1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Fellowmind

Fellowmind

Creating Connected Companies

Over Fellowmind

Fellowmind is een toonaangevende Microsoft-partner. Met ruim 2000 collega’s in 6 verschillende Europese landen werken we iedere dag met innovatieve technologie aan het succesvol maken van klanten in uiteenlopende branches. Dat doen we middels de slimme inzet van Microsoft cloud oplossingen, het stimuleren van agile ontwikkeling, de implementatie van geïntegreerde platforms en focus op leren en adoptie. We zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met technologie werken, en dat de technologie vóór hen werkt.

Fellowmind Nederland telt ruim 400 collega’s. Betrouwbaar, deskundig, innovatief en persoonlijk: daar staan we voor! Onze collega’s zijn gedreven, hebben kennis van zaken en hechten waarde aan persoonlijk contact. Zij staan dus aan de basis van het succes van Fellowmind. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat betekent: geen strakke hiërarchie en volop kansen voor ontwikkeling. Iedereen krijgt het vertrouwen en de mogelijkheden om zijn of haar eigen doelen te bepalen en volop de ruimte om zichzelf te zijn.

Fellowmind heeft vier sterke kernwaarden. Onze waarden vertegenwoordigen waar we als bedrijf voor staan en hoe we door onze klanten gezien willen worden. En vooral: ze sturen ons dagelijks gedrag en geven ons richting in hoe we met elkaar en met onze klanten omgaan.
 

werken bij Fellowmind

Contact

Fellowmind

Afdeling Recruitment

Baron van Nagellstraat 136
3771 LL Barneveld
Nederland

+31 (0) 88 424 2828

Fellowmind

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden