1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Werkse!

Werkse!

Een baan maakt het verschil

Werken bij Werkse!

Werkse! functioneert als de motor van de regionale, inclusieve arbeidsmarkt. Wij geloven in maatschappelijke winst van werk! In deze Participatiemaatschappij willen we mensen een kans bieden op de arbeidsmarkt. Dit doet Werkse! door het ontwikkelen en begeleiden van kandidaat-werknemers en door succesvol te matchen bij werkgevers. Vanuit het perspectief op werk en activering zet Werkse! mensen in hun eigen kracht. De wijze van begeleiding is respectvol en mensgericht.

Werkse! is naar buiten gericht en wordt gekenmerkt door ontwikkelingsgerichtheid, inventiviteit, samenwerkend en MVO gedrevenheid.

Het werkbedrijf Werkse! is ingericht op de brede onderkant van de arbeidsmarkt. Naar werkgevers vervult het Werkgeversservicepunt Delft, onderdeel van Werkse!, als loket om de vraag van de werkgevers te ontsluiten. De regie op en de begeleiding van de kandidaten vallend onder de Participatiewet en medewerkers vanuit de Wet sociale werkvoorziening geschiedt door de Business unit Werk & Participatie. Om deze doelgroep voor te bereiden op de arbeidsmarkt is er een werkleerbedrijf. In de positionering kiest Werkse! voor ‘Werk & activering richting werk’.

Werkse! vervult deze functie als bedrijf in groot regio Delft. In het vervullen van de opgave werkt Werkse! samen in de keten van werkgevers en maatschappelijke partners.

Werkse!

Contact

Werkse!

Afdeling Personeelszaken

Gantel 23
2635 DP Den Hoorn (ZH)
Nederland

0205207708

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden