Traineeship Functioneel Beheerder bij Gemeente Noordoostpolder

Traineeship
Emmeloord
Sluit: 15-01-2019

Trainee Functioneel Beheerder

28 tot 36 uur | Emmeloord

Wij zoeken kandidaten voor een traineeship van één jaar, waarin we je gaan opleiden tot functioneel beheerder. Bij gebleken geschiktheid krijg je na dat jaar een dienstverband bij onze organisatie.

Dit ga je doen

Zoals in alle organisaties zet de gemeente Noordoostpolder applicaties in voor de ondersteuning van haar werkprocessen. Het is de taak van de functioneel beheerder om ervoor te zorgen dat de applicatie precies doet wat het werkproces nodig heeft. Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied, ondersteunt eindgebruikers bij het gebruik van de applicatie en zit aan de knoppen om de applicatie te tunen. Je bent de spin in het web tussen eindgebruikers, ICT-beheer en de leverancier. En je zorgt ervoor dat de applicatie als een dekentje over het proces valt. Dat is op hoofdlijnen de boeiende functie van functioneel beheerder.

Wij leiden je in één jaar tijd intern op tot functioneel beheerder. Je krijgt in die periode verschillende cursussen en trainingen aangeboden die voor de functie van functioneel beheerder van belang zijn (zoals BISL). Je gaat een blik werpen in de wereld van de ICT en je leert werkprocessen kennen.

Dit is het cluster Interne Dienstverlening

Je wordt geplaatst bij het cluster Interne Dienstverlening. Dit cluster heeft binnen de gemeentelijke organisatie de taak om te zorgen dat alle medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dat doen we door het beheer uit te voeren van ICT-middelen, documentaire informatie en facilitaire zaken. Verder bieden we ondersteuning op administratief en secretareel gebied.
En wij verzorgen het functionele beheer van de generieke applicaties (deze worden door vrijwel iedereen in de organisatie gebruikt).
De medewerkers van het cluster kenmerken zich door hun dienstverlenende instelling en hun vermogen hun diensten aan te passen aan hetgeen een situatie vraagt.

Dit is jouw achtergrond

Om als trainee functioneel beheerder bij ons aan de slag te kunnen, moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een diploma op tenminste HBO-niveau.
  • Je hebt veel affiniteit met automatisering en digitalisering.
  • Je bent nieuwsgierig van aard en bent sterk in het maken van analyses.
  • Je bent gemotiveerd om in jezelf te investeren.

Dit bieden we jou

Je krijgt een traineeship aangeboden voor de periode van één jaar en je ontvangt daarvoor een passend salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAR-UWO. Daarnaast bieden wij een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer.
Alle benodigde opleidingen en trainingen komen zonder voorbehoud voor rekening van onze organisatie. Als je aan het einde van het traineeship aan de eisen voldoet, krijg je een dienstverband bij onze organisatie aangeboden.

Laat je gerust informeren

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met de manager van het cluster, Carlo Cloosterman. Hij is hiervoor op werkdagen tussen 16.30 en 18.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 0527-63 33 94.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Hilja van der Meer, P&O-assistent, te bereiken op telefoonnumer 06 13 32 42 91.

Zo kun je solliciteren

Is deze uitdagende functie echt iets voor jou? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv voor 15 januari 2019 door te klikken op de sollicitatiebutton.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgt een interne kandidaat voorrang.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 28 januari 2019.
Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Gemeente Noordoostpolder

Carlo Cloosterman
Manager cluster Interne Dienstverlening

Harmen Visserplein 1
8302 BW Emmeloord

0527 - 63 33 94
Werken bij de Gemeente Noordoostpolder

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden