Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Data Analist bij Fresh Forces

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: Fresh Forces
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Account Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: Arvato Supply Chain Solutions
Bekijk deze vacature
Traineeship

Trainee beleidsbeïnvloeding en leernetwerk

Amsterdam
Bedrijf: FNO Zorg voor Kansen
Bekijk deze vacature

Geef jij je carrière een vliegende start met het Traineeship Data Analist?

Je staat aan de start van je carrière en staat te popelen om aan de slag te gaan. Je wil je opgedane kennis en skills in de praktijk brengen. Het liefst start je daar waar jouw analytische blik en innovatieve mindset optimaal tot zijn recht komen en je de vrijheid hebt te onderzoeken wat jou drijft.

Een kickstart voor jouw carrière als data analist

Als Trainee Data Analist bij Fresh Forces maak je kennis met grote organisaties in een analytische rol. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als Data Analist, Business Intelligence Consultant, Improvement Analyst of Business (Process) Analyst. 

Met jouw inzet help je bedrijven met data gedreven en innovatieve oplossingen. Een vliegende start van je carrière, terwijl je ontdekt waar je blij van wordt en je talent ontwikkelt.

Jouw ontwikkeling: stijg tot grote hoogte

We starten met een training bootcamp van twee weken. Deze is niet alleen heel leuk, maar geeft je ook de juiste basis mee voor een vlekkeloze start bij je eerste opdrachtgever.
 
We helpen je graag om het maximale uit jezelf te halen. Daarom volg je ook na het booster programma een opleidingstraject waarin je werkt je aan je hard én soft skills. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met onderwerpen als: SQL, PowerBI, Python, data for business, (personal) leadership, innovation, process & project management. En meer, afgestemd op de opdrachten en rollen die je uitvoert bij de klant en de verdieping die je zelf kiest.
 
Talentontwikkeling is niet iets dat je af en toe erbij doet. Wekelijks werk je op vaste momenten aan jezelf en jouw groei. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Je coach, buddy en fellow Forces vormen jouw leeromgeving waarin je jezelf razendsnel ontwikkelt. Samen met je coach werk je aan persoonlijke doelen en kies je jouw verdieping en expertise als je er klaar voor bent.

Redenen om aan boord te stappen

  1. Ontdek wat bij jou past.  Jij wil de ruimte om te onderzoeken, zonder meteen definitieve keuzes te hoeven maken. Wij snappen dat.
  2. Een baan met impact. Zichtbaar resultaat behalen bij de klant? Helpen ons bedrijf naar het volgende level te brengen? Werken aan gave projecten? Check!
  3. Ontwikkel je talent. Je besteedt elke week minimaal een halve dag aan je eigen ontwikkeling. Volg trainingen, spar met collega’s of werk aan je persoonlijke groei.
  4. Wij geloven in jou. En jouw toekomstige opdrachtgevers ook. Je kunt meer dan genoeg uitdaging en verantwoordelijkheid verwachten.
  5. Krijg wat je verdient. Je kunt rekenen op een brutosalaris van €2700 op basis van 40 uur, een iPad, iPhone en OV kaart.

Start je carrière als data analist

Nog een laatste check voor je aan boord stapt:

  • Je hebt een WO Bachelor of Master diploma, of verwacht binnenkort af te studeren. Bijvoorbeeld in de richting van business administration, computer science, data science, strategic management, innovation, of een andere relevante opleiding in de richting van business, data, analytics of IT.
  • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Overtuigd? We ontmoeten je graag! Vul eenvoudig je naam, contactgegevens en link naar je LinkedIn profiel in, and we're good to go! 

Binnen een dag neemt onze talent manager Laura contact met je op voor een korte kennismaking. Nog vragen? Stel ze aan Laura via +316 38 94 48 25.

Launching in 3..2..1…

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship informatie- en verandermanagement

Amsterdam
Bedrijf: BECIS | DIOR
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Fresh Forces

Laura Gommers
Corporate Recruiter

Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht
Nederland

+31 6 38944825
[email protected]
https://freshforces.com/nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden