Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij asr

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: asr
Sluit: 23-04-2021

Traineeship bij a.s.r.

Heb je (bijna) je master op zak en wil jij je carrière een vliegende start geven via een Traineeship waarin je alle ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Kom groeien bij a.s.r.!

Wil je ruimte en vrijheid om je eigen pad te vinden en lijkt het je wat om dat te doen bij de duurzaamste verzekeraar van Nederland? Vanaf het moment dat je bij a.s.r. start met het Traineeship zien we je als een volwaardig professional. Dat betekent dat je meteen in het diepe springt en impact gaat maken. In 1,5 jaar tijd zet jij je tanden in 3 tot 5 diverse opdrachten. Je denkt tijdens het Traineeship zelf mee over de inhoud en drukt jouw stempel op de invulling en uitvoering van je opdrachten.

Welke opdracht dan ook: we gaan samen op ontdekkingstocht. Na het Traineeship stroom je uit op een functie die helemaal bij jou past. Daarvoor volg je een op maat gemaakt opleidingsplan met vakinhoudelijke en soft skill trainingen. Ook krijg je begeleiding van een mentor, een praktijkbegeleider en één-op-één coaching van een talentadviseur.

Dit ga je doen tijdens jouw Traineeship bij a.s.r.

 • in 1,5 jaar en met 3 tot 5 verschillende opdrachten vergroot je jouw kennis en vaardigheden in sneltreinvaart
 • door te werken met verschillende teams, afdelingen en/of business lines bouw je snel een netwerk op
 • je volgt een op maat gemaakt ontwikkelprogramma en relevante trainingen
 • samen met je traineegroep ga je grenzen verleggen, sparren en ervaringen delen

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt

 • (bijna) een masteropleiding op zak
 • de mogelijkheid vanaf 1 september met het Traineeship te starten

Dit zijn de Traineeships bij a.s.r.

Lees hier meer over de verschillende Traineeships bij a.s.r. en de mogelijke opdrachten.

Dit bieden we je

 • een grote mate van flexibiliteit: je kunt grotendeels zelf bepalen hoe jij je tijd en je werk indeelt
 • bruto € 2935,- op basis van 38 uur per week
 • een uitstekend collectieve pensioenregeling en een vaste 13e maand
 • als duurzaamste verzekeraar en Beste Werkgever doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt
 • lees meer over wat jij van ons kan verwachten

Wie zijn wij?

a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de AEX. Via onze merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

Selectieprocedure

Het Traineeship gaat van start op woensdag 1 september 2021. De selectieprocedure bestaat uit een aantal fasen. Allereerst ontvangen wij graag, vóór vrijdag 23 april 2021 jouw cv en motivatie. Bedenk dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Niemand zit meer te wachten op lange motivatiebrieven, dus wees creatief! Kies je bijvoorbeeld voor het toesturen van een videomotivatie (maximaal 1,5 minuut), dan kun je deze per e-mail of via WeTransfer naar ons toesturen. 

Uiterlijk 26 april 2021 nemen wij contact met jou op. Als we mogelijkheden zien, dan nodigen wij je uit voor een online assessment, hiervoor ontvang je dan een uitnodiging per mail. Is de uitkomst daarvan goed? Dan nodigen we je tussen 4 mei en 12 mei voor een online gesprek.

Solliciteer op het Traineeship bij a.s.r.

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer'. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons: Xaressa van Berkel (xaressa.van.berkel@asr.nl / 06-30085983 bij voorkeur Whatsapp) of Marguerite Barsingerhorn (marguerite.barsingerhorn@asr.nl / 06-51287929 bij voorkeur Whatsapp).

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

Is de vacature niet interessant voor jou maar misschien wel voor iemand in je netwerk? Wij vinden het fijn als je de vacature wilt delen.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Medewerkers aan het woord
Susan Hoornweg Ontwikkelcoach bij a.s.r.
Susan Hoornweg - De ontwikkeling van de trainee, dat is waar het om draait.
Terry Nick Bergsma - Trainee Data Science bij a.s.r.
Terry Nick Bergsma - Bouwen aan het fundament
Bram Pullens Trainee Vastgoed bij a.s.r.
De Ontdekkingsreis van Bram Pullens

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

asr

Xaressa van Berkel /
Marguerite Barsingerhorn

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

06-30085983 / 06-51287929
werkenbijasr.nl/vacatures/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden