Loading...

Bezig met laden...

Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed bij diverse werkgevers

Traineeship
Amersfoort
Sluit: 02-06-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Account Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: Arvato Supply Chain Solutions
Bekijk deze vacature
Traineeship

Trainee beleidsbeïnvloeding en leernetwerk

Amsterdam
Bedrijf: FNO Zorg voor Kansen
Bekijk deze vacature

Traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed 

Wil jij een job met impact én tijd om jezelf te ontwikkelen? 

Ga aan de slag met de grote verbouwing van scholen, poppodia, sporthallen en bibliotheken. Deze ontmoetingsplekken voor de samenleving moeten de komende jaren stevig worden aangepakt. 

Direct aan de slag

Er ligt een mooie baan voor je klaar bij verschillende, toonaangevende gemeenten, scholen en adviesbureaus in heel Nederland; van Groningen tot Maastricht. In deze baan krijg je kans jezelf te ontwikkelen van Young Talent naar Young Professional. 

Wat ga je worden?

Van adviseur maatschappelijke voorzieningen tot assetmanager. Van beleidsmedewerker onderwijshuisvesting tot relatiebeheerder vastgoed. Dit is slechts een kleine greep uit functies waarin je als junior kunt starten.

Naast het werk waar jij je tanden in kunt zetten, mag je meedraaien in het landelijke traineeprogramma Maatschappelijk Vastgoed, onder de vlag van Bouwstenen voor Sociaal. Zo kan je snel groeien in je functie en bouw je betekenisvolle contacten op. Een mooie start van je carrière!

Uitgebreide begeleiding

Tijdens het traineeprogramma word je begeleid door ervaren specialisten en neem je een kijkje bij verschillende organisaties. Er ligt een intensief opleidings- en intervisietraject voor je klaar en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere trainees werk je aan een uitdagende opdracht waar de hele sector mee vooruit kan. Zo geef je samen met andere trainees, collega’s, werkgevers, adviesbureaus en bouwbedrijven vorm aan de gebouwen van de toekomst.

Wat breng je mee?

Jij bent 30 jaar of jonger. En je bent opgeleid in bijvoorbeeld vastgoed, facilitair management, bouwkunde, rechten of (technische) bedrijfskunde. De maatschappelijke sector spreekt je aan en je hebt affiniteit met duurzaamheid. Je kunt goed samenwerken en bent in staat een verbindende rol te spelen tussen mensen, inhoud, politiek en beleid. Dat is waar het in maatschappelijk vastgoed om draait en wat het vak zo boeiend maakt.

In dienst

Je komt in dienst bij een partner van Bouwstenen voor Sociaal. Dat kan een gemeente, school, bureau of bouwbedrijf zijn. Zij overleggen met je wat je gaat verdienen en over de arbeidsvoorwaarden. Bouwstenen brengt je in contact met de partners in de regio waar jij wilt werken. Het traineeprogramma start eind september 2023, maar je kunt eerder al worden aangenomen bij de organisatie waar je in dienst treed. 

Belangstelling? 

Stuur een berichtje naar Saskia Schouten via [email protected] of bel: 033-2584337.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship business & commodity management 

Diverse locaties
Bedrijf: Vollers Holland
Bekijk deze vacature
Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Bouwstenen voor Sociaal

Saskia Schouten
Talentmanager

Hooglandseweg Zuid 34
3813 TC Amersfoort
Nederland

033-2584337
[email protected]
https://bouwstenen.nl/trainees_traineeprogramma_maatschappelijk_vastgoed
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden