Loading...

Bezig met laden...

Trainee Mendix App Development bij EGALiT

Traineeship
Amersfoort
Bedrijf: EGALiT
Sluit: 14-06-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

NH-Bouwstroom traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: Talent in Huis
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Human Capital Management Consultant

De Meern
Bedrijf: Superp
Bekijk deze vacature

Trainee Mendix App Development EGALiT

In september 2023 start bij EGALiT een uitdagend traineeship voor starters. Je komt direct in dienst bij EGALiT en aan de hand van je collega’s leer je de finesses van ons vak. We zorgen in 16 maanden tijd voor een kick-start van jouw IT-carriére. We bieden je een gebalanceerd werk/leertraject, zodat je in korte tijd als Mendix Business Engineer bij ons op eigen benen kan staan.

Bij EGALiT hebben we één ding gemeen; we hebben geleerd hoe we een app moeten ontwerpen en bouwen. Maar daarnaast heeft ieder zo zijn expertise. Waar de één als scrum master een project bestuurt, is de ander specialist in ontwerp en visuele vormgeving. Sommigen bijten zich graag vast in technische uitdagingen, anderen helpen de klant bij het ontwikkelen van een app-strategie. Tijdens het traineeship ga je ontdekken waar jou interesse en toegevoegde waarde ligt.

Als je in het dagelijks leven ook regelmatig denkt; deze app had logischer, mooier of efficiënter gekund, dan gaat er wellicht een goede app ontwerper in je schuil. Het leren hoe je een app moet ontwerpen en ontwikkelen in Mendix is de basis van het traineeship. Mendix is een low-code platform, waarmee de vertaling van een bedrijfsproces naar een app niet gaat met regels code, maar met procesmodellen. Dit maakt de sprong van ontwerp naar bouw minimaal.

Onze klanten, net als onze medewerkers, zitten door het hele land. We hebben een eigen centraal gelegen kantoor in Amersfoort, die we gebruiken voor leuke en gewenste samenkomen. We werken echter ook veel online samen vanuit huis of soms bij de klant. Het is maar net wat de situatie vraagt en wat het beste uitkomt. Zo ontstaat er een gevarieerde werkweek, waarin je de ruimte hebt je week goed te laten aansluiten op je gewenste werk/privé balans.

Wij zoeken…

HBO+ opgeleide kandidaten met een affiniteit voor IT. Een IT-gerelateerde opleiding is een pré, maar zeker geen must. Ben je nieuwsgierig, leergierig en communicatief vaardig? Neem je de tijd en loop je niet weg voor een uitdagende puzzel? Kun je analyseren en creëer je graag orde, overzicht en duidelijkheid? Dan kan een plek bij ons weleens de juiste voor je zijn.

Wij bieden…

Een baan, een leertraject en een groep gezellige collega’s. Bij ons heb je de keuze om 32 of 40 uur per week te werken en ontvang je vanaf de start van het traineeship een maandsalaris van €2.800. Met hierbij de nodige groeimogelijkheden in het vooruitzicht. Wil je meer weten over onze secundaire voorwaarden, neem dan gerust contact op.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Of wil je gewoon direct solliciteren? Bezoek dan onze website: https://egalit.nl/traineeship/. Kom je liever een keer vrijblijvend op de koffie/thee om de sfeer te proeven en wat collega's te spreken? Dat kan ook, neem ook in dat geval even contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Young Professional programma

Den Bosch, Arnhem
Bedrijf: Enexis
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden