Loading...

Bezig met laden...

Boskalis Nederland Traineeship 2024 bij Boskalis

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Boskalis
Sluit: 25-02-2024

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Global Manufacturing Trainee Program

Elst
Bedrijf: KraftHeinz Company
Bekijk deze vacature

Boskalis Nederland Traineeship 2024

Hoe jij het verschil kunt maken  

Je kunt hét verschil maken als Boskalis Nederland trainee als je in een periode van 1,5 jaar veel wil leren en je carrière een kickstart wilt geven. Tijdens het Boskalis Nederland traineeship werk je aan drie verschillende werkopdrachten, binnen de verschillende afdelingen van Boskalis Nederland en tijdens deze periodes leer je veel en sta je direct (soms ook letterlijk) met je laarzen in de modder. Je krijgt vanaf dag één verantwoordelijkheid en kunt op de expertise van ervaren collega’s rekenen bij het uitvoeren van verschillende projecten. 

Wat je gaat doen als trainee  

De mogelijkheden zijn eindeloos: als trainee maak je onderdeel uit van complexe, toonaangevende Nederlandse infrastructurele projecten op land én water in de tender-, engineering- of realisatiefase. Je kunt hierbij denken aan projecten zoals de Meanderende Maas, een omvangrijk dijkversterkingsproject, het bouwen van een hoogwaardig vervoersknooppunt met internationale allure in Amsterdam Zuid of het creëren van nieuwe natuurgebieden zoals de Markerwadden. Eén ding is zeker: je maakt direct impact op de kaart van Nederland.

Als trainee in de tender- en engineeringfase ben je betrokken bij het voorbereiden, begeleiden en evalueren van complexe tenders en projecten. Daarbij beoordeel je de eisen van onze opdrachtgevers, review je delen van het ontwerp en stel je werkmethodes op. In deze fase van een project kan je werkplek ons kantoor in Papendrecht zijn, maar ook een projectlocatie overal in Nederland.

Je kunt als trainee ook werkzaam zijn op projecten in de realisatiefase, je zorgt er dan voor dat buiten alles op rolletjes verloopt. Naast de tender en uitvoeringsfase, zijn er verschillende mogelijkheden in disciplines die onze projecten en tenders ondersteunen. Bijvoorbeeld binnen de disciplines: duurzaamheid en ecologie, omgevingsmanagement, system engineering, contractmanagement, procesmanagement en calculatie. 

Heb je meer affiniteit met het ontwerpen van wegen, dijken en betonconstructies? Ook dat kan! Je gaat dan 18 maanden als trainee CAD-engineer/ ontwerper aan de slag. Het behoort zelf tot de mogelijkheid dat je een periode voor een buitenlands waterbouwproject in de ontwerpfase gaat werken. 

Het Traineeprogramma  

Voorafgaand, tijdens en na je werkopdrachten word je uitgedaagd om vol aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling, onder de begeleiding van de beste coaches en mentoren. Samen met jouw mede-trainees en coaches stel je persoonlijke ontwikkeldoelen vast, waar je tijdens en na je opdrachten aan werkt. Naast aandacht voor persoonlijke ontwikkeling krijg je ook opleidingen en trainingen op vakinhoudelijk gebied. Kortom, we beloven je een steile leercurve en veel persoonlijke groei.

Wat je meebrengt     

Jij kunt het verschil maken als trainee als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde hbo- of wo opleiding in de richting civiele techniek (structural engineering, hydraulic engineering), land- en watermanagement of built environment, bouwkunde of technische bedrijfskunde.
 • Vanaf 2 september 2024 fulltime beschikbaar bent en je diploma op dat moment behaald hebt.
 • Goed Nederlands spreekt en schrijft.
 • In het bezit bent van een rijbewijs.
 • Bereid bent om overal in Nederland werkzaam te zijn.

Wat je kunt verwachten     

 • Boskalis Traineeship: Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden, waarin je drie opdrachten van zes maanden gaat doorlopen.
 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantie- en roostervrijedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en een functionele auto.
 • Carrièremogelijkheden: We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via (online) cursussen op onze Boskalis academy.
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, een sportveld en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Projectlocatie: Je werkt op diverse projectlocaties door heel Nederland, waardoor je werkplek regelmatig verandert en overal in het land kan zijn.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie  

 • Solliciteer online vóór maandag 26 februari 12.00 AM CEST om er zeker van te zijn dat je in aanmerking komt voor deze geweldige kans. Stuur je CV en persoonlijke motivatie mee waarin je het volgende aangeeft: Waarom solliciteer je bij Boskalis? Wat maakt dat je solliciteert naar het traineeship en je onderscheidt?
 • Op 27 februari hoor je of je door bent naar de volgende ronde. In deze ronde word je uitgedaagd met een online cognitief assessment en een game-based assessment. Het online assessment bepaalt of je doorgaat naar de volgende ronde (interview en selectie event).
 • Het online assessment vindt plaats tussen 28 februari en 11 maart. Je kunt het assessment in die periode maken op een tijdstip naar keuze.
 • De (online) interviews vinden plaats tussen 25 maart en 10 april.
 • Op 24 april (laat in de middag/ avond) en 25 april (overdag) vindt het Boskalis Selectie Event plaats. Blokkeer de genoemde data in je agenda, zodat je zeker beschikbaar bent om deel te nemen aan de selectiemomenten.

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over het Boskalis Nederland Traineeship te beantwoorden. Bel of WhatsApp onze campus recruiter Lisa van Dijkhorst via de traineeship telefoon op 0651869377. 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis. #LI-BKN 

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship

Landelijk
Bedrijf: PreZero
Bekijk deze vacature
Traineeship

Technisch Management Traineeship

Landelijk
Bedrijf: PreZero
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Boskalis

Lisa van Dijkhorst
Recruiter

Rosmolenweg 20
3356 LK Diverse locaties
Nederland

0651869377
https://careers.boskalis.com
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden