Loading...

Bezig met laden...

Junior Consulent bij Werkse!

Startersvacature
Den Hoorn
Bedrijf: Werkse!
Sluit: 04-06-2019

Junior Consulent

(36 uur per week)

Geloof jij ook in de waarde van werk? Voor ieder mens en voor de samenleving? Dan zit je op je plek als Junior Consulent bij Werkse! Je werkt namelijk direct met mensen die moeilijk aan het werk komen. Bijvoorbeeld mensen met een bijstandsuitkering of arbeidsbeperking. Help jij deze mensen aan een passende baan?

Wij zijn op zoek naar 5 nieuwe collega’s: 3 junior consulenten en 2 junior accountmanagers die samen deze uitdaging aangaan!

De 1ste of 2de  stap in je carrière zet je bij Werkse!

Wij begeleiden je in 1,5 jaar tijd van starter tot volwaardig Consulent. Je gaat aan de slag bij de Business unit Werk & Participatie. Vanaf dag 1 draai je mee in het team. Daarnaast volg je trainingen om je te ontwikkelen in coaching- en trainingsvaardigheden en raak je bekend met de Participatiewet en het Sociaal Domein in Delft. We dagen je uit mee te denken in vernieuwing en verdere verbetering, doordat je onder andere deelneemt in Lean-verbeterteams

Als Consulent maak jij  kandidaat-werknemers arbeidsmarkt klaar. Je zorgt voor de intake van de kandidaten, zodat je weet waar hun kwaliteiten liggen met betrekking tot de arbeidsmark en om te bepalen welke afstand de kandidaten hebben tot de arbeidsmarkt zodat je ze een passend traject kan aanbieden. Je zet coaching en begeleiding in om de vaardigheden van de kandidaat-werknemers te vergroten. Spelen er problemen in hun persoonlijke leven? Dan zorg je voor de juiste hulp. 

Wij zijn Werkse!

We begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Komt vraag en aanbod in de arbeidsmarkt niet automatisch samen, dan zijn wij de verbindende schakel. Iedereen die een Participatiewet-uitkering ontvangt van de gemeente Delft, wordt doorverwezen naar Werkse! Onze missie: Iedereen doet ertoe en is door werk kansrijker!

Als Junior Consulent heb je het volgende in huis:

  • Enthousiasme en inzet! 
  • Minimaal een hbo-diploma. Je motivatie is belangrijker dan je opleidingsrichting.
  • Maximaal 3 jaar werkervaring.
  • De wil om te leren & ontwikkelen: niet alleen met je hoofd (vakinhoudelijk), maar ook met je hart (vanuit jouw drijfveren en competenties).

Je bruist van de energie, bent in beweging en neemt initiatief. Je creatieve oplossingen en inzichten inspireren je collega’s. Je bouwt graag een band op met de mensen om je heen. Je staat open voor feedback en kijkt kritisch naar je eigen resultaten, omdat je graag het beste uit jezelf haalt.

Ons aanbod vanuit Werkse!

Een gezellige werkomgeving vol uitdaging. In de pauzes kun je zelfs tafeltennissen of -voetballen met collega’s! We hebben veel ruimte voor groei en initiatief. Je salaris bedraagt € 2.335,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Plus een individueel keuzebudget van 17,05%. Je doorloopt 1,5 jaar ons speciale Young Professionalprogramma waarin je trainingen volgt en coaching ontvangt.

Zo word je de professional die je wilt zijn.

Zet de 1ste stap!

Klaar voor een carrière waar je echt het verschil maakt? Solliciteer dan meteen! Laat de creativiteit in je los en vertel ons wat jij te bieden hebt, wat je wilt bereiken en hoe je dat voor je ziet. Eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan de twee collega’s wie dit programma hebben doorlopen: Roy de Vries, Consulent Werk, via 06-43019181 of Sophie van Riet, Consulent Werk,  via 06-43019184. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Denise Hunck, Adviseur HRM, via 06 -17548123 of via vacature@werkse.nl.

Solliciteren kan t/m 6 juni aanstaande. Ben je door, dan zien we je graag bij onze speed meet op 11 juni 2019. Maak je daar een goede indruk? Dan mag je de online capaciteitentest maken en ronden we de selectieprocedure af met een opdracht die je uitwerkt en pitcht aan de selectiecommissie op 24 juni a.s.

Sla je je hier allemaal goed doorheen? Dan ben je uit het juiste hout gesneden en zien we je graag starten op 1 augustus 2019!

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Werkse!

Denise Hunck
Adviseur HRM

Gantel 23
2635 DP Den Hoorn

06 -17548123
vacature@werkse.nl
https://werkenbij.werkse.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden