuw onze doelen te realiseren. We publiceren regelmatig over diverse onderwerpen en je kunt ons tegenkomen op diverse gelegenheden waar we onze kennis delen.

Ontwikkelen en leren

Bij ManpowerGroup vinden we het belangrijk om alle medewerkers op maat trainingen aan te kunnen bieden, passend bij de functie of het persoonlijke ontwikkelingstraject. Mocht jouw opleiding niet bij ons in het portfolio zitten, dan biedt ManpowerGroup je de mogelijkheid om een geschikte externe opleiding te volgen.

17 miljoen talenten. 17 miljoen verhalen.

Ontdek hoe iedereen met zijn of haar talent een bijdrage levert aan onze samenleving.
Iedereen heeft talent en daarom is ManpowerGroup er voor iedereen die daar werk van wil maken.

Bekijk hier de pagina 17 miljoen talenten. 17 miljoen verhalen.

werken bij ManpowerGroup

Contact

ManpowerGroup

Nathalie van 't Hooft
Senior Corporate Recruiter

Diemerhof 16-18
1112 XN Diemen
Nederland

06-13344599

http://www.werkenbijmanpowergroup.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden