Loading...

Bezig met laden...

WO GeneratioNXT Management Traineeship bij Boels Rental

Traineeship
Sittard
Bedrijf: Boels Rental
Sluit: 16-05-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Tweejarig WO GeneratioNXT Management Traineeship

Boels GeneratioNXT is ons nieuwe ManagementTraineeship en geeft joude perfecte basis als leider van de toekomst binnen de Boels familie! Heb jij recent je Masteropleiding afgerond en ben je op zoek naar een kick start van je carrière in een internationale en dynamische omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Reageer dan snel en maak kans op een van de 6 beschikbare plekken!

Wat je gaat doen

Ons Traineeship GeneratioNXT bestaat uit drie fases die je in 2 jaar doorloopt en waarin je voortdurend gecoacht wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling en op jouw leiderschapskwaliteiten. Je start in onze filialen met het écht ervaren van onze cultuur en de Rentalbranche zodat je onze core-business goed leert kennen. Tevens vinden we het belangrijk dat je tijdens het Traineeship ervaring op doet bij een van onze divisies in het buitenland en krijg je gedurende het Traineeship een aantal individuele opdrachten. Welke? Dat ligt nog niet vast. Jij geeft hier zelf richting aan. Ook een Strategische opdracht die jullie als groep Trainees samen gaan uitvoeren is onderdeel van het Traineeship. Jullie krijgen één dag per week alle ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen en samen te werken aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over interne verandervraagstukken. Gedurende alle fases word je continue gecoacht en gechallenged door jouw persoonlijke mentor, een interne coach en door de Talentmanager op jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten. Door dit alles kun jij na 2 jaar écht het verschil maken als leider binnen Boels. Klinkt toch als een echte uitdaging en een vliegende start van je carrière!

Het Traineeprogramma

 • Fase 1 (9 maanden)Werkzaam in verschillende functies in de operatie om Boels en onze core-business goed te leren kennen
 • Fase 2 (2 -3 weken)We vinden het belangrijk dat je als trainee ook ervaring opdoet bij een van onze divisies in het buitenland.
 • Fase 3 (15 maanden)In de laatste fase werk je aan minimaal 2 projecten die passen bij jouw interesse, ontwikkeling en kennis. Daarnaast werk je samen met je mede management Trainees aan een gezamenlijke opdracht waarvoor jullie een dag per week vrijgemaakt worden.

Wie we zoeken

In Europa zijn we het op één na grootste verhuurbedrijf en op veel markten staan we op de eerste plek. Ons doel voor de komende jaren is waar we al aan de top staan, onze koploperspositie te behouden en onze marktpositie op andere markten te verhogen. Dit kan alleen met medewerkers die een winnaarsmentaliteit hebben. Deze mentaliteit zoeken we ook in onze Management Trainees. Het Traineeship is dan ook intensief en erop gericht jouw persoonlijke-en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Gedurende twee jaar leren we je daarnaast alles wat je moet weten over de verhuur business.

 • Afgeronde universitaire opleiding
 • Maximaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Ambitie om het verschil te maken binnen een snel ontwikkelde internationale organisatie en de wil om jezelf te ontwikkelen tot een toekomstige senior leider van de Rental Branche.
 • Goede Beheersing van Nederlandse en Engelse Taal. Kennis van de Duitse taal is een pré

Wat we je bieden

Als je ons komt versterken als Trainee, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een startsalaris van €2350,-bruto per maand met een groeiplan naar een salaris van € 2850,-
 • 25 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Gedurende het Traineeship wordt er een auto aan jou ter beschikking gesteld
 • Opleiding en persoonlijke begeleiding bestaande uit Masterclasses, een op jou afgestemd Coachingsprogramma, Management Trainingen, Externe meerdaagse teambuilding activiteit
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, Bedrijfsfitness, Fietsplan, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen

Ben jij Boels GeneratioNXT? Solliciteer nu!

Wil jij direct kans maken op een van de 6 plekken als Management Trainee upload dan je cv eventueel met motivatiebrief via https://www.boelsjobs.nl/4561172/Solliciteren.html.

Reageren op deze vacature kan tot en met 16 mei 2021. Nadat we jouw sollicitatie ontvangen volgt er een kennismakingsgesprek met een Manager en een oud Trainee. In week 19 wordt de definitieve selectie gemaakt en hoor je of je op 27 mei mag deelnemen aan onze Selectiedag. Een online assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Toch nog een vraag? Ik, Nina Borghoms, geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071 of via mail: nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Boels Rental

Ninan Borghoms
Corporate Recruiter

Dr. Nolenslaan 140
6136 GV Sittard

06 11 388 071
nina.borghoms@boels.nl
https://www.boels.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden