Loading...

Bezig met laden...

Campus Recruiter bij Thales

Startersvacature
Hengelo
Bedrijf: Thales
Sluit: 03-12-2021

Campus Recruiter Thales 

Over het team

Het Talent Acquisition team van Thales is onderdeel van de HR-afdeling en is verantwoordelijk voor werving en selectie, employer branding en campus recruitment. 

Over jouw toekomstige baan

Thales is altijd op zoek naar jong talent en heeft plek voor zo’n 100 stagiairs en afstudeerders per jaar (MBO/HBO/WO). Als Campus Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het werven van studenten, het opbouwen van het studentennetwerk en hen enthousiast maken en houden voor Thales. Jij onderhoudt de contacten met hogescholen, universiteiten én studieverenigingen door het hele land. Om zichtbaar te zijn onder deze doelgroep sluit je sponsorcontracten af met studieverenigingen, coördineer je de recruitment-eventkalender, ben je zelf aanwezig bij events en organiseer je (lunch)lezingen op universiteiten en hogescholen. Je bedenkt activiteiten en ziet kansen om stagiairs, afstudeerders en starters aan Thales te binden. Daarnaast ben jij degene die de contacten met ons studententeam van zes Campus Brand Ambassadors onderhoudt en veel met hen samenwerkt. Kortom, jij maakt van Thales een bekende en gewilde werkgever onder studenten!

Jij bent de verbindende factor tussen de studentendoelgroepen en de Thales organisatie. Als sparringpartner voor de business zoek jij actief naar mogelijkheden om stagiairs en afstudeerders te kunnen plaatsen binnen Thales. Je helpt bij het opstellen van stage-/afstudeervacatureteksten, publiceert ze op onze website en promoot deze onder de studieverenigingen. De eerste selectie van binnengekomen sollicitaties doe jij en je verzorgt de administratie rondom het aannameproces van de studenten. Hierbij werk je samen met andere HR-collega’s zoals het HR Shared Service Centre. Je fungeert tevens als vraagbaak voor de studenten. Thales heeft zelfs een eigen studentenvereniging (Volonta), waarbij jij ook betrokken bent en halfjaarlijks een nieuw bestuur samenstelt.

Waarom ben jij een goede match

We zijn op zoek naar een echte netwerker met een passie voor campus recruitment. Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld richting communicatie of (technische) bedrijfskunde. Je bent op zoek naar een eerste baan of je hebt al maximaal twee jaar werkervaring. Heel belangrijk is dat je je thuis voelt onder de studentendoelgroep en het reilen en zeilen bij studieverenigingen kent. Goede communicatieve, ondernemende en organisatorische vaardigheden zijn cruciaal. Daarnaast werk je secuur en vind je het prettig om ook de nodige administratieve zaken goed op orde te hebben. Je werkt graag samen in een hardwerkend team dat zeker ook van gezelligheid houdt!

Bij voorkeur woon je in het midden van het land, waardoor je centraal woont tussen de Thales-vestigingen (Hengelo, Huizen, Eindhoven, Delft) én gemakkelijk de Nederland-brede focus kunt houden v.w.b. events en studieverenigingen.

Wat krijg jij er voor terug

  • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
  • Werken in een ervaren recruitment team waar collegialiteit, teamspirit en plezier maken centraal staat.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
  • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
  • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
  • Werken mag meestal waar en wanneer je wil. Binnen Thales mikken we op een 60/40 balans, waarbij je in elk geval twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.
  • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
  • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Interesse?

Solliciteer nu door hieronder op ‘Solliciteren’ te klikken!
Om er zeker van te zijn dat we een goede match vormen kunnen we je vragen deel te nemen aan een assessment.

Diversiteitsstatement
We vinden dat je baan de juiste work/life balance moet ondersteunen en het platform is om jóuw ambities waar te maken. Dat betekent dat gelijke kansen, inclusiviteit en een informele cultuur een essentieel onderdeel uitmaken van ons succes. Maar ook dat jouw gezondheid en geluk voor ons erg belangrijk zijn! Daarom bieden we je de flexibiliteit om te doen wat voor jóu belangrijk is; of dat nu parttime werken is, of werken vanuit huis, of de mogelijkheid om flexibel te zijn in je start- en eindtijden, we denken met je mee.

Security Requirements
In lijn met de basisbeveiligingsvereisten van Thales vragen wij kandidaten mogelijk om bewijs omtrent identiteit, werkvergunning en arbeids- plus opleidingsgeschiedenis. Sommige vacatures vereisen ook een security clearance die verdere informatie vereist. Voor meer informatie over wat er nodig is voor bepaalde security clearance, raadpleeg dan de General Intelligence and Security Service.

Medewerkers aan het woord
Rita Carhalvo - Management Trainee Thales
A Day in the Life of Rita Carhalvo
Noemie Jacquemond - Management Trainee Thales
A day in the life of Noemie Jacquemond

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Thales

Afdeling Recruitment

Zuidelijke Havenweg 40
7554 RR Hengelo

https://jobs.thalesgroup.com/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden