Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Projecten en Contracten bij EQUANS

Traineeship
Oisterwijk
Bedrijf: EQUANS
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Projecten en Contracten EQUANS

Standplaats: Dordrecht / Zaandam

Heb jij een technische hbo of wo opleiding afgerond en wil je werken in een dynamische omgeving waar passie voor techniek, innovatie en duurzaamheid voorop staan? Stuur ons dan snel jouw cv en motivatiebrief en geef aan waarom jij graag als Trainee bij Equans aan de slag wil! Grijp jouw kansen bij Equans.

Dit ga je doen als Trainee Projecten en Contracten

Je gaat aan de slag met 3-4 uiteenlopende opdrachten in 1,5 jaar tijd binnen het onderdeel Infra & Mobility. De inhoud stemmen we samen af en sluit aan bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte, interesses en achtergrond. Tijdens de 1,5 jaar kun je rekenen op jouw mentor, die je ondersteunt en coacht bij de uitvoering van je opdrachten én je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien koppelen wij je aan een buddy, zoals een (oud-)trainee, die je snel wegwijs kan maken in de organisatie.

Opdrachten
Je voert een aantal uitdagende opdrachten uit binnen Infra & Mobility en gaat aan de slag met regionale vraagstukken bij zowel klanten als op kantoorafdelingen. De inhoud van de opdrachten stem je samen met Equans af en passen bij jouw afgeronde opleiding, persoonlijke ontwikkelingsbehoefte en carrièrerichting.

Aandacht voor jouw ontwikkeling
Samen met je begeleider stel je een persoonlijk ontwikkelplan op waarbij jij aangeeft waar je tijdens het Traineeship op persoonlijk vlak aan wilt werken. Daarnaast volg je tijdens het Traineeship een intensief opleidings- en ontwikkelingstraject, verzorgd door een extern trainingsbureau. Dit doe je samen met een groep van 10-15 Trainees. Deze sessies dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, versnellen je groei, vergroten je netwerk en verdiepen je kennis op organisatorisch vlak. Tenslotte bieden we nog een ruim aanbod van business workshops aan, zoals agile werken, strategie en MVO.

Na afloop
Wanneer je het Business Traineeship succesvol hebt afgerond, kun je binnen Infra & Mobility aan de slag op een uitdagende functie die past bij jouw carrière pad. Deze uitstroomrichting bepaal je samen met je begeleider tijdens het Traineeship.

Jouw werkomgeving

Binnen Infra & Mobility zijn verschillende opdrachten mogelijk. Het team Projecten en Contracten is verantwoordelijk voor alle projecten en contracten in heel Nederland. Binnen dit specifieke traineeship op afdeling Projecten en Contracten ga je bijvoorbeeld aan de slag met het realiseren van DC laadinfra in het publieke en private domein maar ook met de realisatie van besturingssystemen en bedieninstallaties voor tunnels, bruggen en sluizen. Het is zeer divers en uitdagend en er wordt echt iets van je gevraagd. Ook is het mogelijk om mee te werken aan en mee te denken in innovatieve propositie voor combinatie van opwek, opslag en laden in transportsector, of om de veiligheid en doorstroming op (water) wegen te bevorderen en te optimaliseren en moeten er (financiële) business cases worden uitgewerkt met betrekking tot grootschalige investeringen.

Dit breng je mee

Iedereen bij Equans is anders. Dat juichen we toe omdat de verschillen ons als team sterker maken. Er zijn ook overeenkomsten. Zo hecht iedereen waarde aan samenwerken en we zien overal kansen. Kansen die we aangrijpen. Je beschikt over:

  • een hbo of wo opleiding afgerond in een technische richting
  • affiniteit met techniek, innovatie en duurzaamheid
  • enthousiasme, assertiviteit en durf om initiatief te nemen
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal woord en geschrift

Wat bieden wij

Bij Equans, wereldwijd de grootste technische dienstverlener, ben je verzekerd van uiteenlopende opdrachten, diversiteit aan klanten én een persoonlijk ontwikkeltraject bij een extern trainingsbureau inclusief coaching. Natuurlijk kun je ook rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsregeling, 38 vrije dagen, flexibel werken en een goed salaris.

Vind je het leuk om te sparren en borrelen met andere young professionals binnen Equans? Sluit je dan aan bij NXT. NXT is de Young Professional organisatie door en voor jongeren van Equans Nederland. NXT organiseert jaarlijks een aantal landelijke evenementen zoals de Landelijke NXT dag, een International Networking Day met Equans collega’s uit andere landen en de eindejaarsbijeenkomst. De regionale afdelingen van NXT organiseren ook allerlei lokale activiteiten zoals netwerkborrels, het bezoeken van Equans-projecten en sparringsessies met het MT.

Zo kun je sollliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Leuk! Je kunt solliciteren via de sollicitatie button.

Wil je eerst meer informatie of antwoord op jouw vragen voor het complete verhaal? Schakel met recruiter Esther Willemse via [email protected] of telefonisch op 06 13 86 04 64. WhatsAppen? Dat kan ook.

Medewerkers aan het woord
Oline van Wijnen equans
Tienduizenden documenten in één model
Nils Plantinga, projectleider bij Equans
Veel vrijheid in de keuzes die je maakt
Jesse Bloemhof Trainee EQUANS
Jesse, Trainee bij EQUANS
Maurits, trainee bij EQUANS
Maurits, Trainee bij EQUANS
Joost Tolkamp, trainee bij EQUANS
Joost, Trainee bij EQUANS

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Equans

Esther Willemse
Recruiter

Schijfstraat 21
5061 KA Oisterwijk
Nederland

06 13 86 04 64
[email protected]
Traineeship vacatures EQUANS
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden