Business Course Randstad Groep Nederland bij Randstad Groep Nederland

BusinessCourse
Diemen
Sluit: 18-03-2019

Business Course Randstad Groep Nederland 

Wil jij in twee dagen de ins en outs van Randstad Groep Nederland leren kennen én kans maken op een baan als management trainee? Doe mee met onze unieke business course: fast forward >> your future!

Een uniek inkijkje krijgen bij dé HR-organisatie van Nederland, zonder dat je er daadwerkelijk werkt? Dat kan als je deelneemt aan de business course van Randstad Groep Nederland. Tijdens een volledig verzorgd programma maak je op een bijzondere manier kennis met ons bedrijf en vergroot je tegelijkertijd je kansen op een baan als management trainee. Fast forward >> your future!

Isabelle Rijsterborgh over de business course bij Randstad Groep
"Wellicht heb je nog geen idee wat je na je studie wilt gaan doen. Doe dan mee aan de business course van Randstad Groep Nederland. Door mijn deelname ben ik erachter gekomen wat ik zocht in een toekomstige baan. Voor mij is dat werken bij een commercieel bedrijf, maar wel waar de mens centraal staat. Tijdens de business course kan je in twee dagen ervaren hoe het is om bij Randstad Groep Nederland te werken."

wat ga je doen?
Vanaf het eerste moment word je meegenomen in onze veelzijdige organisatie. Je komt van alles te weten over de verschillende labels van Randstad en maakt kennis met collega’s. Tijdens de Denktank ga je samen met teamgenoten in een race tegen de klok op zoek naar een oplossing voor een actueel vraagstuk bij een echte klant van Randstad. De klant maakt zelf de case bekend, vervolgens gaan jullie in groepjes aan de slag. Je eindigt deze dag met een informeel avondprogramma met directeuren en management trainees. Om een beter beeld te krijgen van onze dienstverlening en het vraagstuk gaan de tweede dag met een lease-auto op pad om de klant te bezoeken. Hier maak je kennis met onze klant en de flexwerkers die daar dagelijks aan het werk zijn. Vervolgens presenteren jullie je ideeën aan de klant, de andere teams en aan het management van Randstad Groep Nederland. 

Naast leerzaam, is het programma vooral ook heel erg leuk. Van het lasergamen op ons hoofdkantoor krijg je gegarandeerd een adrenalinekick. Daarnaast is er ook voldoende tijd om informeel kennis te maken met alle management trainees. Zo borrelen we in het Volkshotel, waar je wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht over Amsterdam, alvorens je naar je hotelkamer te begeven.

waar vindt de business course plaats?
De eerste dag verzamelen we op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen voor het dagprogramma en een diner. Vervolgens verplaatsen we naar het nabijgelegen Volkshotel voor de borrel met management trainees, waar wij zullen overnachten. De tweede dag gaan we met lease-auto’s naar de klant om vervolgens weer naar het hoofdkantoor te rijden voor de eindpresentaties en plenaire afsluiting.

met wie doe je de business course?
In totaal zijn er 25 deelnemers. Jullie worden verdeeld in kleine teams. Elk team krijgt een buddy; een management trainee die jou op weg zal helpen met de casus. Daarnaast krijgt elk team een coach, met wie je gedurende de business course verschillende een-op-eengesprekken voert over je persoonlijke ontwikkeling. Je coach stelt ook een feedbackrapport op, dat je aan het eind van de business course ontvangt. Hierdoor krijg je inzicht in jouw talenten en ontwikkelpunten. De business course is ook hét moment om je te oriënteren op het management traineeship. En wie kunnen je daar nu beter over vertellen dan de huidige trainees? Ook zij schuiven dus een avondje aan. 

over jou

 • (bijna) afgeronde wo-master
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt
 • ambitie om een hogere managementfunctie te vervullen
 • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan
 • ondernemend, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering
 • geïnteresseerd in mensen en sociaal betrokken
   

waarom Randstad?
Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties binnen heel Randstad Groep, waar ook Yacht en Tempo-Team onder vallen. Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 

dit bieden we jou

 • een volledig verzorgde business course van twee dagen, inclusief overnachting in het Volkshotel in Amsterdam
 • onder professionele begeleiding en in kleine teams werken aan je ontwikkeling
 • een persoonlijk feedbackrapport, dat inzicht geeft in je talenten en ontwikkelpunten
 • sparren over echte cases van onze klanten met het hoger management van Randstad
 • leren van en met andere ambitieuze starters
 • de kans om door te stromen in een versneld sollicitatietraject voor het management traineeship
   

start jouw managementcarrière bij ons
Wil jij de ins en outs van Randstad Groep in twee dagen leren kennen? En een goede kans maken op een plek als management trainee? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Bezoek ook onze traineepagina met meer informatie en een filmpje van onze trainees. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze campus recruiter Isabelle Rijsterborgh, via isabelle.rijsterborgh@randstadgroep.nl/06-12269004.


deelnemen: zo werkt het
De sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes. Na elke ronde krijg je een go of no go. 

 • Aanmelden. Upload uiterlijk 18 maart je cv via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. Na de aanmelddeadline krijg je een reactie van ons.
 • Online assessment. Je maakt een capaciteitentest en vult een competentievragenlijst in.
 • Business game. Je wordt uitgenodigd voor een business game op maandag 15 april. Tijdens deze dag staat oriëntatie op een carrière binnen Randstad centraal. Door mee te spelen met de game krijg je een eerste indruk van ons bedrijf én krijg je na deze dag telefonisch persoonlijke feedback van de observatoren.
   

Behoor je tot de 25 beste kandidaten van de business game? Gefeliciteerd! Dan ontvang je een uitnodiging voor de business course op 2 en 3 mei: fast forward >> your future!

na de business course
Aan het eind van de business course ontvang je van jouw coach een feedbackrapport. Dit geeft inzicht in jouw talenten en ontwikkelpunten. Is er sprake van een match tussen jou en Randstad Groep? Dan kun je uitgenodigd worden voor een eindgesprek met de HR-directeur. Als dit gesprek goed verloopt ontvang je een aanbod voor het management traineeship. 

Pauline van ’t Hoff over de business course bij Randstad Groep
“Voordat ik startte met het management traineeship heb ik meegedaan aan de business course. Ik vond het een mooie gelegenheid om de organisatie vanuit verschillende invalshoeken te leren kennen, gewoon als oriëntatie voor de toekomst. Je ontdekt in korte tijd hoe de organisatie is opgebouwd en kunt alvast de sfeer proeven. De business course heeft voor mij bevestigd dat ik bij Randstad op de juiste plek ben. Commercialiteit, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal, en tegelijkertijd lever je een bijdrage aan de maatschappij: je helpt mensen aan het werk. Die visie spreekt mij erg aan.”

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Randstad Groep Nederland

Isabelle Rijsterborgh
Campus Recruiter

Diemermere 25
1112 TC Diemen

06-12269004
isabelle.rijsterborgh@randstadgroep.nl
https://www.werkenbijrandstad.nl/vacatures/business-course

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden