1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Ligt jouw geluk ook hier?

Ondernemende ambtenaren krijgen hier de ruimte

Werken bij de lokale overheid is leuk; zeker bij de gemeente Noordoostpolder. Hier kun je je hart ophalen. Want je kunt werken voor een gemeente die volop in ontwikkeling is. Die nog dichter bij de samenleving wil staan en bewust verbinding zoekt met haar inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. En die jou daarvoor de ruimte geeft. Natuurlijk, rekening houden met de regels hoort daarbij, maar dat kan op een flexibele manier. Zo spelen we (pro)actief in op wat er leeft onder onze inwoners, samenwerkende partners en bedrijfsleven.
Dit vraagt van jou de nodige vaardigheden. Goed kunnen samenwerken en een gezonde dosis creativiteit en lef zijn hiervan treffende voorbeelden. Vanzelfsprekend voel je je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijfsleven.

Heb je pas een HBO-opleiding afgerond en affiniteit met automatisering? Ben je van nature nieuwsgierig en heb je goede analytische vaardigheden? Misschien is dan de functie van functioneel beheerder iets voor jou? Wij bieden je nu graag de kans om dit vak te gaan leren en wordt

 

Contact

Gemeente Noordoostpolder

Carlo Cloosterman
Manager cluster Interne Dienstverlening

0527 - 63 33 94

Werken bij de Gemeente Noordoostpolder

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden