1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij de Volksbank

de Volksbank

4 bankmerken, 1 belofte

Werken bij de Volksbank

Wij zijn de Volksbank, het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Bij ons draait het niet alleen om geld, maar ook om een beter Nederland. 

Bij de Volksbank bieden wij veel mogelijkheden om jouw loopbaan te beginnen. Zo kun je tijdens jouw studie op verschillende plekken stage lopen en ervaring opdoen in de praktijk. Ben je afgestudeerd en op zoek naar een leuke startersfunctie of een traineeship? Bij de Volksbank krijg je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen tot echte professional. We vragen van jou dat je deze ruimte ook pakt. Zie jij een toffe opleiding die je wil doen? Of een persoonlijk ontwikkeltraject? Laat dit weten aan jouw leidinggevende en die helpt je op weg. Je komt te werken in een informele cultuur, waar jouw mening en ideeën gewaardeerd worden en je gestimuleerd wordt om hier zelf het voortouw in te nemen. Vragen of even sparren? Jouw collega’s staan klaar om jou te helpen.

Goed voor jouw carrière, goed voor de maatschappij

Voor de Volksbank kies je met je hoofd – de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld – én met je hart. Zinvol werk, bijdragen aan de maatschappij, bankieren menselijk maken en echt duurzame relaties met klanten opbouwen; dat zijn de dingen die medewerkers antwoorden op de vraag: waarom werk je bij de Volksbank? Want wat je rol bij de bank ook is, je werkt uiteindelijk voor mensen. Voor de starters die hun eerste huis willen kopen, voor de ondernemer die duurzaam wil beleggen en voor de oudere dame die makkelijk en veilig wil internetbankieren op haar smartphone. En voor al die anderen. Want bij de Volksbank doen we alles vanuit één gedachte: beter voor elkaar.

Oprechte aandacht voor jou

Werken bij de Volksbank voelt als thuiskomen, ook dat horen we vaak terug van medewerkers. Dit betekent dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. Op verschillende manieren hebben we oprecht aandacht voor jou als medewerker en als mens. Of je nu pas één dag of al tientallen jaren bij ons werkt. Bijvoorbeeld door regelmatig stil staan bij jouw resultaten, je persoonlijke groei, wat je nog te leren hebt in je vakgebied, de autonomie die je in je werk ervaart en hoe het gaat met  jouw werk-privébalans. Waarom we dit doen? Zit jij lekker in je vel, dan plukken ook je collega’s en klanten daar de vruchten van. Dus doen we er alles aan om jou energiek, veerkrachtig en met plezier aan het werk te laten gaan.

Werken bij de Volksbank

Contact

de Volksbank

Campus Recruitment

Croeselaan 1
3521 BJ Utrecht
Nederlandhttps://werkenbij.devolksbank.nl/young-professionals/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden