1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Arseus Dental

Arseus Dental

Eén lach, dat is alles wat er nodig is om mensen te verbinden.

Werken bij Arseus Dental Nederland

Eén lach, dat is alles wat er nodig is om mensen te verbinden. Want de kracht ervan is ontwapenend, oprecht en maakt elke dag een beetje beter. Wij geloven in de kracht, het enthousiasme en het positieve gevoel van een lach. Daarom beginnen wij elke dag met een glimlach. Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat onze klanten alle aandacht, support en begrip ontvangen die ze verdienen.

Arseus Dental Nederland is gespecialiseerd in solide oplossingen voor tandheelkundige praktijken welke de efficiëntie en kwaliteit verhogen en de complexiteit en kosten verminderen zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun patiënten. Wat ons allemaal verbindt is een mooie lach.

Arseus Dental is al meer dan 85 jaar actief in de Benelux en opereert in Nederland al ruim 25 jaar vanuit Waalwijk. Het zeer sterke A-merken portfolio en de ambitie hebben Arseus Dental gevormd, samen met de mensen welke een stabiele spil zijn van Arseus Dental. Relaties en betrouwbaarheid zijn een belangrijk goed voor Arseus Dental in het verleden, maar ook in de toekomst. Zoals wij met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om: enthousiast, attent, oprecht, samen en trots zijn daarbij onze kernwaarden.  

werken bij Arseus Dental

Contact

Arseus Dental

Afdeling HR

Cartografenweg 18
5141 MT Waalwijk
Nederlandhttps://www.arseus-dental.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden