ASR

Mensen helpen, door te doen

Werken bij A.S.R

a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers en met een omzet van € 4,3 miljard behoort a.s.r. tot de grootste verzekeraars van Nederland.

Met de merken a.s.r., Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ditzo biedt a.s.r. een breed assortiment van financiële producten op het terrein van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatie-, alsmede uitvaartverzekeringen. Naast verzekeringsproducten biedt a.s.r. spaar- en beleggingsproducten en bankspaarproducten aan en is a.s.r. als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en -ontwikkeling.

Eén met de stad Utrecht

Met ruim 4000 medewerkers is a.s.r. een van de grootste werkgevers in Utrecht. Utrecht is goed bereikbaar, een mooie historische stad en centraal in ons land gelegen. Ook zijn hier veel duurzame financiële instellingen gevestigd. Wil je meer weten over onze verbinding met Utrecht? Bekijk bovenstaand filmpje.

Werken op een inspirerende werk- en ontmoetingsplek

We zijn altijd in beweging, voor onze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers, het milieu en ons bedrijf. Op dit moment wordt ons kantoor aan de Archimedeslaan in Utrecht grootschalig gerenoveerd. Een renovatie waar de belangen van medewerker, bedrijf en milieu in balans zijn. Zodat we samen kunnen werken in een mooie, duurzame en energiezuinige omgeving om de beste resultaten voor de klant te behalen.

Nieuwe Generatie Werken

Ons kantoor wordt momenteel gerenoveerd en volledig ingericht op het Nieuwe Generatie Werken. Na renovatie biedt het gebouw onderdak aan alle medewerkers van a.s.r., met uitzondering van de collega’s van Ardanta en Europeesche Verzekeringen.

werken bij ASR

Contact

ASR

Afdeling Recruitment

Postbus 2072
3500 HB Utrecht
Nederland

030 257 99 66

http://www.werkenbijasr.nl

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden