Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Risk bij de Volksbank

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: de Volksbank
Sluit: 28-04-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Strategisch Trainee Team Alkmaar

Alkmaar
Bedrijf: Gemeente Alkmaar
Bekijk deze vacature

Traineeship Risk de Volksbank

Word jij de leider van morgen? In het traineeship bij de Volksbank, moederbedrijf van SNS, ASN, RegioBank en BLG wonen, groei je snel. Zowel in ontwikkeling en kennis als salaris. Vervolgens stroom je door naar een leidende positie, als specialist of lead. Uitdagend, toch?

Als trainee doorloop je een programma van twee jaar. Hierin ontwikkel je jouw risk expertise, maak je kennis met alle facetten binnen onze bank en merken én werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Wat dit traineeship uniek maakt, is dat je snel groeit. Als bank doen we er alles aan om jou de juiste handvatten te geven om je te ontwikkelen als toekomstig leider. Zodat jij samen met de andere trainees snel impact kunt maken op de wereld van morgen.

Lees hier meer over het traineeship voor nieuwe leiders.

Hier kom je te werken

Jij en de negen andere trainees zijn de nieuwe high potentials van de Volksbank. Dit verbindt jullie en maakt jullie een team. Bij de start van je traineeship kies je een richting en een functie in het verlengde van jouw expertise. Bijvoorbeeld als risk- of compliance manager. In jaar twee ga je verbreden en kies je een nieuwe functie. Naast je functie word je uitgedaagd in bankbrede opdrachten.

Tijdens het traineeship werk je hard aan jouw ontwikkeling. Zo volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma, word je vakbekwaam in de financiële wereld, behaal je agile certificaten en verdiep je je skills via ons Learning Experience Platform, LXP. In je dagelijks werk word je begeleid door je mentor, lead en directe collega’s, die je uitdagen en helpen groeien.

En waar je ook aan de slag gaat: bij de Volksbank mag je altijd jezelf zijn. Als ‘nieuweling’ kom je in een warm bad waar collega’s er snel voor zorgen dat je je op je plek voelt.

Jouw kwaliteiten

Jij durft vooruit te kijken en houdt ervan om mensen in beweging te brengen. Je werkt graag in een agile-omgeving en wil graag maatschappelijke impact maken. In korte tijd grote stappen maken in je ontwikkeling? Kom maar op! Jouw open blik, doel- en resultaatgerichtheid komen hierbij goed van pas. En zie jij gaandeweg ruimte voor verbetering binnen onze bank? Dan laat je de kans niet voorbijgaan om hier wat aan te doen!

Verder heb je:

 • Een wo-masterdiploma.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • De drive en het potentieel om een toekomstig leider te worden.
 • Een afgeronde studie risk, rechten, finance, data of economie. Heb je een andere studierichting die goed past, dan maken we ook graag kennis!

Wat krijg je van ons?

 • Het startsalaris voor deze functie is € 3.045,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een 36-urige werkweek, flexibel in te delen met bijvoorbeeld 4x9;
 • Een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- per jaar, naast de standaard opleidingsmogelijkheden;
 • Een thuiswerkvergoeding van € 40 netto per maand en iedere 5 jaar een budget van € 900,- om jouw thuiswerkplek in te richten;
 • Een NS-Business Card én een vergoeding per km als je naar werk fietst;
 • Een fietsplan om voordelig een fiets aan te schaffen;
 • Gedeeltelijk doorbetaald vrijwilligerswerk;
 • Een vitaliteitsprogramma met workshops en coaching voor jouw mentale en fysieke gezondheid;
 • Financiële coaching als je behoefte hebt aan financieel advies;
 • Leuke evenementen van JongVolk voor plezier en het uitbreiden en onderhouden van je netwerk;
 • Een goede collectieve pensioenregeling, met een inleg van de Volksbank van 24% van de salarissen;
 • Een laptop en telefoon.

Agile denken en doen bij de Volksbank

Onze héle organisatie is agile ingericht. Dit betekent dat de klant centraal staat bij alles wat we doen. In zelfstandige, multidisciplinaire teams maken we de reis die klanten afleggen binnen onze kanalen zo relevant en persoonlijk mogelijk. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie, bij de teams. Leidinggevenden staan in dienst van deze teams. Als collega’s werken we resultaatgericht samen en we willen blijven leren en verbeteren. Voor de klant én onszelf. Samen maken we onze organisatie wendbaarder en gaan we nog meer impact maken voor onze klanten en op de maatschappij.

Goed om te weten

Het traineeship start op 1 september 2023. Reageren kan tot en met vrijdag 7 april. De selectiedagen vinden op 8 mei en 9 mei plaats. Je wordt eventueel uitgenodigd voor één van deze twee dagen.

Wil je voor het solliciteren eerst weten hoe oud-trainees hun traineeship hebben ervaren? Schrijf je in via deze link en maak kort online kennis met hen, om al jouw vragen te stellen.

De selectieprocedure bestaat uit een aantal stappen om elkaar beter te leren kennen.

 1. Jij stuurt ons je cv en motivatiebrief in het Nederlands, met daarin jouw antwoord op vragen als; waarom denk je bij de Volksbank te passen? En waarom binnen het traineeship? Wat voeg jij toe als trainee?
 2. Als wij denken dat je goed bij ons past, krijg je een uitnodiging voor een online assessment.
 3. Rond je deze positief af, kom je kennismaken met onze trainees en de business om elkaar beter te leren kennen.
 4. Zijn we daarna beiden nog steeds positief, dan krijg je een uitnodiging voor de selectiedag.

Word jij onze nieuwe toekomstige leider?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nancy van de Wiel, corporate recruiter, [email protected].

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Supply Chain of IT

De Kwakel
Bedrijf: FM Group
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Adviseur Onderwijsprocessen

Deventer
Bedrijf: Omix
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

de Volksbank

Nancy Van De Wiel

Nancy Van De Wiel
Corporate Recruiter

Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht
Nederland

06 12 74 40 63
[email protected]
https://werkenbij.devolksbank.nl/
Ga naar LinkedIn profiel

Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden