1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Thales

Thales

Together- Safer- Everywhere

Werken bij Thales Nederland

Actief in de sectoren Defence, Security en Transportion Systems is Thales Nederland met bijna 2000 medewerkers de topaanbieder van high-tech banen. Bij Thales draait het om het leveren van oplossingen op het gebied van Safety en Security. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & controlsystemen voor marineschepen. Daarnaast leveren wij communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen aan zowel defensie als het bedrijfsleven.

Afbeelding verwijderd.

Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 68.000 medewerkers in ruim 50 landen, waarvan 22.000 werkzaam in R&D. Thales is daarmee één van Europa’s grootste elektronicabedrijven en heeft wereldwijd een uitermate sterke positie.

In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Hengelo (+/- 1500 medwerkers). Sinds 1922 is onze vestiging in Hengelo wereldwijd marktleider in de laatste en meest innovatieve technologieën op het gebied van radarsystemen voor marineschepen. Buiten de vestiging in Hengelo kent Thales Nederland ook:

  • Huizen, Thales Land Defence, Cyber Security en Thales Transportion Systems (+/- 250 medewerkers). Deze vestiging richt zich met name op communicatiesystemen, en- netwerken, optronische systemen, oplossingen op het gebied van cyber security en de installatie en het onderhoud van OV-chip apparatuur.
  • Eindhoven, Thales Cryogenics (+/- 90 medewerkers). Deze vestiging houdt zich bezig met het ontwikkelen en fabriceren van cryogene koeltechniek.
  • Delft, de afdeling Research & Development op het gebied van radartechnologie en radarsystemen (+/- 25 medewerkers). Hier werken wij nauw samen met de TU Delft.
  • Enschede, T-Xchange (+/- 20 medewerkers). Dit R&D lab is opgestart in samenwerking met de Universiteit Twente en houden ons voornamelijk bezig met ‘Serious Gaming’.

Binnen Thales Nederland zijn er veel verschillende mogelijkheden om je als ambitieuze engineer, of natuurlijk in een andere rol op bijvoorbeeld commercieel gebied, te ontwikkelen in zowel een technische als in een internationale omgeving. Thales is opgedeeld in twaalf verschillende job families waar je tussen kunt schakelen wanneer jouw ambities en interesses door de tijd heen veranderen. Bij Thales ben je de architect van je eigen loopbaan.

Together- Safer- Everywhere

Meer informatie over een carrière bij Thales?
Ga dan naar www.thalescareers.nl.

Thales

Contact

Thales

Sigrid Reumer
Recruitment Consultant

Zuidelijke Havenweg 40
7554 RR Hengelo
Nederland

+31 (0)74 248 3294

http://www.thalescareers.nl/

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden