Loading...

Bezig met laden...

Operational Excellence Traineeship bij DHL

Traineeship
Eindhoven
Bedrijf: DHL
Sluit: 20-05-2019

Operational Excellence Traineeship

Als trainee word je onderdeel van ons BE/NED Operations Excellence team met speciale focus op  Innovation, Engineering en zorg je ervoor dat DHL altijd Continuous Improvement voorop heeft!

 • In 2 jaar ga je 4 verschillende, uitdagende functies uitvoeren. Hiermee word je klaargestoomd om binnen DHL de voor jou ideale vervolgstap te kunnen maken.
 • Eerst ga jij je richten op de basics van logistics engineering. Je stapt gelijk in lokale engineeringsprojecten met onder andere focus op: business cases en proces analyse, Warehouse Management Design en Activity Based Costing en LEAN methodieken.
 • Daarna sluit je jeaan bij het innovation team waarbij je gelijk deel uitmaakt van nieuwe innovation initiatieven. Je werkt aan klantgerichte workshops waarmee je innovaties toont die het verschil maken en deze innovaties daarna ook daadwerkelijk aan de klant te verkopen en te implementeren!
 • Jouw 3e en 4e opdracht wordt in overleg met jou afgestemd maar zal in ons brede werkgebied van Operations Excellence plaatsvinden (engineering, innovation, of een uitstapje in één van onze operaties of logistieke verbeter-, of implementatieprojecten)
 • Samen met je mede-trainees volg je een development programma, hierin deel je ervaring, maar ook vergroot je jouw kennis dankzij presentaties en trainingen van ervaren collega’s. We maken onder andere een gezamenlijke trip naar Bonn, waar het DHL Innovation Centre staat, zo ga je uit eerste hand ervaren dankzij welke te gekke innovaties DHL  altijd 1 stap voor op de concurrentie blijft. We starten het traineeship met een 2-daagse introductie op locatie.

Wat biedt het DHL Operations Excellence Traineeship jou?

 • Een echte “quick start” van jouw carrière bij DHL.
 • Tijdens je traineeship word je intensief begeleid door jouw persoonlijke mentor uit ons Senior management team.
 • De kans om in een competitieve en professionele organisatie jouw project management kwaliteiten in te zetten en te blijven groeien.
 • De kans om binnen de grootste logistiek dienstverlener ter wereld je carrière vorm te geven.
 • Elk half jaar een nieuwe werkplek met andere uitdagingen.
 • Een gezamenlijk development programma met het gehele trainee team waarin je ervaringen deelt en jouw kennis vergroot. We starten het traineeship met een 2-daagse introductie op locatie.
 • Toekomstperspectief naar een hogere managementfunctie.
 • Vanaf dag 1 verantwoordelijkheden en een competitief salaris, laptop, telefoon en een gunstige reiskostenregeling.

Wat zoekt DHL Supply Chain in onze nieuwe Management Trainees?

 • Een afgeronde Hogeschool of Master opleiding in bv. management- of logistieke richting, maar ook technische bedrijfskunde of (industrial/mechanical) engineering zijn passende studies. Je studeert uiterlijk in september 2019 af en hebt maximaal 3 jaar werkervaring.
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ambitie en beschikt over een gezonde dosis lef, gaat moeilijke situaties niet uit de weg en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Communicatief, proactief, in staat om iedere dag voor het beste resultaat te gaan, energiek en resultaatgericht zijn competenties die op jou van toepassing zijn. Maar ook beschik je over de kwaliteit om jouw team opbouwende en helpende feedback te geven.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer en bent fulltime beschikbaar. Je bent woonachtig in Nederland of (noord-) België.

Wat zeggen huidige trainees over ons traineeship?

Wist je dat….

DHL Supply Chain in 2019 is uitgeroepen tot Top Employer? Top Employer word je niet zomaar, dus daar zijn we hartstikke trots op. Top Employer zijn, betekent dat DHL Supply Chain voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen als werkgever. In de certificering wordt onder andere gekeken naar Recruitment, Doorgroeimogelijkheden, Beoordelen & Belonen en de tevredenheid van onze medewerkers. Jij wilt toch ook bij een Top Employer werken?

Wil je solliciteren?

Dat kan uiterlijk tot 20 mei 2019. Stuur je motivatiebrief en cv in door op de sollicitatiebutton te klikken. Bij vragen kan je contact opnemen met: Mardjan Mohammadi, campus recruiter: 06 12 49 60 50 / mardjan.mohammadi@dhl.com

Onderdeel van deze sollicitatieprocedure is een telefonisch interview,  een speed date, een online assessment en een assessmentdag.  De belangrijkste dagen voor deze procedure zijn:

29 mei of 4 juni: Speeddates
11 t/m 16 juni: online assessment
17 of 21 juni: mogelijkheid tot het bezoeken van een DHL Supply Chain locatie
25 juni: Assessment dag
2 en 3 september: introductiedagen startende trainees

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

DHL

Mardjan Mohammadi
Campus Recruiter

Achtseweg Noord 36
5651 GG Eindhoven

+31 (0)6 12 49 60 50
mardjan.mohammadi@dhl.com
https://www.werkenbijdhl.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden