Loading...

Bezig met laden...

Sales Trainee bij Arseus Dental

Traineeship
Waalwijk
Bedrijf: Arseus Dental
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Strategisch Trainee Team Alkmaar

Alkmaar
Bedrijf: Gemeente Alkmaar
Bekijk deze vacature

Arseus Dental Nederland is op zoek naar een:

Sales Trainee

Zet deze interessante stap in je carrière en geef je saleskwaliteiten een boost!

Je houdt van sales: het contact met de klanten, de drive die je voelt om je klanten te helpen, de tactische opbouw van het salesproces. Binnen dat prachtige vak zoek jij de verdieping, wil je onderzoeken waar jouw ambities en specialisme liggen. Grijp de uniek kans van een (advanced) traineeship bij Arseus Dental!

Even voorstellen

Arseus Dental in Waalwijk is al meer dan negentig jaar de vakspecialist voor de praktijkinrichting van professionals in de tandheelkunde. We leveren onze klanten alles wat ze nodig hebben aan apparatuur en aanverwante behoeftes, zodat zij hun patiënten een gezond gebit en hun mooiste glimlach (terug) kunnen geven. Laat zaken als de verhoging van de efficiëntie en kwaliteit en de vermindering van de complexiteit en kosten onze zorg zijn. Tandheelkundige praktijken moeten zich volledig kunnen focussen op hun patiënten. De verantwoordelijkheid voor onze klanten zit heel diep verankerd in ons bedrijfsDNA. Maar de verantwoordelijkheid die we voelen voor onze eigen medewerkers is minstens zo groot. Zonder hen was Arseus Dental niet succesvol, al zoveel jaren. Daarom werken we heel hard aan een goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden. We nodigen je uit om dat zelf te komen ervaren; we willen onze salesafdeling een impuls geven met een nieuw traineeship inside & digital sales.

Jouw uitdaging

Wij zoeken een ambitieuze, commerciële hbo-starter voor ons interne verkoopteam of iemand die verkoopervaring heeft en zich verder in sales wilt bekwamen. In een intensief ‘on the job’ opleidingsprogramma investeer jij in je kennis en leg je een stevig fundament voor de rest van je loopbaan. Je start in de binnendienst met het geven van online adviezen en verkopen via video, telefoon en chat. Je treedt in contact met leads, maar gaat ook zelf koude acquisitie doen.

Tijdens dit traineeship ga je ontdekken waar je kracht ligt en wat je de leukste elementen in het vak vindt. Op die manier heb je zelf de hand in je vervolgtraject. Heb je de potentie om een accountmanager te worden? Of wil je liever verder in de richting van marketing? Jouw groeicurve bepaal je voor het belangrijkste deel zelf, wij geven je graag meer taken en verantwoordelijkheden die helemaal bij jou passen. Dit blijft altijd de voornaamste taak die je met ons hele team deelt:  onze klanten, de tandartspraktijken, helpen bij het realiseren van een gezonde praktijk zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is: het geven van goede zorg.

Wie ben jij?

  • Een hbo-diploma in een commerciële richting vormt een goede start van dit advanced traineeship. Mocht je door ervaring dit niveau hebben bereikt, kan dat ook een goed uitgangspunt zijn.
  • Je bent communicatief heel sterk. Je legt gemakkelijk contact met mensen, bent benaderbaar en beheerst Nederlands en Engels uitstekend (Duits is een voordeel).
  • Je kunt goede Powerpoint presentaties maken en je bent niet cameraschuw. Dat laatste is belangrijk omdat video (denk aan Teams) een belangrijk medium is waarmee je klanten aanspreekt.
  • Je hebt een echte pioniers- en zelfstartersmentaliteit en bent op een gezonde manier ambitieus.

Wat wij bieden

  • Dit traineeship is de start van een mooie carrière bij Arseus Dental. Je zult ontdekken waar je kracht ligt, wat je werkpunten zijn en waar je hart ligt. Vervolgens krijg je binnen onze organisatie alle kans om daar een mooi vervolg aan te geven met een volgende stap, bijvoorbeeld als buitendienst account manager.
  • Het (start)salaris ligt tussen de € 2.500,- en € 3.500,- euro bruto per maand, plus een MBO regeling. Naarmate je ervaring groeit, groeit je salaris uiteraard mee.
  • Je krijgt 33 vakantie en atv-dagen (op fulltime basis).
  • Zodra je een vaste aanstelling hebt dan…. Lease a Bike: Of jij nu een elektrische bakfiets, e-bike of racefiets op het oog hebt: het kan allemaal!.
  • De werksfeer is ontzettend prettig. We werken hard als dat nodig is en maken we het vooral heel erg gezellig samen.
  • Jíj bent belangrijk. Wat vind je leuk en wat wil je nog leren? Waar liggen je beperkingen en hoe kunnen we hiermee rekening houden? Alles is bespreekbaar.

Laten we kennismaken

Hebben we je nieuwsgierig kunnen maken? Nu willen we jou heel graag ontmoeten. Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Reageer dan meteen via de sollicitatiepagina.

Wil je nog eerst iets bespreken? Bel of mail Louis van de Mortel (General Manager): 06 53255019 of [email protected]. Voor vragen over de procedure bel of mail Sonja Mous (Human Resources): 036-535 8942 of [email protected]. Wij zoeken graag naar de gemeenschappelijke factor die ons verbindt en zijn een organisatie die open staat voor iedereen, wat jouw leeftijd, achtergrond of gender ook is.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Supply Chain of IT

De Kwakel
Bedrijf: FM Group
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Adviseur Onderwijsprocessen

Deventer
Bedrijf: Omix
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Arseus Dental

Sonja Mous
Human Resources

Cartografenweg 18
5141 MT Waalwijk
Nederland

036-535 8942
[email protected]
https://arseus-dental.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden