1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Facilicom Group

Facilicom Group

Geef je carrière een boost bij Facilicom

Werken bij Facilicom

Marktleider in de facilitaire dienstverlening

Bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun core business. Alles wat daar niet toe behoort wordt uitbesteed. Facilicom Group is ruim  50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan u alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Facilicom kan u op vrijwel elk terrein de juiste diensten leveren. We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor uw medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Ook bouw, verbouw, renovatie - inclusief de installatietechniek - en onderhoud van panden kunt u aan ons toevertrouwen.

De toonaangevende facilitaire dienstverlener

Als medewerker van Facilicom werk je op het hoofdkantoor in Schiedam of heb je een staf- of managementfunctie op een van onze andere vestigingen in Nederland. Onder de bedrijfsdiensten vallen 11 stafafdelingen: ICT, Communicatie, Personeel & Organisatie, Inkoop, Juridische zaken, Klantenwerving & direct marketing, Management development & directiesecretariaat, Personeel- en loonadministratie, Facilitaire dienst, Re-integratie en Wagenparkbeheer. Iedere afdeling biedt centrale ondersteuning aan de verschillende divisies van de Facilicom Group, een ambitieus en groeiend bedrijf dat opereert op het gebied van schoonhouden, bedrijfscatering, beveiliging, thuishulp, bouw- en installatietechniek, facilitair management en horecatechniek. Je levert als medewerker een bijdrage aan een efficiënte uitvoering van dit brede dienstenpakket. In totaal werken er ruim 30.000 medewerkers bij de Facilicom Group. Op welke afdeling of in welke divisie je ook werkt; onder het motto 'samen sterk' hebben we allen een gemeenschappelijk doel: een sterk en succesvol Facilicom.

werken bij Facilicom Group

Contact

Facilicom Group

Madelief van der Ende
Campus recruiter

Postbus 144
3100 AC Schiedam
Nederland

010-2981403

http://www.werkenbijfacilicom.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden