Loading...

Bezig met laden...

Traineeship – Aankomend Projectleider Industrie bij EQUANS

Traineeship
Rotterdam
Bedrijf: EQUANS
Sluit: 14-07-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Amstelveen
Bedrijf: Meijers
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Schade Verkeer

Capelle a/d IJssel
Bedrijf: DEKRA People
Bekijk deze vacature

Traineeship EQUANS – Aankomend Projectleider Industrie

Heb jij net een HBO diploma op zak en wil jij onderdeel uitmaken van EQUANS, dé plek waar indrukwekkende industriële projecten worden bedacht en uitgevoerd, waar jij je kunt ontwikkelen als Projectleider? Stuur ons dan snel jouw CV en motivatiebrief en geef aan waarom jij graag als Trainee aankomend Projectleider bij EQUANS aan de slag wilt!

Trainee: Aankomend Projectleider Industrie
Standplaats: Rotterdam
Start: per direct en per september 2022

Over het EQUANS traineeship

EQUANS is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. In Nederland zijn wij marktleider in de technische dienstverlening. Zo werken er dagelijks 5.700 collega's aan technische, innovatieve én digitale oplossingen. EQUANS regio West Industrie werkt samen met uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie, waar we nieuwe uitdagingen aan gaan om onze klanten te helpen om hun assets duurzamer en efficiënter te laten opereren. Het EQUANS traineeship biedt jou de kans om in korte tijd veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Je start in een landelijke groep met 20 trainees, waarmee je 1,5 jaar samen het programma doorloopt.

Wat ga je doen als Trainee Aankomend Projectleider Industrie

Als Trainee Aankomend Projectleider Industrie werk je vanuit ons kantoor in Rotterdam midden in het kloppende hart van de Industrie. Bij EQUANS leer je de processen kennen leer je hoe je een indrukwekkend project tot een goed einde brengt en leg je een goede basis voor het begin van jouw carrière. Een mooie toekomst ligt voor jou aan je voeten waar je kunt doorgroeien tot een rol waar jij de industriële projecten mag gaan leiden.

In deze periode willen wij jou zoveel mogelijk van onze innovatieve organisatie laten zien en natuurlijk word je hier in begeleid én ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Opdrachten
Je voert 3 opdrachten uit in een periode van 1,5 jaar. De inhoud van de opdrachten stem je samen met EQUANS af en sluiten aan bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte.

Implementatie van Project verbeteringen, evaluaties en referenties
Binnen dit traject is het de bedoeling om het leren van Projecten, op een gestructureerde manier vast te leggen en onderdeel te maken van de procedures. Het basis plan is hiervoor reeds opgesteld, echter dit dient uitgewerkt te worden, maar ook uitgerold in de organisatie.

Project control door ontwikkelen inclusief rapportages
Bij dit traject ga je onderzoeken welke project controls tool EQUANS klaar gaat maken voor de toekomst, hierbij doorgrond je de huidige operationele systemen en stel je een eisenpakket op. Afhankelijk van de snelheid van dit traject ga je met dit pakket kijken of commerciële systemen geschikt zijn hieraan te voldoen en eventueel een test uitvoeren.

Aanbieding templates ontwikkelen
Voor project, is het snel en efficiënt opstellen van een aanbieding essentieel. EQUANS heeft hiervoor diverse standaards. Specifiek voor de projecten ga je aan de slag om een serie templates op te stellen, waarbij je zelf de categorieën bepaald. Met deze set, ga je vervolgens samen met calculatie kijken hoe een en ander nog verder kan worden geoptimaliseerd.

Wil je een beter beeld krijgen van de opdrachten of heb je andere vragen over de invulling van het traineeship Aankomend Projectleider Industrie? Neem dan contact op met onze recruiter Hetty, die jou graag meer vertelt over de mogelijkheden binnen EQUANS regio West Industrie. Zij is bereikbaar op 06-827 865 17 of hetty.karakatsanis@equans.com.

Ontwikkeling en begeleiding
Tijdens het traineeship word je gekoppeld aan een persoonlijke begeleider, die jou ondersteunt en coacht bij de uitvoering van de opdrachten. Samen met je begeleider stel je een persoonlijk ontwikkelplan op waarbij jij aangeeft waar je tijdens het traineeship op persoonlijk vlak aan wilt werken.

Daarnaast neem je in het traineeship deel aan workshops en opleidingen over verschillende onderwerpen. Deze sessies dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, vergroten je netwerk en verdiepen je kennis op organisatorisch vlak.

Na afloop
Wanneer je het traineeship succesvol hebt afgerond, kun je bij EQUANS regio West Industrie aan de slag op een uitdagend project die past bij jouw interesse en kun je mooie projecten gaan dirigeren als Projectleider.

Dit breng je mee

  • Je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding. Bijvoorbeeld in de richting: Industrial Engineering and Management, Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Technische Bedrijfskunde.
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt geproefd aan techniek, innovatie en duurzaamheid.
  • Je bent enthousiast en je wilt het verschil maken.
  • Je bent innovatief ingesteld en durft met creatieve oplossingen voor problemen te komen.
  • Je bent assertief en durft initiatief te nemen.
  • Je bent een echte teamspeler en communiceert gemakkelijk met verschillende soorten collega’s, van uitvoering tot directie.
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem te reizen voor je opdrachten.
  • Je bent bewust bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling en beschikt over reflectievermogen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij je

Een dynamische organisatie met open cultuur, we vinden een goede sfeer en samenwerken erg belangrijk. We zijn als EQUANS trots op wat we doen en werken daar graag hard voor.

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

En heb je ambities om door te groeien of een opleiding te volgen? Dan is dit te realiseren.

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid. Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Hetty Karakatsanis via hetty.karakatsanis@equans.com of telefonisch op 06 827 86 517.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Trainee/Graduate DHL Supply Chain

Eindhoven
Bedrijf: DHL
Bekijk deze vacature
Traineeship

Operationeel Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: Hutchison Ports ECT Rotterdam
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Jesse Bloemhof Trainee EQUANS
Jesse, Trainee bij EQUANS
Maurits, trainee bij EQUANS
Maurits, Trainee bij EQUANS
Joost Tolkamp, trainee bij EQUANS
Joost, Trainee bij EQUANS

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EQUANS

Hetty Karakatsanis
Corporate Recruiter

Willingestraat 4
3087 AN Rotterdam
Nederland

06 827 86 517
hetty.karakatsanis@equans.com
https://jobs.engie.com/netherlands

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden