1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij a.s.r.

a.s.r.

#asrdoethet

a.s.r. een duurzame werkgever

Duurzaamheid voeren we door in onze totale bedrijfsvoering, in ons gedrag en in ons handelen. En dat kost ons geen enkele moeite, want maatschappelijk verantwoord ondernemen zit ons in het bloed. Via ons werk en via vrijwillige activiteiten proberen we op alle gebieden een zinvolle en nuttige bijdrage te leveren aan de samenleving. En als trainee draag jij daar ook aan bij.

Eigen regie

Bij a.s.r. krijg je veel regie. Bijvoorbeeld over waar je werkt en wanneer. En hoe je je tijd indeelt en je functie doet. Als trainee bij a.s.r. ben je echt de baas over je eigen agenda, zodat je werk en privé optimaal kan combineren. En binnen je traineeship krijg je alle vrijheid om je eigen uitdagingen op te zoeken en aan te gaan. Jouw traineeship is niet voor je uitgestippeld, je maakt het zelf tot een succes. Met hulp van je collega’s natuurlijk.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

We nemen jouw persoonlijke ontwikkeling erg serieus. Naast je opdrachten volg je samen met je mede-trainees een op maat gemaakt ontwikkelprogramma en word je intensief begeleid door een mentor en een Talentadviseur. We zorgen voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf nog beter te leren kennen.

Inspirerende werkomgeving

Je ontmoet je collega’s in een fijn en duurzaam kantoorgebouw met gezellige, informele werksfeer. Ons kantoor is van alle gemakken voorzien: een fitnessruimte, een ‘a.s.r. to go’, een fietsenmaker, Starbucks en allerlei soorten werkplekken. En dat allemaal CO2-neutraal.

Benieuwd hoe het is om te werken bij a.s.r.? Volg ons op LinkedIn en Instagram.

Werken bij a.s.r.

Contact

a.s.r.

Afdeling Recruitment
[email protected]

Archimedeslaan 10
3584BA Utrecht
Nederlandhttp://www.werkenbijasr.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden