1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Leeuwendaal

Leeuwendaal

Optimaliseert organisaties, mobiliseert mensen

Werken bij Leeuwendaal

Leeuwendaal ontwikkelt niet alleen de beste oplossingen op het vlak van personeel en organisatie, maar we zorgen er vooral ook voor dat die oplossingen werken in de praktijk. We bekommeren ons nadrukkelijk om de implementatie.

Gedrag is voor ons altijd het aangrijpingspunt, want het gedrag van mensen bepaalt het succes van organisaties. Onze inzet is er steevast op gericht om talent tot volle wasdom te laten komen en alle krachten die een organisatie herbergt te ontketenen. Waar blokkades effectief gedrag in de weg staan, hebben we alle disciplines en know how in huis om deze weg te nemen.

Onze aanpak is altijd multidisciplinair, we denken én doen en we behalen het maximale resultaat met de beschikbare middelen. Wij noemen onze aanpak de Performance Propeller. We helpen onze opdrachtgevers een bestendig hr-fundament te leggen. Met verfijnde, geavanceerde instrumenten scheppen we ruimte om te groeien en uit te blinken. Zo bouwen we mee aan een publieke sector waar Nederland trots op is.

Zo werkt dat bij Leeuwendaal

Onze belofte aan jou en aan alle Leeuwendalers hebben we verwoord in één van onze radiocommercials: ‘We willen allemaal het beste uit ons leven halen. Maar ons leven bestaat voor een belangrijk deel uit werk. Daarom zijn we bij Leeuwendaal elke dag bezig het beste uit ieders werk te halen. Dat maakt mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.’

Voor ons telt de organisatie én het individu, het resultaat én de route, de prestatie én het plezier. Omdat we weten dat het één niet kan bestaan zonder het ander.

Leeuwendaal is een strengths-based organisatie. We willen jouw talenten en die van al onze medewerkers kennen, verder ontwikkelen en op de beste wijze inzetten om persoonlijke doelen, teamdoelen en organisatiedoelen te realiseren.

We combineren werken vanuit huis met (samen)werken op onze kantoren in Den Haag en Utrecht. Als de opdracht en de samenwerking het toelaten, kiezen we zelf waar we werken en op welke tijden. Dat biedt ons de mogelijkheid om werk en privé naadloos te combineren en in een goede harmonie te brengen.

werken bij Leeuwendaal

Contact

Leeuwendaal

Carlijne Maan
Personeelsadviseur

Oude Middenweg 11
2491 AC Den Haag
Nederland

0880086800

https://www.leeuwendaal.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden