Loading...

Bezig met laden...

Finance Traineeship bij Gemeente Breda

Traineeship
Breda
Sluit: 18-06-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Finance Traineeship Gemeente Breda

36 uur per week

Wat ga je doen?

Ben jij een ambitieuze finance starter en wil je werken in een uitdagende gemeentelijke omgeving? Dan is het Finance Traineeship bij de Gemeente Breda de kans om jouw loopbaan vorm te geven!

Als trainee krijg je de mogelijkheid om diepgaande kennis op te doen van de financiële processen en procedures binnen de Gemeente Breda.

Naast het opdoen van praktijkervaring, ontwikkel jij jezelf op het gebied van overheidsfinanciën, persoonlijk leiderschap en communicatie. Grijp nu je kans en reageer op het Finance Traineeship bij de gemeente Breda. Jouw carrière start hier!

Daarnaast:

 • Als finance trainee werk je aan complexe vraagstukken rondom overheidsfinanciën en leer je deze te vertalen naar concrete acties.
 • Je ontwikkelt politieke sensitiviteit en houdt rekening met diverse belangen en gevoeligheden bij het vinden van gedragen oplossingen.
 • Je werkt samen met verschillende afdelingen en stakeholders en krijgt de mogelijkheid om je netwerk binnen de publieke sector uit te breiden.
 • Je wordt begeleid door ervaren professionals, die je ondersteunen bij je ontwikkeling en helpen om het beste uit jezelf te halen.
 • Je krijgt de kans om bij te dragen aan het verbeteren van de samenleving en te werken aan maatschappelijke uitdagingen die er toe doen.

We zoeken jou!

Herken jij jezelf in onderstaande vereisten en ben je klaar om je carrière te starten bij de Gemeente Breda, dan horen wij graag van jou!

 • Je beschikt over een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van finance & control, bedrijfskunde, economie of accountancy. Of je verwacht het diploma binnen 2 à 3 maanden te behalen.
 • Je hebt niet langer dan twee jaar geleden een relevante studie afgerond.
 • Je bent maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in de publieke sector.
 • Je hebt het vermogen om de politieke en maatschappelijke context te begrijpen waarin financiële vraagstukken spelen.
 • Je bent enthousiast en gedreven om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Je werkt resultaatgericht en bent in staat om oplossingen te vinden voor complexe (financiële) vraagstukken.
 • Je bent als trainee breed inzetbaar en flexibel om te werken aan verschillende projecten en uitdagingen binnen het financiële werkveld.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Tijdens het traineeship werk je aan echte projecten en uitdagingen binnen de Gemeente Breda. Je ontwikkelt jouw vaardigheden onder begeleiding van ervaren professionals en experts. Daarnaast bieden we onderstaande arbeidsvoorwaarden:

 • Een contract voor 36 uur, in eerste instantie voor twee jaar. Je start op 1 september 2023.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.000,- op basis van 36 uur.
 • 194 verlofuren per jaar bij een contract van 36 uur.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris dat je kunt inzetten voor studie, extra verlof of bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets. Het bedrag laten uitbetalen is ook mogelijk.
 • We zetten volop in op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je gaat opleidingen volgens zoals: overheidsfinanciën basis en gevorderden, persoonlijk leiderschap, communicatieve vaardigheden.
 • Bij elk onderdeel van het traineeship krijg je een buddy waarmee je kunt sparren over je werkzaamheden.
 • Een ervaren mentor die je coacht en jouw voortgang in het traineeship bewaakt.
 • Een goede werk-privébalans met flexibele werktijden.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP.
 • Gratis fitnessen in onze fitnessruimte, we hebben ook een actieve hardloopcommunity én personeelsvereniging!

Wie zijn wij?

Breda is een stad die alles heeft: een aantrekkelijke historische binnenstad, een mooie groene omgeving, een strategische ligging midden in de Benelux, ondernemerschap, cultuur en gezelligheid. Breda is een prachtige stad waar interessante dingen gebeuren, nu en in de toekomst.

In de gemeentelijke organisatie werken enthousiaste medewerkers met plezier aan het realiseren van de ambities van de stad. Het aantal maatschappelijke vraagstukken groeit. Denk aan duurzaamheid en energietransitie, het realiseren van voldoende en betaalbare woningen voor iedereen, de aanpak van armoede en de transitie in de jeugdzorg. Deze projecten en vraagstukken hebben gemeen dat ze vragen om financiële expertise om bij te dragen aan een succesvol resultaat.

Om dit te kunnen doen én te blijven ontwikkelen op financieel gebied bieden we talenten de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Zo help je jezelf én Breda verder!

Lees meer over de Gemeente Breda op www.breda.nl/gemeente-breda-bedrijfsinformatie.

Enthousiast geworden?

Reageer met je cv op onze vacature voor Finance Trainee! Dit is mogelijk t/m 12 juni 2023 via het sollicitatieformulier op onze website. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar een online game-based assessment. Dit assessment duurt ongeveer 30-45 minuten en kun je op een voor jou geschikt moment doen. Je hoort uiterlijk 20 juni 2023 of we je uitnodigen voor onze selectiedag op 29 juni 2023.

Op de selectiedag krijg je de kans om jezelf te presenteren en je vaardigheden te laten zien aan ons team. Tijdens deze dag ontmoet je ook andere kandidaten en krijg je de gelegenheid om de sfeer binnen onze organisatie te proeven.

Word je uitgenodigd? Dan krijg je van tevoren meer informatie over het programma en hoe jij je hierop het beste kunt voorbereiden.
Liever eerst meer weten over deze functie? Bel dan naar Susan van den Berg, Teamleider Financieel Advies en Beleid, telefoonnummer: 06 - 1107 7875.

Goed om te weten:

 • De Gemeente Breda is een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij ontvangen graag sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen ongeacht hun komaf, geslacht, functiebeperking, religie/overtuiging of leeftijd.
 • Als ambtenaar heb je een bijzondere verantwoordelijkheid. Daarom vragen we van iedere nieuwe collega een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ook leg je een ambtseed of -belofte af.
 • Als je solliciteert kan het zijn dat wij je openbare social mediaprofiel raadplegen.

Deze vacature delen? Geen probleem! Acquisitie stellen we

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Gemeente Breda

Susan van den Berg
Teamleider Financieel Advies en Beleid

Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ Breda
Nederland

06 - 1107 7875
https://www.breda.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden