Loading...

Bezig met laden...

HR Traineeship bij Leeuwendaal

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: Leeuwendaal
Sluit: 14-06-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Trainees Leeuwendaal Bruist

Startdatum 1 oktober 2023 (eerder starten in overleg mogelijk)

Ben jij een talentvolle, ambitieuze starter en wil jij je in twee jaar tijd ontwikkelen tot HR- en Organisatieadviseur in het publieke domein? Dan laten wij ons graag door jouw talent verrassen!

Leeuwendaal Bruist, zo heet het tweejarige HR-traineeship van Leeuwendaal. Als trainee ga je aan de slag met gevarieerde en uitdagende HR-opdrachten bij onze opdrachtgevers in het publieke domein (onderwijs, overheid, zorg) én volg je een persoonlijk en intensief opleidingsprogramma. Hierdoor ontwikkel jij je sneller dan een ander tot HR- en Organisatieadviseur. Je wordt in jouw persoonlijke en professionele groei ondersteund door de senior adviseurs binnen Leeuwendaal.

Hoe ziet het traineeship eruit?

De opdrachten Je voert diverse externe opdrachten uit bij opdrachtgevers in het publieke domein en werkt daarnaast met adviseurs van Leeuwendaal aan adviesopdrachten.

 • Externe opdrachten: je wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers zoals gemeenten, rijksoverheid, onderzoeksinstituten, hogescholen/universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningcorporaties of semi-overheidsorganisaties. Je vervult functies zoals HR-adviseur, HR-administrator, projectleider- of medewerker of voert werkzaamheden uit op het gebied van in- door- en uitstroom, doet onderzoek, maakt analyses of verbetert HR-beleid.
 • Advies opdrachten: samen met senior adviseurs van Leeuwendaal werk je aan projecten op het gebied van organisatieontwikkeling zodat je het advies vak leert kennen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld leiderschap, functiewaardering, fusies, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en diversiteit.

Het opleidingsprogramma Naast het uitvoeren van opdrachten ontwikkel je jezelf door:

 • trainings- en opleidingsdagen met jouw traineegroep (hier komen diverse werkvormen aan bod zoals intervisie, rollenspellen, feedback, gedragsstijlen).
 • Interactieve kennissessies waarin o.a. relevante HR thema’s worden besproken.
 • persoonlijke begeleiding door jouw mentor.
 • stevige back-up van zo’n 120 ervaren, hoogopgeleide Leeuwendaal adviseurs: bij specifieke vraagstukken kun je gekoppeld worden aan een van de adviseurs om te sparren en jouw kennis te vergroten.

Het traineeship afgerond en dan?

De mogelijkheden zijn enorm! De kennis en ervaring die je opdoet, vormen een mooie basis voor een glansrijke carrière in HR- en/of Organisatieadvies. Eerder stroomden trainees uit als HR-adviseur, beleidsadviseur, trainer, projectmanager, assessmentpsycholoog, mobiliteitsadviseur of specialist op het gebied van functioneren en belonen, strategie en realisatie of talentmanagement. Onze trainees komen allemaal terecht in uitdagende en interessante functies binnen het publieke domein of bij Leeuwendaal.

Wat bieden wij?

 • de kans om je in twee jaar tijd te ontwikkelen tot HR- en/of Organisatieadviseur.
 • ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal in kunt zetten om tot de beste resultaten te komen (CliftonStrengths).
 • een afwisselend traineeprogramma waarin je uitdagende opdrachten doet en deelneemt aan een persoonlijk ontwikkelprogramma.
 • een hechte traineegroep en ervaren adviseurs als collega’s.
 • een informele en warme organisatie die wordt gekenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid én collegialiteit.
 • goede arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris van € 2.800,– (excl. onkostenvergoeding), een laptop en een smartphone, 32 vakantiedagen per jaar, flexibele werkplekken en werktijden, veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wat vragen wij?

 • je hebt maximaal 2 jaar geleden jouw opleiding afgerond en je hebt academisch werk- en denkniveau.
 • je bent 40 uur per week beschikbaar.
 • je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot HR- en/of Organisatieadviseur
 • je hebt een flexibele houding. Je bent aan het werk op de locaties van onze opdrachtgevers in heel Nederland en/of vanuit huis (afhankelijk van het beleid van de opdrachtgever).
 • wij selecteren op volgende competenties: resultaatgerichtheid, zelfstartend vermogen, samenwerken, initiatief nemen, plannen en organiseren, flexibiliteit, analyserend vermogen, stressbestendigheid en zelfreflecterend vermogen.

Een match? De sollicitatieprocedure

Solliciteren kan tot en met woensdag 14 juni 2023.

Wij leren jou graag kennen om een goed beeld te krijgen van jouw talenten en ambities, maar vinden het minstens net zo belangrijk dat jij de kans krijgt ons te leren kennen. Pas dan weten we of er een goede match is.

De selectieprocedure ziet er daarom als volgt uit:

 • Ronde 1 - uiterlijk woensdag 14 juni
  Solliciteer via website door op de “Solliciteer” knop te klikken. Upload je cv en controleer de ingevulde gegevens. Onderaan voeg je het sollicitatieformulier toe dat je hier kunt vinden. Donderdag 15 juni ontvang je van ons bericht of je wel of niet doorgaat naar de volgende ronde.
 • Ronde 2 - uiterlijk maandag 19 juni 10.00 uur
  Je maakt een online capaciteitentest (thuis). Maandag 19 juni ontvang je van ons de uitslag en of je wel of niet doorgaat naar de volgende ronde.
 • Ronde 3 - dinsdag 20 of woensdag 21 juni
  Je maakt een online controletest (thuis), een verkorte vorm van de capaciteitentest waarbij ons projectbureau digitaal meekijkt. Deze test heeft als doel te controleren of je de online capaciteitentest zelf hebt gemaakt, de scores mogen niet teveel afwijken. Bij een goed resultaat nodigen wij je uit voor de volgende ronde.
 • Ronde 4 - woensdag 21 of donderdag 22 juni
  Kennismakings-/selectiegesprek van een half uur (bij ons op kantoor of digitaal). Bij een goed resultaat nodigen wij je uit voor de volgende ronde.
 • Ronde 5 - de week van 3 juli
  In de week van 3 juli vindt het assessment (bij ons op kantoor of digitaa) plaats. Onderdelen van deze dag zijn onder andere: een interview, rollenspelen, speeddates met Leeuwendalers en een workshop. Het assessmentrapport vormt samen met de eerdere selectierondes de basis voor onze definitieve keuze.
  • Uiterlijk woensdag 12 juli om 10.00 uur ontvang je een assessmentrapport.
  • Uiterlijk woensdag 12 juli voor 23.00 uur schrijf je een reflectie op het rapport en maak je de keuze of je het rapport vrij wilt geven aan ons. Wanneer je het rapport niet vrijgeeft, is dat voor ons het teken dat je niet verder gaat in de procedure.
  • Uiterlijk vrijdag 14 juli ontvang je bericht of je mag starten als trainee.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over het traineeship kun je contact opnemen met:

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Carlijne Maan, HR-adviseur, telefoon 06 2317 1720 of via [email protected].

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Hoogeveen
Bedrijf: TVM Verzekeringen
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Leeuwendaal

Carlijne Maan
Personeelsadviseur

Winthontlaan 1
3526 KV Utrecht
Nederland

088 - 008 68 00
[email protected]
www.leeuwendaal.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden