Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship Business Technology bij Facilicom Group

Traineeship
Schiedam
Sluit: 15-07-2022

Management Traineeship Business Technology (sept. 2022) bij Facilicom Group

Traineeship Business Technology

Functieomschrijving

Met bijna 30.000 medewerkers is Facilicom een van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf en zowel actief in Nederland als in België. Onder de vlag van Facilicom Group zijn de merken Gom, Trigion, Food&I, Facilicom Solutions en Incluzio verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als trainee van Facilicom Group kan jij, binnen een van deze merken, een mooie rol spelen!

Het business technology traineeship van Facilicom Group

Tijdens het 2-jarige business technology traineeship ga je aan de slag in een functie binnen onze Business Technology afdeling. Denk hierbij aan een rol als Business Information Manager of IT Projectmanager. Jij zorgt voor de inbreng van nieuwe concepten of ideeën en brengt vernieuwingen door. Gedurende het programma maak je onderdeel uit van een team van +/- 20 trainees die samen met jou deze reis doorlopen.

Om de paar weken kom je als groep bij elkaar en krijg je trainingen en coachingsessies die jou verder helpen in jouw carrière. Leuk voorbeeld om te benoemen; wij werken op het thema leiderschap nauw samen met Korps Commando! Uiteraard krijg je volop begeleiding door jouw verantwoordelijke (talent)manager. En daarnaast hebben wij een buddysysteem waarin jij als trainee gekoppeld wordt aan een van de divisiedirecteuren. Natuurlijk wordt er ook tijd besteed aan plezier om het traineeship voor jou compleet te maken.

En als het traineeship voorbij is? Dan ben jij een volwaardige professional met wellicht een mooie positie op strategisch niveau.

Wat je krijgt

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan. Jij kan écht impact maken voor een van onze merken. Dat is uiteraard nog niet alles, jij krijgt van ons:

 • Een salaris van EUR. €2.750,- per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • een onkostenvergoeding;
 • een leaseauto, telefoon en laptop;
 • een goede pensioenregeling, deelname collectieve verzekeringen;
 • 27 vakantiedagen;
 • ook kan je onderdeel uitmaken van ons Young Facilicom platform, onze community voor jonge professionals waarin je bij kan dragen Facilicom toekomstproof te maken.

Wie je bent

Naast jouw enthousiasme en drive tot succes heb jij een ambitie om jezelf te ontwikkelen. Verder heb jij:

 • Een afgeronde technische studie op hbo- of wo niveau;
 • maximaal 2 jaar werkervaring;
 • goede communicatieve skills
 • een gedreven mentaliteit en ben je analytisch sterk
 • een rijbewijs B.

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature en zie jij jezelf al als trainee werken binnen Facilicom? Reageer dan snel  via de solliciatiebutton. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze campus recruiter Madelief.

Onze eerste selectiedag is op 14 april. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, zodat je als een van de eerste kennis kan maken met ons en zodat wij jou tijdig uit kunnen nodigen voor de selectiedag! In juni en juli zal er ook nog een selectiedag plaatsvinden. 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Facilicom

Madelief van der Ende Campus Recruiter Facilicom

Madelief van der Ende
Campus recruiter

Karel Doormanweg 4
3115 JD Schiedam
Nederland

0623827884
madeliefvdende@facilicom.nl
https://www.werkenbijfacilicom.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden