1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij EGALiT

EGALiT

STABIELE LOW-CODE SOFTWARE OP MAAT

Werken bij EGALiT

Bij EGALiT bouwen we applicaties. Dat doen we altijd met Mendix app-ontwikkeling, vanuit verschillende expertises. We werken samen aan projecten, waarbij we elkaar altijd helpen om nog beter te worden.

We staan niet graag in de file

En daarom gaan we flexibel met onze werktijden en reismomenten om. Tijdens een treinreis buiten de spits kan je fijn doorwerken. En een stressloze autorit is het moment om je noodzakelijke telefoontjes te plegen. Lekker efficiënt. Files en drukke treinen, daar worden wij niet gelukkig van. We hebben een kantoor en kunnen ook prima remote werken, lekker afwisselend dus!

Een bont gezelschap

Dat zijn we. We delen onze affiniteit met IT, maar zitten allemaal anders in elkaar. EGALiT is een platte organisatie, we staan open voor elkaars ideeën. Oud leert van jong en jong leert van oud. Zo proberen we het beste in elkaar naar boven te brengen.

Leuke dingen doen

We vinden ons werk leuk en maken ook ruimte voor andere activiteiten. Zo borrelen we regelmatig en proosten we op onze projecten. Daarnaast gaan we ieder jaar skiën, zo wisselen we lekker werken af met ontspanning.

werken bij EGALiT

Contact

EGALiT

Afdeling Recruitment

Databankweg 12G
3821 AL Amersfoort
Nederlandhttps://www.egalit.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden