Loading...

Bezig met laden...

NewFellows Traineeship bij Fellowmind

Traineeship
Barneveld
Bedrijf: Fellowmind
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

NewFellows Traineeship

Wil je starten met een spetterende carrière in consultancy? Heb je affiniteit met IT én business, en wil je klanten helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen? Tijdens het NewFellows Program krijg je daar volop ruimte voor en neem je een kijkje in de keuken van uiteenlopende, ambitieuze bedrijven zoals Rabobank, Kramp, a.s.r. en KLM Catering Service

In één oogopslag

 • Werken bij: Inncer Circle Microsoft-partner
 • Locatie: Barneveld, Deventer of Venlo
 • Werkervaring: Onbelangrijk
 • Aantal uur: 40

Kun je niet wachten om bij Fellowmind aan de slag te gaan? Mail je CV of LinkedIn-profiel naar sollicitatie@fellowmind.nl

Over het programma

Het NewFellows Program biedt je de mogelijkheid om te leren en te werken. Het is de ideale opstap naar consultancy binnen een focusgebied dat bij je past. We geven je inzicht in diverse kennisgebieden én branches. Samen ontdekken we waar jij het best tot je recht komt en welke rol past bij je talenten.

Wat staat je te wachten?

We starten in september 2022. Je doorloopt als NewFellow een traject van zeven maanden waarin alle facetten van consultancy aan bod komen. In de eerste fase van het traineeship maak je kennis met Fellowmind en het Microsoft Dynamics 365 platform. We nemen je mee door de organisatie en je leert veel mensen kennen. Je krijgt een introductie van Dynamics 365 F&O en Dynamics 365 CE en we laten je een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

Je hebt nu een goed beeld van de verschillende werkvelden. Tijd om een eerste keuze te maken; ga jij focussen op de wereld van ERP of duik je in CRM? Het tweede deel staat in het teken van verdieping. Middels intensieve trainingen word je een ster in het inrichten van het platform, in samenspraak met de klant. Je maakt kennis met projectmethodieken, producten en change management. Aan het einde van deze fase heb je je eerste Microsoft-certificaten op zak!

Tijd voor het echte werk! In de laatste fase van het traineeship loop je mee met collega’s op één of meerdere projecten. Je doet ervaring op binnen de projectteams en bij klanten. Als afsluiting verzorg je een pitch met als doel te landen in één van de consultancyrollen.

Tijdens het traineeship is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door coaches met veel ervaring in het vak. Om het maximale uit je potentie te halen, word je voortgang continu geëvalueerd. Naast hard werken en studeren biedt het programma natuurlijk ook veel leuke momenten. Serious about fun is niet voor niets één van onze kernwaarden!

Kortom, gedurende het NewFellows Program bepaal je je eigen weg en leg je de basis voor een fantastische carrière met diverse doorgroeimogelijkheden.

Dit ga je doen

We leiden je op tot Functioneel Consultant. Na het traineeship ga je aan de slag om bedrijfsprocessen van onze klanten te doorgronden en te verbeteren met behulp van Microsoft Dynamics 365. Je implementeert en configureert de systemen zodanig dat de dagelijkse werkzaamheden van onze klanten leuker, gemakkelijker en minder repetitief worden.

Onze klanten zijn actief in uiteenlopende branches. We richten ons met name op Manufacturing, Finance, Energie, Automotive, Gezondheidszorg en Retail. Als consultant ontdek je deze bedrijfstakken van binnenuit. Je komt in aanraking met verschillende (internationale) klanten en geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

 • Jij bent hbo- of wo-afgestudeerd. Maakt niet uit in welke richting.
 • Je bent per september 2022 fulltime beschikbaar;
 • Je hebt interesse in IT-oplossingen en bedrijfsprocessen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Leergierig, enthousiast en positief, dat zijn de voornaamste eigenschappen die jou als NewFellow succesvol maken. Of je nou 0, 2 of 20 jaar werkervaring hebt, dat maakt ons niet uit!

Dit krijg je van ons

Denk jij dat je een geschikte kandidaat bent voor het NewFellows Program? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet. Na een succesvolle sollicitatie bieden we je:

 • Een contract voor 7 maanden;
 • Een volwaardig salaris
 • Een goede reiskostenvergoeding voor je woon-werk verkeer;
 • 33 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Uitgebreide trainingen en certificeringen op onze kosten
 • Dé kickstart van je consultancycarrière!
 • Rond je het traineeship succesvol af? Dan word je onze collega in een functie die helemaal bij jou past! En wij investeren natuurlijk verder in jou.

Kun je niet wachten om bij Fellowmind aan de slag te gaan? Solliciteer via sollicitatie@fellowmind.nl.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Fellowmind

Afdeling Recruitment

Baron van Nagellstraat 136
3771 LL Barneveld
Nederland

+31 (0) 88 424 2828
sollicitatie@fellowmind.nl
https://www.fellowmindcompany.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden