1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ManpowerGroup

ManpowerGroup

Voor vernieuwers.

Werken bij ManpowerGroup

ManpowerGroup  loopt  wereldwijd  al  sinds  1948  voorop  in  het  creëren  en  leveren  van vernieuwende  arbeidsmarktoplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten en kandidaten winnen in de veranderende wereld van werk. We kijken daarbij niet alleen naar de vraag van vandaag, maar juist naar de oorzaak en de implicaties voor de toekomst. Dit doen we vanuit onze merken,  die  elk  opereren  vanuit  een  eigen  expertise. ManpowerGroup  bestaat  uit: Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Samen bieden we antwoord op elk hr-gerelateerd vraagstuk.  

Onze bedrijfscultuur

Wij geven om mensen en de rol van werk in hun leven. Wij waarderen ieders bijdrage aan ons succes – onze medewerkers, onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Prestaties worden door ons aangemoedigd en beloond.
Wij delen onze kennis, expertise en middelen, opdat iedereen inzicht heeft in de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij handelen op basis van informatie die tot ons komt om onze relaties, oplossingen en diensten te verbeteren.
Wij nemen een toonaangevende positie in op de arbeidsmarkt. Wij leunen nooit tevreden achterover, maar verleggen grenzen om nieuwe en betere werkmethoden te vinden. Onze kracht is onze ondernemingsgeest en snelle respons.

Iedereen heeft Talent

Iedereen heeft talent. En iedereen heeft recht op waardig werk. Want iedereen kan waarde toevoegen aan het succes van een organisatie. Maar soms vraagt het om extra inspanning om het mogelijk te maken. Bij ManpowerGroup zien we het als onze verantwoordelijkheid om die extra stap te zetten. We hebben de kennis, de ervaring en de faciliteiten in huis om het mogelijk te maken. Wij geloven in ‘doing well by doing good’. Zolang je talent centraal zet, laat je mensen, bedrijven en de maatschappij groeien.

 

werken bij ManpowerGroup

Contact

ManpowerGroup

Afdeling Recruitment

Diemerhof 16-18
1112 XN Diemen
Nederlandhttps://manpowergroup.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden