Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij ASR

Traineeship
Utrecht
Bedrijf: ASR
Sluit: 24-04-2019

Traineeship a.s.r.

Heb jij (bijna) je wo-master op zak en wil je veelzijdige werkervaring opdoen bij een innovatieve verzekeraar voor wie duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld is? Dan is het a.s.r. traineeship misschien wel iets voor jou.

Bij a.s.r. doen we waar anderen over praten. Wij zijn geen praatclub maar we ondernemen actie en we helpen. Wij maken duidelijke keuzes en nemen onze verantwoordelijkheid. We doen wat we zeggen en doen wat we beloven.

Bepaal je eigen pad

Elk jaar starten we in september met een nieuw traineeship, dat anderhalf jaar duurt. Je voert je traineeship uit binnen één van de bedrijfsonderdelen van a.s.r., in een vakgebied dat aansluit bij je vooropleiding, bijvoorbeeld Finance, Data Science, IT, Marketing of Vastgoed. Samen met het management van je bedrijfsonderdeel formuleer je je opdrachten en je voert je opdrachten zelfstandig uit.

Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, dat onder meer bestaat uit opleidingen, een buddyprogramma en projecten. Daarnaast word je intensief begeleid door een mentor (MT-lid) en een Ontwikkelcoach.

Dit zijn de traineeships die we in september 2019 aanbieden:

Benieuwd hoe een werkdag als Trainee bij a.s.r. eruit ziet? Kijk dan voor een eerste indruk alvast naar deze video:

Je bent de perfecte match, want je beschikt over

  • een (bijna) afgeronde wo-opleiding. We zijn geïnteresseerd in diverse studierichtingen, kijk voor meer informatie over de plekken en eisen in bovenstaande linkjes
  • de potentie én ambitie om snel te groeien naar een functie met veel verantwoordelijkheden
  • veel initiatief, waardoor je direct invloed uitoefent op de groei die je doormaakt
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal 
  • niet meer dan ongeveer twee jaar werkervaring

Wat bieden we je?

Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed startsalaris van € 2.780,-  bruto op basis van 38 uur per week, een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. We werken plaats- en tijdonafhankelijk, onder meer vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Utrecht. Zo kunnen we onze klant optimaal bedienen, ons werk efficiënt doen en zorgen we voor een goede balans tussen werk en thuis.

Selectieprocedure

Het traineeship gaat van start op maandag 2 september 2019. De selectieprocedure bestaat uit een aantal fasen. Allereerst ontvangen wij graag, vóór woensdag 24 april 2019 jouw cv en motivatie. Bedenk dat je maar één kans hebt om een goede eerste indruk te maken. Niemand zit meer te wachten op lange motivatiebrieven, dus wees creatief! Kies je bijvoorbeeld voor het toesturen van een videomotivatie (maximaal 1,5 minuut), dan kun je deze per e-mail of via WeTransfer naar ons toesturen.

Uiterlijk 1 mei 2019 nemen wij contact met jou op. Als we mogelijkheden zien, dan nodigen wij je uit voor een online assessment. Is de uitkomst daarvan goed? Dan nodigen we je uit voor maximaal twee gesprekken bij ons op kantoor. Als dit voor beide partijen naar tevredenheid verloopt doen wij jou een aanbieding om trainee bij a.s.r. te worden!

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer'. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons: Suzanne de Vos (suzanne.de.vos@asr.nl / 06 - 83 64 82 02) of Marguerite Barsingerhorn (marguerite.barsingerhorn@asr.nl / 06 – 51 28 79 29).

Is de vacature niet interessant voor jou maar misschien wel voor iemand in je netwerk? Wij vinden het fijn als je de vacature wilt delen.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ASR

Suzanne de Vos
Recruiter

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

06-83648202
suzanne.de.vos@asr.nl
werkenbijasr.nl/vacatures/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden