Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship Supply Chain of IT bij FM Group

Traineeship
De Kwakel
Bedrijf: FM Group
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties!

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

(Management) Traineeship Supply Chain of IT

Beschik jij over een grote dosis energie, regeltalent en moet je er niet aan denken om 40 uur per week achter een bureau door te brengen? Maar weet je eigenlijk nog niet exact wat je dan wél wilt? Wij investeren graag in jou en dagen je uit je loopbaan bij ons te starten!

In september 2023 starten wij met een 2-jarig traineeship. We zijn hiervoor op zoek naar (pas) afgestudeerde hbo’ers die ervaring op willen doen in Supply Chain en IT en zich willen ontwikkelen naar een (management)functie met veel verantwoordelijkheid. Ook hbo’ers die al 1 of 2 jaar werken en zich verder willen ontwikkelen, passen in onze doelgroep voor dit traineeprogramma. Wil je al eerder starten bij ons, dan is dat ook geen probleem.

Het accent in dit traineeship ligt met name op het vergroten van je kennis van operationele processen en inzicht krijgen in de vele innovaties die zich voordoen in onze branche, vaak gelieerd aan IT. Én je gaat leidinggevende vaardigheden ontwikkelen. Tijdens de eindfase van het traineeship onderzoeken we samen wat voor jou de volgende stap in je carrière is bij FM Group. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar de functie van Teamleider, (assistent) Logistiek Manager, Projectmanager IT of Product Owner.

Wat ga je doen?

In je 1e jaar als trainee doorloop je diverse afdelingen van de organisatie, zodat je het end-to-end proces en de sierteeltbranche goed leert kennen. Elk kwartaal krijg je een concrete functie binnen een specifiek bedrijfsonderdeel, zoals Inkoop, Verkoop, Logistiek en Data &IT.

Gemiddeld werk je 4 dagen per week mee in het proces en in die dagen werk je ook aan gerichte projecten en leeropdrachten (bijv. een meetopdracht, een verbetervoorstel, een toolbox meeting over veiligheid, etc.). Deze doe je soms individueel, maar vaak ook samen met andere trainees. De vijfde werkdag besteed je aan je eigen ontwikkeling.

In het 2e jaar word je voorbereid op de functie die je gaat vervullen na je traineeship; je werkt dan al in die nieuwe functie maar bent ‘in opleiding’. Dit betekent dat je nog intensief begeleid wordt in je nieuwe rol en nog een aantal gerichte trainingen gaat volgen.

Voor jou als trainee is er een uitgebreid trainingsprogramma, gericht op je persoonlijke ontwikkeling, op het ontwikkelen van je management skills, maar ook op het vergroten van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.   Met je mentor heb je regelmatig een gesprek over je ontwikkeling, je resultaten en je ambities. Intervisiebijeenkomsten met de andere trainees vinden regelmatig plaats om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te leren.

Jouw profiel:

Je bent nieuwsgierig, je onderzoekt, je vraagt en je doet. Je doorziet en begrijpt processen snel en je haalt voldoening uit verbeteringen. Je voelt je thuis in onze no-nonsense cultuur en je krijgt energie van de hectiek die past bij een handelsbedrijf waar dagelijks miljoenen verse producten doorheen gaan.

Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Je hebt je hbo-opleiding afgerond in de richting van bijvoorbeeld Supply Chain Management of Logistiek (& Economie). Ook een IT gerelateerde opleiding kan een optie zijn.
 • Je bent recent afgestudeerd of je hebt 1 of 2 jaar werkervaring.
 • Je bent digitaal vaardig en bent geïnteresseerd in IT-ontwikkelingen.
 • Jij bent in staat om een brug te slaan tussen IT en Logistiek, zowel vakinhoudelijk als qua communicatie met de medewerkers.
 • Affiniteit met de sierteeltbranche is mooi meegenomen, maar geen vereiste.
 • Je bent flexibel als het gaat om werktijden. In de logistiek start je werkdag om 6:00 uur en bij Data & IT start je werkdag om 8:00 uur. Je bent bereid om in onze ‘piekweken’, zoals voor Valentijn of Moederdag, af en toe in het weekend te werken (maximaal 6 keer per jaar).

FM Group biedt jou:

 • Ervaring op diverse afdelingen en een toekomstige loopbaan in een groot, internationaal handelsbedrijf.
 • Een uitdagend vakinhoudelijk trainingsprogramma met onderwerpen op het gebied van Agile werken, Lean Six Sigma, Finance, Business Intelligence, Arbo en Veiligheid.
 • Persoonlijk leiderschapstrainingen.
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede begeleiding, interessante workshops en bedrijfsbezoeken.
 • Een mooi startsalaris met groeipotentie dat ligt tussen €2.400 - €2.600 bruto per maand (afhankelijk van reeds opgedane relevante ervaring).
 • Een jaarcontract voor het eerste jaar en de intentie voor een vaste aanstelling met ingang van het tweede jaar.
 • Reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen.
 • Elke twee weken een bloemetje mee naar huis.

Enthousiast?

Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie via onze werken-bij site: https://werkenbij.fmgroup.fm/portal-over-het-bedrijf/alle-vacatures  

Wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bel naar Anne-Marie: 06-46593213

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship informatie- en verandermanagement

Amsterdam
Bedrijf: BECIS | DIOR
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

FM Group

Anne-Marie Blokland
Recruiter

Betula 31
1424 LH De Kwakel
Nederland

06-46593213
vacatures bij de FM Group

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden